lauantai 5. syyskuuta 2015

Kulmakarvataikoja

Taannoisessa haalinnassa paljastinkin ostaneeni Helsingin reissulla Kicksistä Anastasia Beverly Hillsin Brow Wiz kulmakynän. Kulmakynä on minulle nopeampi vaihtoehto kuin saman merkin voidemainen kulmaväri DipBrow Pomade. Kynämuotoisella tuotteella voin myös helpommin täyttää aukkoja kulmissani silloinkin kun käytän myös DipBrow'ta.
Brow Wizit ovat superohuita automaattikyniä. Niitä ei siis tarvitse teroittaa vaan lisää tuotetta tulee kiertämällä kynää. Ohut muoto mahdollistaa kulmakarvojen hyvinkin tarkan värittämisen tai karvamaisten vetojen teon. Toisesta päästä löytyy kapea ja jämäkkä kulmaharja, jolla värin voi hyvin häivyttää kulmiin. 


Koostumukseltaan Brow Wiz kynät ovat minun makuuni aivan täydellisiä. Ne ovat melko kovia, eli väri ei suttaannu eikä sitä tule kerralla liikaa. Kuitenkin kynän massa on sen verran pehmeää, että väri tarttuu helposti iholle painamatta tai hankaamatta. Kicksissä värejä testaillessa kynät tuntuivat tosi kovilta ja kyselinkin myyjältä, että tarttuvatkohan ne ollenkaan kulmiini, sillä minulla on kulmissa kohtia, joihin meikki ei meinaa millään tarttua. Myyjä kuitenkin vakuutti, että väri tulee tarttumaan - ja oikeassa hän olikin. Minulla ei siis ole ollut pienintäkään ongelmaa saada väriä tarttumaan.

Kun kulmat on saanut sitten piirrettyä kasvoille, (näin se minulla tapahtuu, kun omia kulmakarvoja on niin säälittävän vähän :D) niin väri myös pysyy paikoillaan koko päivän. Omalla rasvoittuvalla ihollani väri ei kestä mitään isompaa hankausta, mutta kun sen jättää rauhaan, se pysyy kyllä. DipBrow Pomade on kestävämpi, mutta Brow Wiz'kin kestää kyllä pitkän päivän.


Brow Wiz Taupe kulmissani. Pahoittelen äkäistä ilmettä, valo kävi silmiini ja sai kulmat kurttuun :D.


Sävyni Brow Wizistä on viileä, harmaanruskea Taupe. DipBrow'sta minulla on käytössä lämpimämpi, kellertävämpi Blonde, mutta kaverukset toimivat loistavasti yhdessäkin. Kovin suurta eroa näiden kahden välillä ei lopulta ole, Taupe on vähän ruskeampi ja Blonde aavistuksen vaaleampi ja keltaisempi. Alla vertailu näiden sävyjen välillä, joskin on mainittava, että Blonde näyttää kulmissa hieman lämpimämmältä kuin alla olevassa kuvassa ja Taupe puolestaan viileämmältä. Värin lopputulokseen vaikuttaa myös omien kulmakarvojen ja ihon sävy, mutta näistä kahdesta Taupe on varmasti universaalimpi sävy. 
Entinen kulmakynäsuosikkini oli Dermosilin kynä sävyssä medium. Brow Wiz Taupe kyllä meni heittämällä ohi, vaikka Dermosilin kynäkin on oikeasti todella hyvä ja vielä edullinen. Ilmeisesti Dermosil on kuitenkin lopettamassa/uudistamassa kulmakynänsä, joten olen todella iloinen, että löysin jopa paremman korvaajan. Anastasian hinnat tosin ovat huomattavasti Dermosiliä korkeammat ja Brow Wizistä saa Kicksissä pulittaa 22,90€. Tuotetta kynässä on lisäksi vain 0,085g, mutta sitä onneksi tuntuu kuluvan hyvin vähän kerrallaan ja automaattikynässä tuotetta ei tuhlaannu teroittamiseen. 

Minä olin myyty Brow Wizille ensikokeilulla. Joko sinä meikkaat kulmasi Anastasia Beverly Hillsin tuotteilla?

Briefly in English: On my trip to Helsinki I finally bought the famous Brow Wiz by Anastasia Beverly Hills. Brow Wiz is a slim automatic pencil for your brows. It also comes with a narrow spoolie at the other end. 
To me, the formula of Brow Wiz is perfect. It's stiff enough not to smudge, but soft enough to be easy to apply. It even sticks to the parts of my brows where products tend to not stick! And once it's applied it will stay in place. On my oily skin the colour will fade if I rub my brows, but if I leave it be, it will stay on all day. 
I bought the shade Taupe which is a cool toned, greyish brown. I have the DipBrow Pomade in a warmer shade Blonde, but they work together very well. For me, Brow Wiz is quicker to apply and when I use DipBrow it's easier to fill in some bald spots on my sparse brows with the Brow Wiz.
I was sold on the Brow Wiz the first time I used it! The only downside is that it's pretty expensive here in Finland.

Postauksen tuote ostettu kaveriltani saadulla lahjakortilla, mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Anastasia Beverly Hills on eläinkokeeton!
Product in this post were purchased with a gift card from my friend. All of the opinions are my own and there's no affiliate links in this post. As far as I know, Anastasia Beverly Hills is cruelty free!

6 kommenttia :

 1. Oon tykännyt tästä kanssa tosi paljon! Pitäisi kokeilla myös se NYXin kynä, joka on tosi samanlainen ja paljon edullisempi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en oo vielä kuullut, että joku ei ois näistä tykännyt :D. Tuo Nyxin versio on mulle ihan tuntematon.

   Poista
 2. Mulle Sensain ja Zuiin kulmakynät on ne täydellisimmät. Ne ei toki ole yhtä tarkkoja kuin Wiz, mutta mulla on paljon pinta-alaa mitä piirtää :D Wiziä en tosin oo kokeillut eli pakko sekin kyl jossain vaiheessa testata.

  VastaaPoista
 3. Olen säästellyt sitä Lumenen edellistä (alkuperäistä?) harmaanruskeaa kulmakynää kiiretilanteisiin, kun ei ole aikaa kikkailla voidemaisten ja puuterimaisten kulmavärien kanssa. Nyt se alkaa olla jo niin nysä, että voisin harkita joko tätä tai sitten sitä Nyxiä seuraajaksi. Jossain blogissa taisi olla tosin Nyxin hinta-laatusuhteesta jotain negatiivista mainintaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se Lumenekin oli tosi hyvä aikoinaan, sitten se muutettiin liian pehmeäksi. Jos vaan raskii maksaa tämän hinnan, niin suosittelen kyllä lämpimästi :).

   Poista