sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

2v. synttäriarvonta!

Tammikuussa tuli tosiaan 2 vuotta bloggaamista täyteen ja lupasin jo silloin järjestää arvonnan Lontoon reissun jälkeen. Nyt on sitten arvonnan aika! Palkinnoksi lähtee yhdelle onnekkaalle alla olevassa kuvassa näkyvä setti. Ohjeet osallistumiselle löytyvät kuvan alta.

*Osallistumisaika päättynyt*Palkinto:

-Sleek Garden of Eden -luomiväripaletti
-Nyx Blush Taupe (varjostusväri)
-Makeup Academy Blusher Bubble Gum
-Wet n Wild Megaprotein Mascara

Sleekin Garden of Eden -palettia on näkynyt muutamissa lukemissani blogeissa ja se on kyllä kaunis. Jos paletti ei ole tuttu, niin Googlen avulla paletin sisältö selviää helposti :) Vähän harmittaa, että en ostanut tätä itsellenikin, sillä paletti oli oikeasti vielä kauniimpi kuin näkemissäni kuvissa.
Nyxin poskipuna sävyssä Taupe on neutraali ruskea sävy, joka on sopiva varjostusväriksi vaaleallekin iholle. Punahan nauttii melkoista kulttimainetta kosmetiikkabloggaajien piireissä. Itselle jätin ostamatta vain sen vuoksi, että oma varjostaminen on niin vähäistä, että siihen käytössä oleva tuote tulee kestämään vielä pienen ikuisuuden.
MUA:n poskipuna näytti todella kauniilta lämpimähköltä pinkiltä. Luulen, että sävy sopii aika monelle ja on nyt kesän lähestyessä oikein sopiva. Pigmenttiäkin näytti testerin perusteella olevan hyvin.
Wet n Wildin ripsiväri on vesiliukoinen ja pohjan tarran mukaan ainakin musta. Sain tämän wettiksen Facebook -kampanjasta, mutta laitoin nyt tähän palkintosettiin mukaan, koska itselläni ei ole tälle tarvetta. Tuote ei siis kuitenkaan tullut blogin kautta.

Kaikki tuotteet on uusia ja käyttämättömiä. Sleekin palettia aukaisin sen verran, että katsoin sen selvinneen Suomeen ehjänä. Kaikki palkinnon tuotteet ovat tietääkseni eläinkokeettomilta merkeiltä. Palkinnon olen ostanut itse lukuunottamatta ripsiväriä, jonka tosiaan sain Facebook -kampanjasta.

Osallistumisohjeet:

-Ole julkinen lukija joko Googlen (eli näyt tuolla sivupalkissa) tai Bloglovin'in kautta. Kommentissa/sähköpostissa pitää näkyä nimimerkkisi, jolla seuraat minua.
-Jätä minulle tähän postaukseen kommentti, jossa suosittelet minulle jotain matkakohdetta ja perustelut suositukselle. Voit osallistua myös lähettämällä suosituksesi sähköpostilla osoitteeseen kosmetiikkakaaos@gmail.com. Katso, että sähköpostissa on nimimerkkisi, jolla seuraat!
-Kommentilla osallistuessasi jätä mielellään myös sähköpostiosoitteesi, josta saan sinut kiinni mahdollisesti voittaessasi. Jos sähköpostia ei ole jätetty, huhuilen voittajaa blogissa n. viikon ajan, mutta jos en saa vastausta joudun arpomaan uuden voittajan. 
-Jos olet alaikäinen, niin pyydä vanhemmiltasi lupa osallistua!
-Arvonta alkaa heti tämän postauksen julkaisusta ja päättyy kahden viikon kuluttua 23.3.2014 klo 21.00. Osallistumisajan jälkeen tulleita kommentteja ei hyväksytä!
-Postitan palkinnon vain Suomeen.
-Lue säännöt tarkasti ja katso, että kaikki vaaditut kohdat täyttyy. Arvonta on vain lukijoilleni ja osallistumisesta täytyy löytyä nimimerkki sekä matkakohdesuosituksesi perusteluineen. Jos vaaditut kohdat ei täyty hylkään osallistumisen.


This is a giveaway to my readers! If You are a reader of my blog and live in Finland and want to participate, but don't understand the rules, please send me an email to kosmetiikkakaaos@gmail.com and I'll translate the rules to You!

29 kommenttia :

 1. Onnea blogille
  Julkinen lukija eekku80(bloggerin kautta)
  eekku80@netti.fi
  Suosittelen tallinnaa joka on ihana paikka varsinki kesällä ja varmasti tekee kivoja ostoksia.Itse kun en ole matkustellu ei muuta nyt tuu mieleen =)

  VastaaPoista
 2. Oi, onpa kiva palkinto! Mulla tosin on toi paletti ja MUA:n poskipuna, joten jätän arvonnan väliin. Erinomainen poskpunan sävyvalinta muuten. Bubblegum kirkastaa kasvoja todella kauniisti!

  VastaaPoista
 3. Julkinen lukija bloggerin kautta,nimimerkillä Heidi Koivisto.
  Suosittelen matkakohteeksi Berliiniä, koska siellä paljon nähtävyyksiä ja varsinkin paljon ihanaa kosmetiikkaa halvemmalla, kun suomessa ;)
  koivisto.heidi@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Blogger-tunnuksella Tee (pienijaviallinen@hotmail.com) lueskelen. Nyt pakko mainostaa tämänhetkistä ihanaa asuinkaupunkiani, Tukholmaa! Gamla Stanissa saa kulutettua tuntikausia vanhoilla kujilla haahuillen ja Östermalmin rakennukset on tajuttoman kauniita! Lisäksi ostosmahdollisuuksia on joka budjetille, Åhlensin, NK:n ja Sephoran valikoimat saavat kuolan valumaan suupielestä... :) Kesällä Tukholma on kauneimmillaan, ja odotankin sitä että pääsen silloin jälleen tänne!

  VastaaPoista
 5. Bloggerin kautta luen, Catti.
  Oon käynyt Suomen lisäksi vain Ruotsissa :D joten suosittelen Tukholmaa! Kaunis ja täynnä shoppailtavaa^^
  cadiis @ wippies.fi

  VastaaPoista
 6. Bloggerin kautta seuraan tällä nimimerkillä. Ja sähköposti: dazzlingglowblog@gmail.com. Ja suosittelen Portugalia! Kävin siellä joskus pitkän aikaa sitten ja siellä on aivan mahtavaa ruokaa! Albufeirassa jos käyt niin suosittelen erityisesti Fabio's ravintolaa! Parhaat pastat mitä olen missään koskaan syönyt! :)

  VastaaPoista
 7. Googlen kautta lueskelen ja sähköposti on miinakorhonen ät hotmail piste com. Suosittelen ehdottomasti epäpakettimatkoja Turkkiin, sillä ne ovat paljon edullisempia ja ilman majoittumiseen kuuluvaa aamupalaa tai muuta ruokailua tulee tutustuttua paremmin Turkin ihanaa ruokakulttuuriin. Kohteeksi suosittelen erityisesti Istanbulia sillä paikka huokuu vanhaa sekä uutta modernimpaa Turkkia! Siis erittäin kaunis kaupunki ja ostospaikkoja lukemattomia !En voi muutakun suositella :)

  VastaaPoista
 8. Bloggerin kautta luen minäkin, omalla nimellä (Jenny Rinne). Sähköposti on jenny.rinne@windowslive.com. Jos et ole Brysselissä vielä käynyt, niin suosittelisin kyllä sitä! Mukava kaupunki, sopivasti mutta ei liikaa nähtävää, ja niin hyvää ruokaa ja olutta. :)

  VastaaPoista
 9. Seuraan bloglovinin kautta nimellä Ninja. Itse en ole matkustellut, joten en kokemuksen kautta voi suositella matkakohteita. Mutta itse olen kiinnostunut juurikin lontoosta (jossa juuri kävit) ja tukholmasta, joten jälkimmäistä sitten suosittelen :)

  VastaaPoista
 10. Hyvin vähän on tullut matkusteltua, mutta Israel oli kyllä oikein kiva paikka (: Löytyy monenlaista kaupunkia ihan sen mukaan mitä haluaa tehdä/nähdä ja vaikka lähtisi perus rantaloikoilulomalle, on kulttuuri ja puitteet kuitenkin sen verran erilaiset ettei pääse pitkästymään. Tel Avivhan on oikein kovassa nousussa bilekaupunkinakin.

