perjantai 14. helmikuuta 2014

Päivävoide Pariisista

Pitkän ja perusteellisen testailun jälkeen on aika kirjoittaa Paris Exclusive Cosmeticsin päivävoiteesta, eli ranskalaisittan Crème hydratante jourista. Tämä on viimeinen tuotteista, jotka sain jo syksyllä testiin vieraillessani Kauneudella hoitolassa.
Paris Exclusiven tuotteista olen aiemmin jo kirjoitellut käsivoiteesta. Merkin erikoispiirteenähän oli siis erilaisten merilevien käyttö. Ranskalainen Paris Exclusive on sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 

Päivävoide on ollut nyt käytössäni lokakuusta asti ja vielä sitä on jäljelläkin, joten 50ml tuubi on riittoisa. Voide on vaaleaa, aavistuksen kellertävää ja hiukan läpikuultavaa. Koostumus on kevyt, jopa aavistuksen geelimäinen, mutta kuitenkin vielä selvästi voide ei geeli. Voide imeytyy nopeasti ja sopii hyvin meikin alle. Sen luvataan sopivan kaikille ihotyypeille. 
Voiteen tuoksu on melko kevyt. Tuoksussa ei ole merellisyyttä, jota olin havaitsemani joissain merkin tuotteissa, eikä se ole myöskään voimakkaan yrttinen, kuten merkin käsivoide. Itse pidän tuoksuttomuudesta tai miedoista tuoksuista kasvoille käytettävissä tuotteissa, ja tämän tuoksu on sopivan kevyt eikä jää leijailemaan kasvojen ympärille levityksen jälkeen. Tuotteessa ei ole käytetty mantelia, mutta oma mielikuvani tuoksusta on mantelinen, sellainen kevyt ja luonnollinen kuin haistelisi mantelijauhetta, ei voimakas ja esanssinen manteli.

Pakkaus on kasvoivoiteelle punainen, tuubi on saman kokoinen ja muotoinen kuin käsivoiteenkin. Tuubi on toimiva pakkaustapa kasvovoiteelle ja näyttää tyylikkäältä. Kuvailinkin jo merkin pakkauksia aiemmin niin, että ne näyttävät hoitolatuotteilta, mitä ne myös ovatkin. Välitöntä yhteyttä luonnonkosmetiikkaan ei pakkauksissa näy, se selviää vasta lukemalla pakkauksen tekstit. 


Voidenokare kädelläni.

Voiteen imeytyminen on tosiaan nopeaa, mutta kosteustehojakin löytyy. Olen käyttänyt tätä kuluvan talven läpi, joten tehot on ollut kokeilussa niin lämpimämmällä säällä kuin pakkasillakin. Omalle rasvoittuvan puoleiselle sekaiholleni voide on tuntunut sopivan hyvin. Kosteutus on ollut sopiva ja iho ei ole jäänyt rasvaisen näköiseksi tai tuntuiseksi. Kovimmilla pakkasilla kosteutustehoa ehkä olisi voinut olla hieman enemmänkin, mutta ei ihoni miksikään kiristeleväksi koskaan jäänyt. Sanoisin, että voide tosiaan sopii kaikille ihotyypeille lukuunottamatta ihan kuivimpia ihotyyppejä. Itse varmaan voisin käyttää tätä kesällä jopa yövoiteena. Jos vertaan tätä edelliseen voiteeseeni, eli JOIKin päivävoiteeseen, on tässä suunnilleen samanlaiset kosteutustehot, mutta koostumus on hieman kevyempi kuin aavistuksen öljyisen tuntuman JOIKissa. Alla voiteen ainekset kopioituna täältä:

INCI: Hamamelis Virginiana Water*, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Wheat Straw Glycosides, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annuus Seed Oil*, Glycerin, Aqua (Water), Benzyl Alcohol, Cetearyl Wheat Bran Glycosides, Vaccinium Macrocarpon Oil, Enteromorpha Compressa Extract, Arnica Montana Flower Extract*, Xanthan Gum, Citrus Nobilis Peel Oil, Tocopherol, Limonene, Dehydroacetic Acid, Algae Extract, Anthemis Nobilis Flower Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Caesalpinia Spinosa Gum, Linalool.
* ingredients from organic farming

98% of ingredients are of natural origin.
82% of the total ingredients are from organic agriculture.

Paris Exclusivea hoitolassa. Punaiset on naisille suunnattuja tuotteita, mustat miehille ja siniset vartalonhoitoon.


Päivävoiteen hinta on Kauneudella hoitolassa 29,50€. Voide on toimiva ja riittoisa,  joten ihan kohtuuhinnoissa ollaan. Itse en oikeastaan keksi tästä mitään huonoa puolta, lukuunottamatta heikohkoa saatavuutta. Itse tuote kokonaisuudessaan on oikein hyvä. Pakkaus, tuoksu ja koostumus ovat miellyttävät ja kosteutusteho on sopiva iholleni. Tämä on hyvä vaihtoehto luonnonkosmetiikan voiteeksi niille, jotka eivät pidä joidenkin luonnonkosmetiikkamerkkien voimakkaista tuoksuista!

Hyvää ystävänpäivää kaikille rakkaille lukijoilleni!


Briefly in English: Finally I'm reviewing Paris Exclusive Cosmetics' day cream I received from Kauneudella beauty salon last fall. Paris Exclusive is a certified natural cosmetics brand and they specialize in using different kinds of sea algae in their products.
The day cream (Crème hydratante jour) is packed in a classy red plastic tube that holds 50ml of product. The consistency of the cream is light, little bit gel like, but still clearly a cream not a gel. The scent is light and reminds me of almonds.
I've used this cream from october and I still have some of the cream left. We've had warmer and colder weather here in Finland this winter and this cream has done a good job keeping my skin moisturized. It could have been a little bit more moisturizing during really cold weather, but all and all it's been really good for my oily/combination skin. I could probably use this also as a night cream during summer. The cream is supposed to suitable for all skin types and I do think it would work for most skin types, but if You do have really dry skin, I would suggest using somethin else.
The price of the cream is 29,50€/50ml, which I think is a fair price for a cream that does everything it needs and lasts for a long time.

Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta ja kaikki mielipiteet siitä ovat omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin kirjoittamisesta enkä linkkien käytöstä. Tietääkseni Paris Exclusive Cosmetics ei käytä eläinkokeita!
I received the product in this post for reviewing from the importer. I'm not compensated any way for writing this post and there's no affiliate links. As far as I know Paris Exclusive Cosmetics is cruelty free!

2 kommenttia :

  1. Kiitos tästä, kiva lukea itselle tuntemattomasta merkistä.

    Hyvää ystävänpäivää sinnekin!

    VastaaPoista