torstai 31. lokakuuta 2013

100 lukijaa arvonta!

Happy Halloween! Eiköhän laiteta näin lokakuun viimeisen päivän kunniaksi se luvattu arvonta käyntiin! 100 lukijan raja ylittyi sivupalkin käyttäjäraadissa jo hetki sitten ja pitäähän kolminumeroiseen lukuun siirtymistä jotenkin juhlia. Tuttuun tapaan arvonta on lukijoilleni ja siihen osallistuakseen pitää olla julkinen lukija joko Google käyttäjäraadin (eli löydyt tuolta sivupalkista) tai Bloglovin'in kautta.  Arvonnan haluan järjestää nimenomaan lukijoilleni, sillä se juhlistaa lukijamäärää ja palkinto on minun itse ostamani eikä sponsoroitu. Palkinto sisältää vaatimattomasti seuraavat tuotteet:

*Osallistumisaika päättynyt!!!*
 • IsaDora Color Chock Glossy Lip Stain sävyssä 50 Diva Pink. Tämä on suosikkivärini kolmesta omistamastani, joten valitsin sen arvontaankin. Voittajalle lähtee tietenkin ihan oma avaamaton kappale.
 • EcoTools Six Piece Essential Eye Set -sivellinsetti. EcoTools tekee laadukkaita ja nimensä mukaisesti ekologisia meikkisiveltimiä ja tähän arvontaa valitsin setin, joka sisältää 5 sivellintä ja pienen pussukan niille. Lyhytvartiset siveltimet ovat kätevät vaikka matkasiveltimiksi. Nämäkin ovat täysin käyttämättömiä ja avaamattomassa paketissa.
 • Sierra Bees Organic Vanilla Lip Balm. Luonnollisista aineksista valmistettu, mehiläisvahapohjainen huulivoide. Toivottavasti vaniljan tuoksuinen/makuinen vaihtoehto miellyttää mahdollisimman monia. Tämäkin on tietenkin käyttämätön ja avaamaton.

Palkinto! Pahoittelen hieman epätarkkaa kuvaa.

Osallistuminen tapahtuu joko kommentoimalla tähän postaukseen tai sähköpostilla osoitteeseen kosmetiikkakaaos@gmail.com ja vastaamalla pariin kysymykseen. Katsothan, että kommentissa tai sähköpostissa näkyy se nimimerkki, jolla seuraat minua. Vastaa kommentissa/viestissä seuraaviin kysymyksiin:

 1. Millaisia postauksia haluaisit pääasiassa nähdä jatkossa? Tuotearvosteluja, meikkikuvia, kosmetiikkauutisia, kuulumisiani, muuta?
 2. Minkä pituisia postauksia haluaisit blogissani lukea? Lyhyitä ja ytimekkäitä vai pitempiä ja tarkempia/syvemmälle meneviä vai jotain siltä väliltä?

Arvonta alkaa heti tämän postauksen julkaistuani ja aikaa osallistua on kuun puoliväliin. Osallistu siis perjantaihin 15.11.2013 klo 21.00 mennessä. Sen jälkeen tulleita osallistumisia ei huomioida. Palkinnon arvon perinteisellä lappusysteemillä mahdollisimman pian osallistumisajan päättymisen jälkeen. Jos osallistut kommentoimalla, niin jätä mielellään sähköpostiosoitteesi kommenttiin. Ilmoitan voittajan täällä blogissa ja ilmoitan voittajalle myös sähköpostitse. Jos sähköpostia ei ole jätetty, odotan voittajan yhteydenottoa muutaman päivän ajan voittajan julkistamisen jälkeen ja jos en sitä saa, arvon palkinnon uudelleen. Palkinnon postitan vain Suomeen! Myös uudet lukijat ovat tervetulleita osallistumaan, mutta on erittäin epäkohteliasta liittyä lukijaksi arvontaa varten ja lopettaa lukeminen heti arvonnan jälkeen, ja toivon, että tällaista toimintaa ei esiinny.

