sunnuntai 4. elokuuta 2013

Make Up Storen punakolmikko

Jo kesäkuussa ostin bloggaajakollegalta Kissikseltä Kissaämmä -blogista Make Up Storen huulipunatrion. Virallisesti kolmikko kantaa nimeä Party Lipstick Collection, mutta tietääkseni kaikkia kolmea punaa myydään myös yksittäin. Minulla on aika hyvä kokoelma erilaisia punaisia punia, mutta tässä kolmikossa oli klassisen punaisen lisäksi minulle oudommat neutraali pinkki ja oranssihtava persikka.


China Red - Prairie - Pink


Punainen China Red on kolmikon tähti ja suosikkini siitä huolimatta, että minulla on punaisia huulimeikkejä enemmän kuin laki sallii. Sävy on kirkas aito punainen, hieman sinipohjainen. Koostumukseltaan China Red on matta, mitä ei ehkä swatchista uskoisi. Kuvassa puna kiiltää koska se on vasta laitettu huulille, kyllä se siitä mataksi kuivahtaa hetken päästä. 
Pidän MUS:n mattapunien koostumuksesta. Ne ovat pigmenttisiä ja leviävät tasaisesti, mutta eivät kuivata liikaa huulia. Alempana olevassa kuvassa puna laitettu suoraan puikosta huulille, ilman rajausta, ja sen kyllä huomaa. Oikeasti puna ei näyttänyt noin huonosti levitetyltä ja laitoin sen vain swatchia varten. Tositilanteessa suosittelen ehdottomasti käyttämään sivellintä ja myös rajauskynää.

Prairie on kolmikon hankalin sävy minulle. Oranssinen persikan sävy näyttää aika omituiselta huulillani runsaammin levitettynä. Onneksi puna kuitenkin toimii kun sitä levittää kevyen kerroksen huulirasvan päälle. Näin käytettynä se on nätti ja kesäinen arkipuna. Koostumus punassa on sheer eli läpikuultava, mutta kuiville huulille levitettynä tästä kyllä irtoaa reilusti pigmenttiä ja saa aika peittävän jäljen. Puna on mukavan huomaamattoman tuntuinen huulilla eikä kuivata, tosin se ei tunnu erityisen kosteuttavaltakaan.

Pink on puolestaan porukan helpoin sävy. Neutraali, keskitumma pinkki sopinee lähes kaikille ja lähes mihin tahansa tilanteeseen. Omilla huulillani puna menee kategoriaan my lips but better, mutta vaaleammilla huulilla sävyero on varmaan isompi. Kädelle swatchattuna Pink näyttää Prairien tapaan läpikuultavalta, mutta on huulilla melko pigmenttinen. Koostumus tässä yksilössä on creme ja siinä on aavistus shimmeriä, mikä näyttää huulilla lähinnä hentoiselta kiillolta. Tämäkin tuntuu huulilla kevyeltä eikä pahemmin kuivata.


China Red - Prairie - Pink (luonnonvalossa)
Ylhäältä alkean China Red, Prairie ja Pink. Jälleen luonnonvalo.

Todella käytännöllinen kolmikko siis kyseessä. Make Up Storen punat maksavat normaalisti yksittäin 19€, mutta itse ostin kolmikon huomattavasti sopuisampaan hintaan Kissikseltä. En tiedä myydäänkö tätä settinä enää missään. Mikäli jokin sävyistä kuitenkin miellyttää, niin kannattaa käydä etsimässä niitä Sokokselta tai MUS:n omista liikkeistä.


Briefly in English: I bought Make Up Store's Party Lipstick Collection from a blogger colleague. The trio includes the shades China Red (matte, classic blue based red), Prairie (sheer, orange based peach) and Pink (creme, neutral midtone pink). China Red is the star of the collection and my favourite. Prairie is the most difficult shade on me, but works when applied lightly over lip balm. Pink is a perfect my lips but better -shade for me. All the lipsticks are quite pigmented on lips, even the sheer Prairie, and feel light and not too drying on lips.


Postauksen tuotteet ostettu itse toiselta bloggaajalta ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Make Up Store ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Noissa näyttäisi olevan tosi kiva kiilto. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo China Red tosiaan kuivahtaa mataksi, mutta noihin kahteen muuhun jää vähän kiiltoa, ei sellaista huulikiiltomaista, mutta kuitenkin vähän :)

      Poista