torstai 21. maaliskuuta 2013

Kuumat pannut

Postaustauko venähti luvattoman pitkäksi, mutta nyt edes pikainen postaus. Swatchasin neljä Coastal Scentsin Hot Pot -luomiväriä tänne ihmeteltäväksi. Sain luomivärit ilmaisnäytteenä, kun tilasin viime vuoden puolella CS:n 22 siveltimen setin sivellinrullineen. Ihanaa saada välillä myös näitä pieniä luomivärinappeja jauhemaisten näytteiden sijaan!

Luomivärinelikko tuli pakattuna pieneen muovikoteloon, jonka pohjassa luki sävyjen nimet. Pakkaus on hyvä, mutta nappeja on vaikea saada siitä irti. Yritän kuitenkin irrotella napit, jotta saan ne magneettipalettiini. Paketin mukaan saamani nelikko on setti 11.
Värit eivät ehkä ole ihan parhaat minulle, mutta siitä nyt ei voi valittaa kun kyseessä on ilmaisnäytteet. Värien nimet ovat Gypsy Stone, Champagne Orange, Peach Silver ja Stone Cold. Neutraalit sävyt toimivat tietenkin kaikille ja uskoisin, että ainakin niitä minullakin tulee käytettyä. Sen sijaan keltainen ja persikkainen sävy saattavat jäädä minulta vähälle käytölle.
Vasemmalta alkaen kuvassa on ensimmäisenä Stone Cold. Väri on swatchien perusteella näistä pigmenttisin ja suosikkini. Sävy on tumma harmaanruskea, jossa on aavistus violettia vivahdetta. Seuraava väri on Peach Silver, joka on aika perushelmiäispersikka. Kolmantena on Champagne Orange, jonka nimeä en oikein ymmärrä, sillä mielestäni sävy on aika tavallinen helmiäiskeltainen. Ehkä siinä on aavistus jotain kullan sävyäkin. CS:n nettisivujen mukaan tosin Champagne Orange on aivan eri värinen ja matta, joten varmasti en uskalla mennä sanomaan, onko tässä edes oikea väri/nimi kyseisellä napilla. Viimeisenä kuvassa on Gypsy Stone, joka on melko neutraali, keskitumma harmaanruskea. Siinä on ehkä aavistus kellertävää tai vihertävää sävyäkin.

Pigmentiltään värit olivat hyviä, Stone Cold jopa loistava. Minulla ei taida ennestään olla kuin yksi Coastal Scentsin luomivärinappi, mutta yleensäkin käsitykseni on, että CS:n luomivärit ovat todella hyviä, varsinkin suhteutettuna hintaan. Valikoimahan CS:llä on valtava ja irtonapeista voi helposti koota itselleen mieleisen luomiväripaletin. Hot Pot -luomivärinapit maksavat täysikokoisina 1,99$ eli n. 1,50€.


Tällainen pikapostaus tällä kertaa. Lähetin eilen graduni luettavaksi seminaaria varten ja esitän sen ensi viikon keskiviikkona. Gradun suhteen siis ollaan loppusuoralla ja eipä noita opintoja muutenkaan enää paljon ole! Tämän opiskelujen loppurutistuksen jälkeen jää toivottavasti enemmän aikaa bloggaamiseenkin :)


Postauksen tuotteet saatu ilmaisnäytteenä tilauksen yhteydessä, kaikki mielipiteet omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Coastal Scents ei käytä eläinkokeita!

4 kommenttia :

  1. Kivat sävyt pikkupaletissa. Etenkin tuo persikkainen :) Tsemppiä gradun esitykseen ja muutenkin koulun suhteen. Loppu häämöttää!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä ja jaksamista viime metreille! =)

    VastaaPoista