Onnea arvontaan!

*Osallistumisaika päättynyt!!!*

This giveaway is for my readers and only available for people living in Finland. If You live in Finland and want to participate, but don't understand the rules, please send me an e-mail (to: kosmetiikkakaaos@gmail.com) and I'll translate the rules for You!

40 kommenttia :

 1. Onnea yli sadasta lukijasta! Meikkikuvien perässä olen tänne tullut. Melko lyhyitä ja ytimekkäitä postauksia luen mieluummin, pääpaino voi olla hyvissä kuvissa :)

  charmingnails@suomi24.fi

  VastaaPoista
 2. 1. Meikkikuvat ovat upeita! Olisi kiva saada jonkinmoinen tutoriaalipostaus (:

  2. Pidemmistä tykkään enemmän (:

  helmisbeautyblog@gmail.com

  VastaaPoista
 3. 1. Meikkikuvat ovat upeita! Olisi kiva saada jonkinmoinen tutoriaalipostaus (:

  2. Pidemmistä tykkään enemmän (:

  helmisbeautyblog@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Onnea sadasta lukijasta!
  1. Meikkikuvat ja tuotearvostelut ovat lemppareita!
  2. Luen mieluummin lyhyitä ja ytimekkäitä :)

  tessaaaa@outlook.com

  VastaaPoista
 5. Onnea ja aivan ihana arvonta!
  1. Tuotearvostelut on omia suosikkejani.
  2. Lyhyitä ja ytimeikkäitä ja pohdiskelevia postauksia voi olla sekaisin hyvässä suhteessa. Joskus on kiva kuulla syvällisempääkin, ei kuitenkaan joka pvä. ;)

  hakusanarakkaus@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Onnittelut! Olen lukija Bloggerin kautta.
  1. Tykkään kosmetiikkajutuista, tuotearvostelut ovat pop :)
  2. Mielummin pidempi kuin lyhyempi!

  VastaaPoista
 7. 1. Kaikenlaisia :) Musta on kiva, kun blogeissa on aina erilaisia postauksia ja henkilökohtaisesti mua kiinnostaa kaikki noista esimerkeistä :) Tuotearvosteluista on yleensä kuitenkin eniten hyötyä.
  2. Syvälle menevät on parempia (eli pitkiä), kuitenkin kohtuuden nimissä. Lyhyet yleensä jää liian pintaraapaisuiksi ja esim. tuotearvosteluissa hyödyllistä tietoa ei välttämättä tule tarpeeksi :/

  Onnea sadasta lukijasta! :D

  VastaaPoista
 8. Paljon onnea sadasta lukijasta! C:

  1. Tuote-esittelyjä, meikkikuvia ja melko helppoja tutoriaaleja :)
  2. Ei liian lyhyitä, muttei kilometrin mittaisiakaan. Pidän sun nykyisestä postauksen pituudestasi :D

  En ole aivan satavarma, millä nimellä tätä seuraan, mutta joko Milla L. tai five swaggies :D En tiedä, pitäisikö s-posti laittaa, mutta varmuuden vuoksi:

  milla.lehtimaki@wippies.fi

  VastaaPoista
 9. 1. Erityisesti tuotearvostelut ja meikkikuvat ovat mukavia. .)
  2. Hmm... Sopivan pituisia? Joskus lyhyempiä ja joskus vähän pitempiä. :)

  Onnittelut sadasta lukijasta :)

  mevid@outlook.com

  VastaaPoista
 10. 1. Meikkikuvia ehdottomasti ja kosmetiikkauutisia! Ne olisi ehkä ne kaikista mielenkiintoisimmat.
  2. Itse tykkään lukea tekstiä, jossa on vähän pohdintaakin. Jotenkin sellainen "ostin tämmöisen tuotteen, kokeilin ja se oli hyvä" postaukset ei ihan niin kiinnosta. :)

  Ja sähköposti: dazzlingglowblog@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Olen tykännyt erityisesti meikkikuvistasi. Kosmetiikkauutiset ovat myös oikein tervetulleita juttuja. Totuuden nimessä en ole ole kiinnittänyt koskaan huomioita postauksen pituuteen joten ne ovat oikein hyvät jo valmiiksi.

  Luen blogiasi sekä bloggerin että bloglovinin kautta. Klikkaan sitä linkkiä joka sattuu olemaan ensimmäisenä päivitysvirrassa :)

  kahvimaitoa [a] gmail com

  VastaaPoista
 12. Tuotearvostelut ja meikkikuvat on kivoja.
  Musta on kiva lukea sekä pitkiä että lyhyitä juttuja, teksti ratkaisee. :)

  hopeapupu@gmail.com

  VastaaPoista
 13. 1. Tuotearvostelut on ehkä se ihan kaikkein mieleisin juttu, mutta kaikki käy :)
  2. Kaikkein parhaita on keskipituiset varustettuna hienoilla kuvilla :D
  Luen siis bloggerin kautta nimellä zalla ja sähköposti on salsakastike99@gmail.com

  VastaaPoista
 14. 1. Tuotearvostelut, aina on kiva kuulla hyvistä tuotteista!
  2.Keskipitkät olisivat sopivia.
  Luen Bloglovinin kautta
  tiia.siivola@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Onnea sadan lukijan rajapyykistä! :) Ja aivan ihanan palkinnon olet koonnut. :)
  1. Tykkään blogista juuri näin, erilaisia juttuja on sopivassa suhteessa. Indiekosmetiikkajutut ovat lähellä sydäntä, koska olen itse niissä noviisi ja on kiva lukea asiantuntijan mielipiteitä ja arvosteluja. :)
  2. Lyhyet ja pitkät postaukset ovat molemmat yhtä hyviä, välillä on kiva lukea pohdintaa ja välillä pikaiset jutut ovat paikallaan. Hyvässä suhteessa sulla on nämäkin! :)
  Luen sekä bloggerin että Bloglovinin kautta
  juillenblogi (at) gmail.com

  VastaaPoista
 16. Onneksi olkoon ! :)

  1. Tuotearvosteluista tykkään eniten ja on hyvä, jos ne ovat vähän pidempiä.
  2. Molemmat käyvät. Riippuu vähän tilanteesta. Minusta molempia on ollut passeilsti.

  Luen bloglovinin kautta enimmäkseen.
  nsandbe1@welho.com

  VastaaPoista
 17. Onnea sadasta lukijasta! :) Mahtava palkinto! Ecotools <3

  1. Tykkään tuotearvosteluista, mutta meikkijutut ovat ehkä eniten lähellä sydäntä.
  2. Tykkään ehkä eniten keskipitkistä postauksista, mutta myös lyhyet ja ytimekkäät postaukset ovat välillä kivoja. Se riippuu oikeastaan ihan omasta fiiliksestä. Oikein inspiroituneessa tilassa tykkään lukea pitkiä tekstejä, mutta väsyneensä lyhyitä. Palaan aina pidempiin postauksiin myöhemmin, jos en jaksa lukea niitä heti. Tämä pätee siis kaikkiin blogeihin. Sinun postauksesi ovat oikein hyvän pituisia :)

  Olen lukija Googlen kautta.
  neitikameleontti(at)gmail.com

  VastaaPoista
 18. Onnea ja uuuu nuo siveltimet <3
  Kaikki meikkiin ja meikkaamiseen liittyvät kiinnostaa ja keskipitkät on pop :D
  avonpirita@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Kaikenlaiset tuotearvostelut on parhaita, mutta tykkään meikkikokeiluista/kuvista myös erittäin paljon.
  Tuotearvosteluihin sopii normaalia pidempi teksti, mutta muuten arvostan lyhyitä ja ytimekkäitä postauksia, joista löytyy aiheeseen sopivia kuvia :-)

  Luen blogiasi bloggerin kautta (nimellä Jelena Nieminen) & käytän sähköpostia: jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 20. Osallistun. Ecotools onkin tuntematon käsite itselleni. Ja onnittelut 100.lukijan saavutuksestasi. :)

  1.Pidän meikkikuvista/tutoista (inspiraatio omaan meikkaamiseen) sekä tuote-arvosteluista (saavat kukkaroni itkemään hurjan paljon) Toisaalta on kivaa lukea välillä esim. koti kuvina-tyylisiä postauksia, siitä arkielämästä.

  2.Postausten pituudella ei ole väliä jos sisältö on mielenkiintoinen (meikit on aina.. :)). Mutta mielestäni lyhyt ja ytimekäs teksti on parempi hyvillä kuvilla varustettuna kuin liian pitkä pohdinta ilman kuvia.

  Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta (Bloggerin myös)

  Syysterkuin,
  Leben (meikki_monsteri@luukku. com)

  VastaaPoista
 21. Mukana kuin peräpuk....! ;) Ecotoolsin siveltimet kiinnostavat paljon!
  1. Tuotearvostelut on lähimpänä omaa sydäntä, sekä kosmetiikkauutiset! :) Oikeastaan kaikenlainen sisältö on kivaa luettavaa, varsinkin kun se liittyy kosmetiikkaan.
  2. Kultainen keskitie; kuvia saa olla useampi, mutta tekstiä saa olla mukana joukossa paljonkin :) Liian pitkät tekstit ilman kuvia ovat puuduttavaa luettavaa.

  Seuraan Bloggerissa nimellä Liisa.
  kuusisto.liisa(at)gmail.com

  VastaaPoista
 22. Onnea sadasta lukijasta! :)

  1. Tuotearvostelut ovat minulle mieluisimpia.
  2. Tykkään keskipitkistä, joissa ei kerrota liian pitkästi, mutta sanotaan kuitenkin enemmänkin kuin "tämä oli kiva ja tykkäsin".

  Luen bloggerin kautta
  meikinloppu@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Jihuu onnea! Itsekin odotan kyseisen maagisen rajan ylittymistä ;)

  Tuotearvostelut ovat lemppareitani ja mieluummin luen pitkiä kuin lyhyitä postauksia :)

  misspiggyspearls(at)gmail.com

  VastaaPoista
 24. Hei! Olisi kiva lukea blogistasi tuotearvosteluja, sillä erittäin eläinrakkaana ihmisenä olen itsekkin hyvin kiinnostunut eläinystävällisestä kosmetiikasta! :)
  Myös meikkikuvia on sillointällöin kiva katsella!
  Itse pidän postauksista jotka eivät ole liian lyhyitä, mutta eivät toisaalta liian pitkiäkään. Siltä väliltä siis, mutta parempi toki jos jaksaa asiaan pureutua oikein kunnolla! :)

  lotta__96@hotmail.com

  VastaaPoista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 26. Hei ja onnea 100. lukijan johdosta. Ihanat ecotoolsit, oon kuullu niistä pelkkää hyvää!

  1.Tykkään itse eniten meikkikuvista ja tuotearvosteluista
  2. Välillä on kiva lukea lyhyitä ja ytimekkäitä juttuja, mutta taas toisaalta on kiva kun asiaan on perehdytty ja siitä kirjoitetaan kunnolla :D

  Mirjuska01@hotmail.com
  Ja lukijana olen varmaan nimellä Mira K

  VastaaPoista
 27. 100 hyvinansaittua lukijaa, onnea!

  1. Sun swatchit on älyhyviä ja tietenkin inspiroidun meikkikuvista!
  2. Pitkät tuotearvostelut on kivoja, mutta meikkipostauksissa lyhemmätkin käyvät kun kuvat ovat pääosassa. :)

  maalipurkilla%gmail.com

  VastaaPoista
 28. 1.meikkikuvia
  2. Pidän lyhyistä ja ytimekkäistä postauksista!
  Kiitos kivasta blogista.
  minnalai4@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Tykkään hyvistä meikkikuvistasi. Mielummin itse luen napakoita ja lyhyitä postauksia, vaikka omissani aina jauhan liirumlaarumia sivut täyteen :D Pitäis opetella jämptiks.

