tiistai 25. helmikuuta 2014

Huomenna reissuun!

Huomenna on lopultakin lähtö Lontooseen! Kyllä tätä on jo odotettukin, vaikka ei matkan varaamisesta todellisuudessa ole kuin joitain viikkoja. Ohjelmassa Lontooossa siis paljon shoppailua, museoita ja yksi musikaalikin. Yksi päivä minulla on ilman kummempia suunnitelmia, mutta tekemistä Lontoossa löytyy aivan varmasti :)
En ole ajastanut postauksia reissun ajaksi, joten minusta kuuluu täällä blogissa seuraavan kerran maaliskuun puolella. En muutenkaan varmaan reissussa juuri netissä ole, sitä ehtii taas sitten kotona tarpeeksi.

Jotta tähän postaukseen saadaan vähän sisältöä, niin alla yksi Too Facedin Chocolate Bar -paletilla tehty silmämeikki. Tämä on ainoa paletilla tehty meikki, jonka olen saanut kuvattua. Chocolate Bar on tarkoitus ottaa matkapaletiksikin, joten jos olosuhteet sallii, niin saatan ottaa reissussakin silmämeikkikuvia ja näyttää niitä sitten täällä jälkikäteen.
Meikkiin käytetty Chocolate Barin sävyjä, White Chocolate, Milk Chocolate, Semi-Sweet, Hazelnut, Crème Brulee, Candied Violet ja Champagne Truffle. Meikki oli oikeasti tummempi kuin kuvassa näyttää, mutta kamera vaan ei millään suostu tallentamaan meikkien intensiteettiä oikein. Alaluomella käytössä oli Candied Violetin alla Artdecon violettia Soft Eye Liner Waterproof -kajalia sävyssä Blue Violet*. Ylärajaus tehty Illamasquan Sealing Gelillä ja Venomous Cosmeticsin Black Mamba -luomivärillä ja alasisärajauksena IsaDoran Blonde. Ripsissä Artdecon Perfect Volume Mascara Waterproof ja kulmissa MUS Tri Brow Color ja Dermosilin kulmakynä sävyssä medium. Pohjustajana taisi olla Milanin Eyeshadow Primer.
Meikki oli aika kiva ja pitkästä aikaa vähän eri kaavalla tehty. Itse tykkään tuosta melko lämpimillä ruskeilla tehdyn yläluomen ja alaluomen viileän violetin kontrastista.

Hyvää loppuviikkoa kaikille ja "nähdään" maaliskuussa!

*Tuote saatu blogin kautta

Briefly in English: Tomorrow I'll be travelling to London! I'm so excited and will be doing a lot of shopping. There will be no posts while I'm away so next post is coming out in March. The eye make up is done using my Too Face Chocolate Bar palette, which I'll take to London too. I liked the contrast of warmer browns on the upper lid and the cool violet on lower lid. See You in March!

*I received the ArtDeco Eye Liner in Blue Violet free from the importer for my blog.

6 kommenttia :

 1. Meikki näyttää hyvältä. :) Mukavaa reissua Lontooseen
  -TanjaP

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanaa reissua! :) Mikä musikaali on tiedossa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sun Lontoon shoppailuvinkit on tullut tarkkaan luettua :) Wickedin meen katsoon!

   Poista