maanantai 23. kesäkuuta 2014

Simppelit silmämeikit

Lupailin minipostauksia, joten pidetään nyt lupaus. Tässä kuvattuna kaksi silmämeikkiä viime ajoilta. Toinen on värikkäämpi ja toinen neutraali. Meikkejä yhdistää se, että molemmat on tehty päivinä, jolloin olen käynyt elokuvissa. Kesäkuun aikana minulla tuli käytyä peräti kolme kertaaa elokuvissa, katsoin Maleficentin, uusimman X-Menin ja The Grand Budapest Hotelin.Ensimmäisessä meikissä käytin Femme Fatalen ihanaa Moonglow'ta, Urban Decayn Deep Endiä ja Inglotin P428:aa. Rajauksessa Fyrinnaen Sleepy Hollow ja luottotuote Illamasquan Sealing Gel. Simppeli, harmonisen sävyinen meikki, mutta tulipahan tehtyä pitkästä aikaa meikki ilman mitään neutraaleja värejä.Toisessa meikissä käytössä Too Facedin Creme Brulee, Triple Fudge ja Champagne Truffle sekä Inglotin M363. Molemmissa meikeissä pohjustajana oli TF:in Shadow Insurance ja kulmissa MUS Stay in Shape ja Tri Brow Color sekä Dermosilin medium kulmakynä. Ripsissä oli ekassa Physician's Formulaa ja jälkimmäisessä TF:in Better than sex.

Tällaisia simppeleitä meikkejä on tullut viime aikoina tehtyä. Kumpi on parempi vaihtoehto värikkäämpi vai neutraali meikki? Onko muut nähneet edellä mainittuja elokuvia?


Briefly in English: I wanted to show two simple eye looks I've done recently. I wore both when I went to a movie theatre. I've seen Maleficent, The newest X-Men and The Grand Budapest Hotel this month. I enjoyed all of the movies.

Postauksessa käytetty vain itse ostettuja tuotteita. Tietääkseni kaikki käyttämäni merkit ovat eläinkokeettomia, mutta Urban Decay on eläimillä testaavan L'oréalin omistuksessa.
Products used are purchased by me. As far as I know all the brands mentioned are cruelty free (UD is owned by non-cruelty free L'oréal).

4 kommenttia :

 1. Nättejä meikkejä! Etenkin tuo turkoosi on tosi ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli ihan piristävää tehdä vähän värikkäämpi meikki välillä, ku oon pitkään mennyt aika neutraalilla linjalla.

   Poista
 2. Tuo turkoosi on aivan ihana! Mutta tykkään kyllä tuosta jälkimmäisestäkin:)

  VastaaPoista