torstai 12. huhtikuuta 2018

Lay Over LA Lady - ColourPop Lux -huulipunat

Vaihteeksi ColourPopia blogissani :D Sorruin tilaamaan pari ColourPopin melko tuoreista Lux -huulipunista. Halusin pari uutta punaa, jotka olisivat helppoja arkipunia. Sellaisia, jotka voi nopeasti levittää suoraan puikosta huulille, ilman suurempaa säätöä ja joista ei kovin tarvitsisi huolehtia päivän mittaan. Väreiksi valikoin sävyt Lay Over ja LA Lady. 


Punat ovat kauniissa, kultaisissa hylsyissä, jotka tuntuvat laadukkailta hintaan nähden!


Lux -huulipunat ovat ColourPopin ensimmäiset perinteisessä huulipunahylsyssä olevat huulimeikkituotteet. Jo ennestään valikoimassa on Lippie Stix -punapuikkoja eri koostumuksissa, nestemäisiä punia ja kiiltoja sekä huultenrajauskyniä. Lux Lipstick -punat ovat kaikki samaa koostumusta, jota he kuvailevat sanoilla "creamy matte". Punat levittyvät huulille helposti ja pehmeästi kuin satiinipunat, mutta oltuaan huulilla hetken ne asettuvat aika mattaisiksi. Nestemäisten mattapunien kaltaista supermattaa näistä ei kuitenkaan tule. Punissa on mielestäni aika tyypillinen huulipunien maku/haju. Ei mikään erityisen hyvä tuoksu, mutta ei epämiellyttäväkään, eikä kovin voimakas.

Kestävyyttä en ole vielä oikein tosissaan päässyt koettelemaan. Useamman tunnin punat kuitenkin säilyvät huulilla siistinä, ainakin ilman suurempia syömisiä tai juomisia. Vettä kestää hyvin juoda. Käytin punien kanssa väritöntä huultenrajauskynää ja punat eivät levinneet huulten rajojen yli eivätkä vuotaneet huulia ympäiröiviin juonteisiin. Tuntuma huulilla on kevyt, melkein kuin ei olisi mitään huulilla!


Sekä hylsyssä, että itse punassa on hauskat tähtikuviot.


Lay Over on kahdesta valitsemastani sävystä arkisempi. ColourPopin sivuilla sävyn kuvaus on "medium rosy beige". Minulla on melko pigmenttiset huulet, joten minulle tämä on aikalailla klassinen my lips but better -sävy, eli sävy on lähellä huulteni omaa sävyä. Sanoisin, että Lay Overissa on hieman enemmän lämmintä ja rusehtavaa ja omat huuleni ovat hieman enemmän vaaleanpunaiset. Tosi helppo arkisävy, joka sopii moneen meikkiin ja kaikkiin tilanteisiin.






LA Lady on hieman näyttävämpi puna, mutta kuitenkin vielä ihan arkikäyttöön kelpaava. ColourPopin kuvaus tästä sävystä osuu mielestäni täysin kohdalleen "rosy terracotta". LA Lady ei ole tarpeeksi oranssi terrakotaksi eikä tarpeeksi vaaleanpunainen ruusuksi, vaan jotain siitä väliltä. LA Lady on myös tummuudeltaan täydellisesti omalla mukavuusalueellani ja tämä onkin näistä kahdesta suosikkini.




ColourPopin Lux -huulipunat olivat juuri sitä, mitä niiltä hainkin. Helppoja ja mukavia punia. Sävyvalinta tietenkin vaikuttaa siihen, kuinka käytettäviä punat ovat. Valikoimissa on nimittäin näyttäviäkin sävyjä, jopa musta ja tumma sinivihreä. Koostumuksen puolesta ja edullisen hinnan ansiosta nämä ovat kuitenkin täydellisiä huulipunia jokapäiväiseen käyttöön. Hintaahan punilla on vain 7$ (n. 5,65€).


Milloin viimeksi ostit uuden huulipunan?


Briefly in English: I bought a couple of the ColourPop Lux Lipsticks in hope of getting some easy-to-wear, everyday lipsticks. As usually, ColourPop did not let me down. Lux Lipsticks have a nice "creamy-matte" finish. They are easy to apply and last well. They almost feel like nothing on the lips. They have a typical lipstick smell/taste, nothing great, but not off putting either.
I bought the shades Lay Over and LA Lady. Lay Over is a "my lips but better" kind of shade for me. It's just a little bit warmer and brownish than my own lips. ColourPop's description of Lay Over is "medium rosy beige".  LA Lady is a little bit more snazzy.  ColourPop's description is on point "rosy terracotta". LA Lady is the right deepness for me and it's my favourite of the two. 
There's some more exciting shades on the Lux Lipsticks line, but I went for the everyday kind of shades and the formula is also perfect for that. Also the price is right, these are only 7$ each!

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni ColourPop ei testaa eläimillä!
Products in this post were purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know, ColourPop is cruelty free!

2 kommenttia :

  1. Lay over on kyllä huikean kaunis nude. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi nätti ja helppo sävy!

      Ihana ku jaksat aina kommentoida <3

      Poista