torstai 13. lokakuuta 2016

Dopey

Kirjoittelin syyskuun puolella ColourPopin Ultra Satin Lip -huulipunasta sävyssä London Fog. Totesin tuolloin, että toistaiseksi en ole hankkinut lisää kyseisiä punia, vaikka koostumuksesta pidänkin todella paljon. No, tämä asia on nyt korjattu, ja olen hankkinut toisen sävyn Ultra Satin punista. Tällä kertaa valitsin sävyn nimeltä Dopey.





En mene tässä postauksessa tarkemmin punan ominaisuuksiin. Jos haluat enemmän tietoa Ultra Satin Lipsien koostumuksesta ja kestävyydestä yms., klikkaa tästä London Fog -postaukseeni. Koostumus on tosiaan yksi ehdottomia suosikkejani, kestävä ja miellyttävä huulilla. Jälki on lähes mattainen ja muuttuu mattaisemmaksi ollessaan huulilla pidempään.


Dopey luonnonvalossa kuvattuna.


Sävyltään Dopey on keskitumma malva, sekoitus pinkkiä ja lilaa. ColourPopin sivuilla kuvaus on "dusty mauve". Sävy muistuttaa paljon vanhaa suosikkiani: Lippie Stixiä sävyssä Lumière. Alapuolella onkin kuva, jossa vertaillaan Lumièrea ja Dopey'a. Lumière on hieman vaaleanpunaisempi kuin Dopey ja koostumus punissa on tietenkin erilainen.
ColourPopin sivuilla Dopey näyttää hieman enemmän violetilta, minun ihollani ja huulillani sävyssä näyttää olevan enemmän roosaa. Kuten rakastan Lumièrea, rakastan myös Dopey'a. Tällainen sävy sopii niin moneen tilanteeseen ja meikkiin, ja näyttää hyvältä monilla eri ihonsävyillä.


Ultra Satin Dopey vs. Lippie Stix Lumière.


ColourPop ei tunnu pettävän koskaan ja hinta-laatusuhde on enemmäin kuin kohdillaan. Dopey on ihana <3. Seuraavaksi tekisi mieli kokeilla merkin Ultra Glossy Lip -huulikiiltoja. Olisi jo vaihteeksi aika palata kiiltoihin näiden mattaisten ja satiinisten punien jälkeen.


Briefly in English: A quick post of my new lipstick. I went ahead and bought my second Ultra Satin Lip -lipstick from ColourPop. This time a chose a shade called Dopey.
Dopey is a "dusty mauve". On me it looks a bit more pink than on ColourPop's site. The colour reminds me of my old favourite Lippie Stix in Lumière. Lumière is a bit more pink though and the formula is different. I love both Lumière and Dopey!
If you want to read more about the formula and other details of the Ultra Satin Lips, click here to read my review of the London Fog Ultra Satin by ColourPop.

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni ColourPop ei käytä eläinkokeita!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know, ColourPop is cruelty free!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti