keskiviikko 7. elokuuta 2013

I do my little turn on the Catwalk!

Tulin hankkineeksi Anastasia Beverly Hillsin Catwalk -paletin Phyrran arvostelun innoittamana. Paletin löysin brittiläisestä Cult Beauty -nettikaupasta. Hintaa 10 luomivärin paletillä ei ollut kuin 21£ (n. 25€) ja ensimmäiseen CB -tilaukseeni sain ilmaisen toimituksen, kun tilasin uutiskirjeen. Uutiskirjettä en jostain syystä ikinä saanut enkä alekoodia toimitukseen, mutta Cult Beautyn asiakaspalvelu vastasi nopeasti ja antoi koodin, kun otin sinne yhteyttä. Pientä ongelmaa siis sivuston toiminnassa, mutta onneksi asiakaspalvelu toimii ja palettikin saapui reilussa viikossa tilauksesta.

Anastasia Beverly Hills on amerikkalainen meikkifirma, joka on erityisesti tunnettu kulmatuotteistaan. Ulkomaisia blogeja tai YouTube -guruja seuraavat tuskin ovat välttyneet kuulemasta merkistä, vaikka se ei Suomessa olekaan kovin tunnettu. Valikoimassa on erilaisia kulmavärejä ja -geelejä ja värivalikoimaakin on enemmän kuin perinteiset ruskean ja mustan sävyt. Catwalk -palettiin on kuitenkin panostettu sen verran, että ilmeisesti merkki haluaa tulla tunnetuksi myös muista tuotteistaan. Paletti on käsittääkseni julkaistu virallisesti heinäkuun alussa, joten se on aika tuore tapaus ja minä olen kerrankin melko ajoissa kirjoittamassa jostakin!
Catwalk paletti pitää tosiaan sisällään 10 luomiväriä ja yhden kaksipäisen pienen siveltimen. Värit paletissa ovat minulle epätyypillisen lämpimiä neutraaleja. Siksi tämä paletti olikin minulle osuva, että sävyissä löytyi sellaisia, mitä minulla ei ennestään ollut. Catwalk -paletin innostuksena on merkin perustajan työ muotinäytöksien backstagella. Värit on nimetty teemaan sopivasti ja mukana on myös vihko, jossa on huippumallien mukaan nimettyjä meikkilookien ohjeita. Mukana on Cindy, Heidi, Linda ja Kate -lookit.

Pakkaus on on myös teemaan sopivan kissamainen. Pahvikuoren kisujen lisäksi sekä paletin kannesta että sisältä löytyy leopardikuviota. Kannen kuviointi on samettista kangasta ja kannen lämpimän kultainen sävymaailma muuttuu sisällä sinivihreään. Paletti on tukevaa pahvia ja kannessa on magneetti, joka tosin voisi olla voimakkaampikin. Itse paletti on pieni ja kevyt ja kulkee siten helposti mukana vaikka reissussa. Paletin sisäkannessa on myös peili, mutta se ei ole kovin laadukas enkä käyttäisi sitä kuin meikin korjailuun tien päällä ollessani.Värit samassa järjestyksessä kuin paletissa ja kuvattuna luonnonvalossa (klikkaa isommaksi!).

Paletin kymmenestä väristä kolme on mattaisia ja loput metalli/shimmer -sävyjä. Isoa glitteriä paletin väreistä ei löydy. Luomivärien nimet löytyvät valitettavasti ainoastaan pahvipakkauksen pohjasta, mutta itse paletin toimivuuden kannalta se ei ole iso miinus.
Mattasävyt ovat lämmin tummanruskea Beauty Mark, musta LBD ja vaaleanpunertava beige Day Rate. Kahden mattasävyn lisäksi ylärivissä on vaalea, persikkainen kultabeige Call Back, tumma luumunruskea Strut ja paletin persoonallisin sävy Scout, joka on keskitumma pinkkipersikka. Alarivissä on matan lisäksi suhteellisen neutraali tummanruskea Couture, jossa on vähän kultaista kimalletta, lämmin pronssi-kulta RTW, kellertävä vaaleankultainen 10K sekä tummahko violettiin taittava taupe Pose.

Mielestäni kaikki sävyt ovat pehmeitä ja pigmenttisiä. Strutia lukuunottamatta olen käyttänyt kaikkia paletin värejä meikeissä ja ne ovat kaikki toimineet moitteetta. Suosikkejani ovat erikoinen Scout ja violetti-taupe Pose. Oudoin sävy on Day Rate, joka ei ole minulle tarpeeksi vaalea korostukseen eikä tarpeeksi tumma luomivaon "siirtymäväriksi". Se sopiikin lähinnä muiden värien pohjaksi ja auttamaan häivyttämisessä, sillä minun iholla se ei juurikaan näy. Paletin isoin miinus onkin se, että siitä ei vaalealle iholle löydy oikeastaan mitään korostussävyä. Kotona ollessa tämä ei ongelma, kun voi käyttää muitakin luomivärejä, mutta reissun päällä en yksin tällä paletilla kunnolla selviäisi.
Paletin sivellin on kaksipäinen minisivellin. Toisessa päässä on perusluomivärisivellin, joka on sen verran pullea, että sillä voinee häivytelläkin, ja toisessa päässä on pieni pyöreä sivellin, joka on parhaimmillaan varmaan luomivaossa. Sivellin on pehmeä ja varmaan ihan toimiva, joskaan ei mikään erityisen hyvä ja kotona ollessa valitsen kyllä muita siveltimiäni ennen tätä.

Kuten alussa mainitsin, paletin mukana tulee meikkitutoriaaleja sisältävä vihko. Ohjeet löytyy yhteensä neljään meikkiin. Vihkon kuvitus on mielestäni vähän ysärivivahteinen ja lookien esikuvamallitkin ovat 90 -luvulla huipulla olleita. Meikit ovat kuitenkin ajattomia ja toimivat nykypäivänäkin. Erikoisin on Kate, joka on kissamaiseen muotoon tehty tumma smokey eye. Ehdottomasti esikuvansa, Kate Mossin tyylinen. Alempana kuvassa kuitenkin Cindy -meikki, koska se sattui olemaan paletin keskiaukeamalla ja siten helpoin saada pysymään auki ja kuvattua :) Tällaiset vihkot ovat aina kiva, pieni lisä palettien mukana, mutta rehellisesti sanottuna minulla ei tule niitä useinkaan käytettyä.

Kokonaisuudessaan Catwalk -paletti on hyvä kokonaisuus ja ehdottomasti hintansa arvoinen. Palettia voisi kutsua jopa halvaksi, sillä jos vertaa hintaa esim. joihinkin Urban Decayn tai Too Facedin paletteihin, on tämä lähes puolet halvempi. Anastasia Beverly Hills on kuitenkin luettava myös vähän hintavampiin ja laadukkaisiin merkkeihin. Paletin ulkokuoren tai luomivärien laadun osalta minulla ei ollutkaan mitään valitettavaa. Tämä olisi aika täydellinen pakkaus, jos sävyissä olisi vaalealle iholle sopiva korostusväri ja ehkä yksi keskitumma sävy lisää luomivakoon käytettäväksikin tekisi hyvää. Sain tästä kuitenkin lisää sävyvalikoimaa neutraaleihin meikkeihin, joten olen tyytyväinen. 

Onko kukaan törmännyt palettiin muissa blogeissa tms. ja onko joku muu jo ehtinyt hankkia tämän?


Briefly in English: After seeing Phyrra's review i went and ordered the Anastasia Beverly Hills Catwalk -palette from Cult Beauty website. The palette includes 10 eyeshadows, a dual-ended brush and a little lookbook. Palette is inspired by Anastasia's founder's work at the backstage of fashion shows and the look of the palette and the names of the shadows reflect that. There are three matte shades ant the rest have shimmer. My favourites are unique pinky-peach shade Scout and taupe based purple Pose. All the shadows are pigmented and smooth and work really well. The only little minus is that the palette does not have a real highlighter colour for light/pale skin. It's still a great deal, since it only costs around 21£/25€/29$!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Anastasia Beverly Hills ei testaa eläimillä!

4 kommenttia :

  1. Mulle merkki on ihan uusi tuttavuus, vähän kivaa, että niitä edelleen tulee vastaan! :) Kiitos siis esittelystä. Paletti näyttää tosi hyvältä, tuli heti UD ja TF mieleen. Haluisin nyt nähdä sun tekemän Kate Mossin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aina kiva ku törmää uuteen merkkiin! Pitää katsoa, jos tässä syksyn aikana tekis joskus Katet ;)

      Poista