  ;)

  Martina / Wind It Up

  winditup.blog@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Pidän meikkikuvista ja tuotearvosteluista! :) Itse tykkään lukea lyhyitä ja ytimekkäitä postauksia. Joskus on mukava lukea myös vähän pitempiä tekstejä! :)

  salla.liisa@wippies.fi

  VastaaPoista
 31. 1. Tuotearvostelut ja kosmetiikkauutuudet kiinnostavat.
  2. Lyhyet ja ytimekkäät jutut ovat mukavia lukea.

  focuslady66@gmail.com

  VastaaPoista
 32. 1.Tuotearvostelut ja luomiväripaletista tehty ohje-meikki-postaukset ois kivoja.
  2.Pidän molemmista,mutta laitetaan riita puoliksi eli ei lyhyet(koska ei kerkee tajuta asiasta tarpeeks)muttei myöskään kilometri pitkät,koska aiheeseen kyllästyy.
  livinglikeahell@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Oon lukenu blogiasi jo melko pitkään mutta vasta nyt liityin lukijaksi bloggerinkin kautta... :)

  1. Tykkään tosi paljon tuotearvosteluistasi! Meikkikuvat ja tutoriaalitkin ovat tosi kivoja.
  2. Tykkään lukea pitkähköjä ja tarkempia postauksia, jotka ovat kuitenkin asiaa eivätkä pelkkää tyhjänpäiväistä jaarittelua. Tässä olet mielestäni onnistunut tosi hyvin!

  Paljon onnea sulle sadan lukijan johdosta! :)
  Sohvi / http://sohfvi.blogspot.fi/
  keksi97@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. GFC Nimi = Niina C
  Email = elvenspirit at gmail.com

  1.Millaisia postauksia haluaisit pääasiassa nähdä jatkossa?
  - Kuukauden suosikit, We'n'Wildia, tuotearvosteluja, meikkikuvia ja kosmetiikkauutisia.

  2.Minkä pituisia postauksia haluaisit blogissani lukea?
  - Lyhyitä ja ytimekkäitä JA tarkempia/syvemmälle meneviä, luonnetta ja hauskuutta. :)

  VastaaPoista
 35. Itse tykkään katsella ja lukea tuotearvosteluita ja meikkikuvia. En tykkää lukea aivan liian lyhyitä tai pitkiä joten siltä väliltä :)

  Luen tällä nimellä millä kommentoin ja sposti on katjaasdgirl@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. 1. Meikkijuttuja: tuotearvosteluja, swatcheja jne.

  2. Ei oikeastaan ole väliä, laatu ratkaisee. :)

  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 37. Olen uusi lukija nimimerkillä eekku80( bloggerin kautta luen)
  1.Tuotearvostelut kiinnostaa mut kyllä kaikenlainen muukin etenki kynsijutut jos nyt sellasia kirjoitat =)
  2.Mulle käy lyhyet mutta myös pitemmät ei kauheesti siis väliä

  Sähköposti eekku80@netti.fi

  VastaaPoista
 38. 1.Suosikkien ja inhokkien katseleminen on kivaa kun siitä saa itsellekkin vinkkejä!
  2. Itse pidän pitkistä postauksista :)
  lady.niemi@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. 1.Ois ihana nähdä sun meikkimokat :DD
  2.Itelläni ei oo postauksessa kauheesti mitään väliä paitsi että kuvia pitäis aina löytyy pari kappaletta ainakin (:

  oona.huikko@gmail.com

  VastaaPoista
 40. Tuotearvostelut
  Lyhyitä

  89tmsk@gmail.com

  VastaaPoista