sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Pinkkiä energiaa

Helteessä olen tainnut muuttua entistä laiskemmaksi, joten kirjoitetaan jostain energisoivasta. Voitin keväällä Nonnulan arvonnasta Laveran setin, joka sisälsi suihkugeelin ja vartalovoiteen kausituoksussa Pink Energy. Tuoksussa yhdistyy raikas verigreippi ja mausteinen punapippuri. Molemmat  tuotteet ovat olleet nyt käytössä hyvän aikaa ja on aika kertoa ensikokemuksistani Laveran parissa.
Aloitetaan suihkugeelistä, joka pääsi minulla ensiksi käyttöön. Tuoksu tuotteissa on nimen mukaisesti raikas ja virkistävä. Mielestäni tuoksu sopisi hyvin myös miesten käyttöön, vaikka nimi ja pinkkisävytteinen pakkaus tuntuvat olevan enemmän naisille suunnatut. 
Koostumukseltaan Laveran suihkugeeli on ohutta, kirkasta geeliä ja sen vaahtoutuvuus on hieman heikompi kuin useimmilla synteettisillä vastineillaan. Suihkugeeli tuntuu hellävaraiselta eikä kuivata, mutta heikohkon vaahtoutuvuuden vuoksi geeliä tuntuu ainakin minulla kuluvan vähän normaalia enemmän.
Kaikenkaikkiaan ihan mukava, hellävarainen pesutuote, jossa ei ole suuria eroja synteettisiin vastineisiinsa. Jos joku tuoksu oikein erityisesti miellyttäisi minua, niin voisin ostaaa itsekin, vaikka hinta on hieman korkeampi ja tuote kuluu nopeasti. Hellävaraisuudesta ja siitä, että tuote on luonnonkosmetiikkaa tulee kuitenkin plussaa. 

Vartalovoide on nimetty Light Body Moisturiseriksi eli kevyeksi vartalon kosteuttajaksi. Voide on keskipaksua, valkoista voidetta ja sen imeytymiseen menee jonkin aikaa. Jos inhoaa sitä, että vartalovoide tuntuu iholla jonkin aikaa levityksen jälkeen, niin tämä tuote ei ole omiaan. Itseäni voiteen tuntu ei haittaa, kunhan tunne ei ole tahmea ja Laverasta ei mitään häiritsevän tahmeaa tunnetta jää.
Kosteutusteholtaan voide on tuntunut olevan aika hyvä kevyeksi nimeltyltä voiteelta. Ainoastaan superkuivat sääreni ovat kaivanneet tehokkaampaa kosteutusta. Nyt kesällä tämä voide siis on ihan hyvä minulle, talvella tarvitsen reilusti enemmän kosteutusta. 
Tuoksu on sekä suihkugeelissä että tässä vartalovoiteessa hyvin samanlainen mausteisen greippinen. Tuoksu on melko voimakas ja se jää iholle joksikin aikaa levityksen jälkeen. Lopulta tuoksu kuitenkin haihtuu eikä häiritse esim hajuveden käyttöä. 
Kesäksi voisin kuvitella ostavani vastaavaa voidetta erityisen miellyttävässä tuoksussa uudelleenkin, mutta ennemmin ehkä valitsisin täyteläisemmän voiteen, joita toki löytyy myös Laveralta.Ensikokemukseni Laverasta oli ihan positiivinen. Tuotteet olivat ihan mukavia eikä niissä ollut juurikaan eroja synteettiseen kosmetiikkaan. Itse käytän vartalonhoidossa mielellään luonnonkosmetiikkaa, joten Lavera saa plussaa ollessaan sertifioitua luonnonkosmetiikkaan. 
Pink Energy -tuoksu on raikas ja piristävä, muttaa ei ihan ominta minua. Pidän enemmän makeammista tuoksuista, mutta käytän kuitenkin nämä Pink Energytkin ihan mielelläni. Kuten sanoin, raikas tuoksu sopisi mielestäni myös miesten käyttöön, joten nämä käyvät hyvin vaikka koko perheen tuotteiksi.
Molemmat tuotteet ovat pakkauskooltaaan 150ml ja hinta Laveran suihkugeeleillä näyttää olevan n. 9€ tienoilla ja vartalovoiteilla n. 13€ tienoilla. Ihan kohtuuhintaista luonnonkosmetiikkaa siis. Pink Energy on tosiaan kausituoksu ja en tiedä tarkkaan sen saatavuusajasta, mutta pikaisen googlettelun perusteella tuotteita näyttää vielä ainakin jostain löytyvän.
Kiitos Nonnulle ja Laveralle vielä arvonnasta ja kivoista palkinnoista!

p.s. Ensi viikollakin täällä blogissa on valitettavasti hiljaista, sillä lähden huomenna Tampereelle ystäväni luo :)

Briefly in English: Earlier in the spring I won a set of shower gel and body lotion by Lavera from Nonnula's giveaway. Lavera is a Germany based natural cosmetics brand. The set included a 150ml shower gel and a 150ml light body moisturiser in the limited edition scent Pink Energy. The scent is fresh mix of pink grapefruit and pink pepper. 
The shower gel has a light gel-like consistency and it washes gentlty. It doens't foam as much as most synthetic shower gels and I feel like I have to use a little bit more product, but otherwise it feels just like any other shower gel. Nice basic product.
The body lotion has a medium thick texture and same fresh scent as the shower gel. It takes a little bit of time for the lotion to absorb, but it doesn't feel too sticky. For a light lotion it moisturises quite well. My legs could use a little bit more moisturisation, but for summertime it's ok.
I got a good first impression of Lavera. I like to use natural cosmetics in body care and Lavera's products don't really feel different from synthetic cosmetics. Lavera also has very reasonable prices, here in Finland the shower gels cost around 9€ and the body lotions around 13€.

Postauksen tuotteet voitettu arvonnasta, kaikki mielipiteet omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Lavera ei käytä eläinkokeita!
Products in this post were a giveaway prize. All of the opinions are my own and there's no affiliate links. As far as I know Lavera is cruelty free!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti