perjantai 24. heinäkuuta 2015

Aleostos: Watt

Kaverilta saadun lahjakortin kannustamana suuntasin keskiviikkona Oulun Make Up Storelle! Vaikka kovasti yritin pysyä erossa luomiväreistä, niin yksi ihanuus kuitenkin oli pakko saada. Haluan sen esitellä pikaisesti täällä blogissa, sillä kyseinen sävy tulee poistumaan valikoimasta MUS:n pakkausuudistuksen mukana. Eli, jos vielä jossain näet tätä kyseistä sävyä Microshadow- linjasta myynnissä, niin nappaa ihmeessä mukaasi. Oulussa oli muuten vielä ihan mukavasti tuotteita vanhoissa pakkauksissa ja ne myydään pois alehinnoin.
Pakkauksessaan Watt on kauniisti hohteleva ja kimaltava violetti. Pannussa sävy näyttää vähän luumuisemmalta, iholla se on mielestäni enemmän sinivioletti. Alempaa kuvista voi tehdä omat päätelmät. Kimalteet näyttävät vaihtavan väriä valosta ja sen suunnasta riippuen. Suorassa valossa kimalle on kuitenkin sinistä, mikä tekee väristä vähän erikoisemman. Minut tuntevat, tai pitempään blogia seuranneet, varmasti tietävät heikkouteni violetteihin luomiväreihin...
Pigmenttiä Make Up Storen luomiväreissä on aina ollut mielestäni hyvin ja pakkausuudistuksen mukana luomivärejä on muutettu vielä pigmenttisempään ja pehmeämpään koostumukseen. Vanhan koostumuksen Watt on siis myös pigmenttinen, mutta vaatii vähän kerrostusta tai hyvän pohjustajan, että pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Pienet glitterit värissä tarttuivat iholle ilman pohjustajaakin ja näyttivät pysyvän hyvin paikoillaan, joten ei pelkoa, että kimmalteet löytyisivät hetken päästä poskilta.Epätarkka kuva tuo pienet, siniset glitterit paremmin esiin!

Watt oli minulle liian kaunis jätettäväksi liikkeeseen. Oulussa näitä oli vielä keskiviikkona muutamia jäljellä, muista myyntipisteistä voi myös hyvällä tuurilla vielä löytyä. Wattin lisäksi ostin myös vakiokäytössäni olevan Stay in Shape- monitoimituotteen, jonka olen aikoinaan esitellyt täällä. Kuulin muuten myös, että Helsinkiin on tänä syksynä avautumassa Make Up Storen oma liike!


Briefly in English: Quick review and swatch of Make Up Store Watt Microshadow! I found this eyeshadow on sale as it is in the older packaking. This shade won't be coming back in the new packaking, so if you see it, get it now!
Watt is a beautiful shimmery violet. It seems more plummy in the pan, but on my skin it's more of a blue violet. It has some tiny glitter in it, which seems pink in some light, but is actually blue in direct light. Watt is pigmented, but to get the most out of it, you should use a good eyeshadow primer under it. To me, Watt was too beautiful to be left behind!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Make Up Store on eläinkokeeton!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Make Up Store is cruelty free!

2 kommenttia :

  1. Se on paha, kun kaverit suorastaan pakottavat astelemaan ihaniin kauppoihin ja suorastaan vaativat lyömään lompakon tiskiin. :D Vai kuinka se nyt olikaan... Hihhih

    VastaaPoista