  Luen nimellä Ine ja meilini on ine_91@msn.com

  VastaaPoista
 11. Luen Bloglovinin kautta, mutta myös tuolta sivupalkista minut löytää nimellä Nina.

  New York. Ehdottomasti. Se on lempikaupunkini. Siellä on niin paljon nähtävää ja koettavaa. Ihmiset ovat ystävällisiä ja rentoja. Kosmetiikkaintoilijalle löytyy paljon shoppailtavaa edullisesti. Ja ne museot ! ja tavaratalot. Manhattanilla voi kävellä tuntikausia ja nähtävää riittää. Olen käynyt siellä monta kertaa, kun on sattunut edullisia lentoja kohdalle. Voisin joka vuosi käydä siellä :)

  nsandbe1@welho.com

  VastaaPoista
 12. Seurailen blogiasi nimelläni Martina tai blogin nimellä Wind It Up :)

  winditup.blog@gmail.com

  Voi ei, vai matkakohdetta.. :D Mä oon niin olematon matkustelija! Oon käynyt tyyliin ainoastaan Tallinnassa,mutta voihan sitäkin suositella, mä kyllä tykkään :) Kesällä sinne on kiva tehdä parin päivän reissu. Oon aina yöpynyt Viru Hotellissa, joka on mielestäni hyvä. Mutta älä erehdy menemään alakerran Amarilloon! Se paikka on huonontunut vuosi vuodelta ja viime kesän reissu oli kyllä viimeinen niitti arkkuun. Kannattaa mennä Vanhaan kaupunkiin tai lähteä tutkimaan oikeaa Tallinnaa keskusta-alueen ulkopuolelle :)

  VastaaPoista
 13. Oh gosh, oh gosh oh godh, taupe <3 himoinnut sitä jo monta vuotta mutten ole koskaan saanut aikaiseksi hankkia. Mutta siis asiaan:

  Bloggerin kautta luen nimellä Lusa, parhaiten saa kiinni sähköpostiosoitteesta supernatural-93(at)hotmail.com(on siis eri osoite kuin mitä bloggerin sivulta löytyy). Matkakohdetta on vähän vaikea suositella ihmiselle, jonka makua matkoilla ei oikein tiedä :/ Ensimmäisenä tuli mieleen Málaga Espanjassa, koska noh, aurinko <3. Siellä on lämmintä vielä lokakuussakin (kesällä ehkä vähän turhankin kuuma :D) ja itse henkilökohtaisesti rakastan sitä, että voi mennä rantaan, ja katsoa horisonttii ja merta riittää niin pitkälle kuin silmä näkee. Kauhea ikävä tuli itselle nyt tätä kirjoittaessa, Jos ei rantakaupungit miellytä niin ihan kotimaan matkailu on myös omaan mieleen! Itse asun Helsingissä, joten jokakesäinen saaristomatka möksälle on saanut arvostamaan luontoa ihan eri lailla. (muistaakseni asut Oulussa, enkä itse ole koskaan käynyt missään niin pojhoisessa niin ei hajuakaan millaista siellä on :/) Ihan kaupunkikohteeksi voisin suositella Porvoota, todella upeat talot. Toki miksei Helsinkikin, itselle se vaa on niin nähty :D Mä en yleensä saariston lisäksi matkaile mihinkään muualle kuin sukulaisten luo niin vaikea suositella :/ Mutta siis nämä mitä voisin suositella niin: Málaga jos ranta ja upeat maisemat kiinnostaa (tai ulkomainen kosmetarjonta, Espanjassa on hinnat vissiin alhasempia kuin Suomessa :D) Turunmaan saaristo (esim. Nauvo, Korppoo), taas maisemia ja luonnonkauneutta, Tai Porvoo tai Helsinki (Todella upeita vanhoja rakennuksia)

