perjantai 14. elokuuta 2015

VäriPop luomilla!

ColourPop villitsee kosmetiikkafaneja maailmalla ja ainakin kosmetiikkabloggaajia jo Suomessakin. Kirjoitin hiljattain melko hehkuttavan postauksen merkin huulipunista ja rakkauteni niihin sen kuin syvenee. ColourPopilla on kuitenkin muitakin tuotteita ja olen päässyt tutustumaan myös pariin luomiväriin.
Rehellisesti sanottuna minulla oli pieniä epäilyksiä näiden luomivärien suhteen. Ne näyttivät upeilta, mutta koostumusta on kuvailtu voidemaisen ja puuterisen välimuodoksi, ja tämä sai raskailla ja rasvoittuvilla luomilla varustetun bloggaajan puntit tutisemaan. Ensimmäiseen tilaukseeni ostinkin vain yhden ainoa luomivärin. Toisen sain kaupanpäälle, sillä ColourPopilla sattui tilaushetkellä olemaan synttärijuhlat menossa, ja kaikkiin tilauksiin sai ilmaisen limited edition luomivärin mukaan.

Ensikosketus luomiväriin oli jännä. Koostumusta on vaikea juuri muuksi kuvailla :D. Luomiväri tuntuu selkeästi voidemaiselta ja jopa hieman joustavalta pannussa. Kuitenkin se on kuivahkon oloinen eikä missään nimessä rasvainen tai perinteisen voidemaisen luomivärin kaltainen. Iholle levitettäessä luomiväri tuntuu välittömästi muuntautuvan puuteriseksi.
Molemmat omistamani luomivärit ovat kimalteisia. Kimalteet tarttuvat hyvin luomelle, mutta osittain myös varisevat kasvoille. Jos kammoaa pientä kimallusta kasvoillaan, kannattaa tehdä silmämeikki ennen pohjameikkiä. Itse en niin jaksa välittää jos pieniä irtoglittereitä jääkin pyörimään kasvoille. 
Pigmenttiä luomiväreissä on paljon, mutta perinteisellä siveltimellä tämä ei välity iholle asti. ColourPop suositteleekin levitykseen jämäkkää ja litteää, synteettistä sivellintä tai sormia. Itse olen todennut sormet ehdottomasti parhaimmaksi välineeksi, kun haluaa luomivärin täyden intensiivisyyden välittyävän valmiissa meikissä. Olen levittänyt väriä ensin siveltimellä pohjaksi, jotta saan värin juuri sille alueelle kuin haluan, ja lopuksi taputellut vielä sormellä ohuen kerroksen päälle ja näin varmistanut värin täyden loiston. 

Voidemaisuus tosiaan pelotti minua etukäteen, mutta turhaan! Jotain alkukantaista taikuutta näihin luomiväreihin on ilmeisesti käytetty, sillä ne pysyvät luomillani kuin mitkä tahansa "normaalit" luomivärit. Tottakai käytän alla silmämeikinpohjustajaa, mutta sitä joudun käyttämään ihan kaikkien luomivärien kanssa, mikäli haluan meikkini kestävän varttia pidempään. Silmämeikinpohjustajaa suosittelen muutenkin aina kaikille silmämeikkiä käyttäville, sillä pohjustaja parantaa pysyvyyden lisäksi myös värien intensiivisyyttä.
Kuvatessani swatchit tähän postaukseen tuli todettua värien pysyvyys muutenkin kuin luomilla. Olin swatchannut värit kämmenselälleni ilman mitään pohjustajaa ja pesin kuvaamisen jälkeen käteni kaksi kertaa saippualla hangaten luomivärejä ja silti pesujen ja käsien kuivaamisen jäljiltä minulla oli vielä selvät luomiväriläiskät kädessä.


Birthday Girl. Vaalea, hohtava pronssi, jossa on paljon eri sävyistä kimallusta.

Flipper. Pehmeä oranssin sävy, jossa myös paljon kimallusta eri sävyissä.


ColourPopin luomivärit on pakattu merkin raikasta imagoa heijasteleviin pyöreisiin, kierrekantisiin purkkeihin.  Purkin kannessa on läpinäkyvä ikkuna merkin logolla, joten värin sävyn näkee heti. Purkit on saapuessaan suljettu tiukasti ja ne kannattaakin aina sulkea huolella, jotta väri ei pääse kuivumaan.
Toinen luomiväreistäni oli hieman lohjennut matkalla Atlantin toiselta puolen. Erikoisen koostumuksen ansiosta rikkoutuneen värin voi kuitenkin korjata helposti painelemalla värin kasaan. Kaunis pintakuviointi tietenkin kärsii, mutta luomivärit on tarkoitettu käytettäviksi ja käytössä kuviointi häviää muutenkin varsin pian. 


Luomivärit paljaalle iholle swatchattuna ja luonnonvalossa kuvattuna. Kimallus ei oikein tallentunut kameralla, mutta uskokaa pois, nämä kimaltavat!


ColourPopin luomivärit saavat ehdottomat suositukseni merkin huulipunien tavoin. Seuraava tilaukseni tulee todennäköisesti pitämään sisällään vain huulituotteita, mutta vain siitä syystä, että minulla on jo jopa kosmetiikkabloggaajaksi ehkä turhan paljon luomivärejä :D. Jos sinulla on vielä tilaa luomiväreille, kokeile ihmeessä näitä. Tuskin minäkään loputtomiin pystyn näitä ihanuuksia välttelemään. Hintaa näillä on muuten huulipunien tapaan kokonaiset 5$ (n. 4,60€). Tilaamiseen joutuu käyttämään välityspalvelua, esim. Shipitoa.


Briefly in English: Time to rave about the ColourPop eyeshadows too! I was a little doubtful about these eyeshadows, since they have been described as a mix between a powder and a cream eyeshadow. I have both hooded and oily eyelids and cream eyeshadows are really not my friends. 
The consistency of ColourPop shadows is very interesting, almost bouncy. It's creamy, but not greasy, heavy or thick. It doesn't feel like a normal cream shadow. At the same time it feels powdery and once it's on your skin it turns powdery in an instant. 
Both colours I have, are glittery and while the glitter does stick to your lids, some of it does fall out too. Not a big problem though, since you can always do your eye make up before the rest of your face if you're allergic to a little glitter on your face. The eyeshadows are very pigmented, but you need to pay attention to how you apply them. Finger is really the best tool with these, but you can use a stiff and flat synthetic brush too.
I bought Flipper (a soft orange colour with shimmer and glitter) myself and Birthday Girl (LE, a light bronzey colour with lots of glitter and shimmer) was a gift with purchase, since ColouPop was celebrating their birthday when I ordered.
I highly recommed ColourPop eyeshadows along the Lippie Stix lipsticks! I don't think I'm going to be able to resist these for too long eventhough I have more eyeshadows than even a beauty blogger should have :D.

Postauksen tuotteet ostettu itse tai saatu kaupanpäällisenä ja mielipiteet niistä omiani. En saa tekstin linkkien käytöstä mitään hyvitystä. Tietääkseni ColourPop on eläinkokeeton!
Products in this post were purchased by me or a gift with purchase. All of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know ColourPop is cruelty free!

4 kommenttia :

 1. Birthday Girl on jotain aivan ihanaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kaunis! Harmi, että se oli vaan noiden synttärien ajan saatavilla, vaikka luulen kyllä, että ColourPopilla löytyy valikoimasta jotain samantyyppistä.

   Poista
 2. Nää ColourPopit on kyllä aivan ihania! Mulla jäi birthday girl saamatta kun tein tilauksen hieman liian aikaisin ja seuraavan liian myöhään :/. Mutta ihania sävyjä ja mä tykkään koostumuksesta todella paljon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa harmi ettet saanut tuota Birthday Girliä :(.
   Tuo koostumus on kyllä hauska ja mää en tiedä, miten ne on saaneet aikaan noin pysyvän tuotteen! Mua kiinnostais testata mattaisiakin luomivärejä. Ens tilaukseen tosin ehkä lähtee poskipunaa ja highlighteria ja tietenkin huulipunaa, niin en tiedä tuleeko vielä ens kerralla tilattua lisää luomivärejä :D.

   Poista