  Tuli tässä nyt mieleen, että voisitko sä joskus jossain pienessä postauksessa vaikka vähän esitellä Oulua? Mä en itse tiedä Oulusta mitään muuta kuin suurpiirteisen sijainnin ja sen, että sen ääntäminen on ulkomaalaisille kauhu :D

  VastaaPoista
 14. Ihan super upea palkinto, onnea blogille!

  Tää on super paha, mutta oma lemppari on kyllä se Lontoo :D On vaan niin paljon ei-suomesta-saatavia merkkejä!

  helmisbeautyblog@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Itse olen käynyt juurikin vain Lontoossa. (Ja Ruotsin Haaparannassa mutta sitä nyt ei edes lasketa.) Haluaisin kovasti tosin matkustaa Irlantiin, joten suosittelen sitten sitä. :D
  Bloggerin kautta lueskelen nimimerkillä 3nn
  ja sähköposti enni94@hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Hei! Oululainen lukijasi ilmottautuu arvontaan :) Ihanat palkinnot btw.
  Paras paikka jossa itse olen matkustanut on Kroatia (varsinkin Hvarin saari ja upea luonnonpuisto (jonka nimeä en just nyt muista) . Toinen maa josta kovasti pidän on Saksa ja varsinkin Stuttgartin alue pienine ihanine kylineen.
  Bloggerin kautta luen nimimerkillä Anur.
  anuroininen@hotmail.com

  VastaaPoista
 17. Sanna P/ Blogger/ kaljukeiju@gmail.com

  Suosittelen matkakohteeksi Thaimaata. Sieltä löytyy montakin upeaa lomakohdetta. Itse kaupunki-ihmisenä rakastan Bangkokia. Kulttuuririkas iso paikka koluta, paikalliset ovat todella ystävällisiä, ruoka on uskomattoman hyvää (kantsii kokeilla erilaisia food lofteja kauppakeskuksessa), hedelmät tuoreita esim. ananas maistuu TÄYSIN eriltä kuin potenssiin tuhat parempaa siellä :D Hintataso edullinen, shoppailtavaa riittää enemmän kuin pystyy Suomeen rahtaamaan. Rantakohteisiinkaan ei ole pitkä matka. Bilettämiseenkin ihana kaupunki ^_^

  VastaaPoista
 18. Bloglovin'in kautta ja mielestäni olen kirjautunut myös Google-raadin kautta, mutta nyt se ei onnistu ollenkaan..? Nimellä Marja-Liisa Koo
  Minä suosittelen Kreetaa aina vaan, ja Kreikkaa yleensä. Sopiva ilmasto, mutta ennen kaikkea ystävälliset ihmiset eikä ruoassakaan ole valittamista. Kreetalla vaikkapa Menia Hotel, sinne tekee mieli aina uudestaan. Ja lyhyt lentomatka, minä en jaksa Thaimaahan asti :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Seuraan Bloglovinin kautta nimellä Heli Heinonen.
  Matkailussa suosin itse kotimaata, ja mieluiten Lappia, eli vaikkapa Nuorgam ja lähiseudut, josta on näppärä pistäytyä myös Norjan puolella. Maisemat on mitä parhaimmat!
  heli.studiokaira@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Seuraan bloggerin kautta nimellä Tee Koo.

  Tallinnaa suosittelen. Lyhyt laivamatka ja usein pääsee todella edullisesti, majoituskin edullista. Kaupunki on kaunis, ostosmahdollisuudet hyvät. Suosittelen käymään myös kirpputoreilla täällä. Kauneushoidot saa täältä paljon edullisemmin kuin Suomesta. Itsehän käyn Tallinnassa 4-5 kertaa vuodessa :D

  teekoo81(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 21. Seuraan blogia nimellä Aino A. Matkakohteeksi suosittelen Barcelonaa, olin siellä itse juuri viime kuussa ja jäin kaipaamaan takaisin. Ihan superkaunis kaupunki Gaudín taloineen ja ystävällisine ihmisineen, ja kosmetiikkavalikoimaakin löytyi esim Sephorasta!
  mussemisery ät gmail.com :)

  VastaaPoista
 22. Seuraan Bloggerin kautta nimellä mi.

  Suosittelisin matkakohteeksi Dubaita - sopivan eksoottinen kohde, mutta silti tarpeeksi luksusta mukavuudenhaluiselle ;) meidän piti mennä Dubaihin häämatkalle, mutta sitten pieni poikamme ilmoittikin tulostaan, ja matka jäi tulevaisuuden haaveeksi. Jonakin päivänä vielä!

  mammapaivakirja@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Suosittelisin Budapestia ja Dublinia, molemmille samat perustelut: ihanat kaupungit joissa hyvät shoppailumahdollisuudet (paljon kosmetiikkamerkkejä joita ei saa Suomesta!) ja hyviä ruokapaikkoja, pubeja, bändien keikkoja, historiallisia nähtävyyksiä... Jos nyt sattuu kiinnostamaan yhtään samat jutut kuin minua. :) Budapestissa pärjää pienelläkin budjetilla, Dublin on jokseenkin Suomen hintatasoa.

  GFC SuperHotFemale
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 24. Suosittelen matkakohteeksi Prahaa. Kaunis kulttuurikaupunki, edullinen hintataso ja aivan mahtava kansa. Olen saanut oikeita ystäviäkin täällä matkustellessa, helposti lähestyttäviä ihania ihmisiä. Baarit on kanssa kivoja täällä ja olut halpaa ;)

  Bloggerin kautta seuraan (Titteli Tuure). isontalonpoikii@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Ihanat arvontapalkinnot! Olen lukijasi Bloggerin kautta.

  Itse suosittelisin Wieniä, johon olen aivan ihastunut ja olen siellä jo useamman kerran käynytkin. Kosmetiikkatarjontaa en osaa kommentoida, mutta kaupunki on aivan uskomattoman kaunis! Kahviloissa istuskellen voi kuluttaa vaikka koko loman ja ne leipomukset, nam. Liikkuminen on kaupungissa helppoa ja nähtävää riittää.

  S-posti: twinkledp@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Luen bloggerin kautta julkisesti (Siiri) :) Kivat palkinnot<3

  Turkki on mukava lomakohde.Paljon hyvää ruokaa ja makaamista auringossa:) En tiedä ootko jo käynyt Tukholmassa, mutta se on aivan ihana paikka! Kaupunki on kaunis kuin mikä,ja löytyisi paljon ostettavaa. Turkki ja Tukholma on kyllä minun matkakohteistani voiton vieneet ;)

  VastaaPoista
 27. niin ja sposti makeupbysiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Vielä ehdin osallistumaan! Ihanat palkinnot, luen sinua Googlen kautta nimimerkilla beylakraal tai usein vain suosikkien alta, jolloin kommentoin anonyyminä samalla nimimerkillä beylakraal. Äh, kun olikin monimutkaista selittää...

  Suosittelen matkakohteeksi Barcelonaa, sieltä löytyy kaikki mitä ihminen voi vain lomaltaan haluta. On muotia, kosmetiikkaa, taidetta, arkkitehtuuria, yöelämää jne. Sinne haluaisin itsekin uudestaan.

  beylakraal@gmail.com

  VastaaPoista
 29. GFC:n kautta luen nimmarilla Dzinni. Kosmetiikan puolesta esim. New Yorkissa on kaikkea, mitä voi vaan haluta, eli sitä siis suosittelen.

  dzinni@europe.com

  Omassa blogissani on myös menossa ruusuinen arvonta, tervetuloa vastavuoroisesti osallistumaan! Onnea myös kaksivuotiaalle blogillesi!

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi/2014/03/ruusuinen-arvonta.html

  VastaaPoista