perjantai 8. toukokuuta 2015

Sneak peek!

Hei kaikille! Olen palannut matkalta ja kaikki meni hyvin. Tai siis palasin jo reilu viikko sitten, mutta ensin oli hieman jet lagia ja yleistä väsymystä ilmassa ja sitten piti hoidella erilaisia käytännön asioita, joita kummasti jo viikon reissun aikana pääsi kasautumaan. 
Kiusaan teitä parilla maistiaiskuvalla reissun ostoksista, mutta en vielä sen kummemmin kerro reissusta enkä edes ostoksistani. En ole vielä tehnyt mitään päätöksiä siitä, kuinka paljon kirjoittelen reissusta. Kosmetiikkaostokset tottakai esittelen ja niistä tulee tipahtelemaan arvosteluja myöhemmin, mutta kuinka paljon teitä kiinnostaa lukea itse matkasta ja minun kokemuksistani New Yorkissa?


Saatoin muuten ostaa teitä lukijoitakin varten jotain pientä kivaa reissusta...


Briefly in English: I'm back from New York! I had a little bit of jet lag after returning and also had to take care of a lot of boring stuff, so it took a while for me to get posting. Here's a little sneak peek of what I bought from NYC. I'll be posting my haul and of course product reviews later.

Kuvissa vilahtavat tuotteet ostettu itse.
Products in this post were purchased by me.

7 kommenttia :

 1. Kyllä kiinnostaisi lukea New Yorkista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää! Varmasti jotain tulee kirjoiteltuakin, mutta saa nähdä kuin tarkasti. Vai pitäiskö suoraa kopioida mun matkapäiväkirjaa tänne :D

   Poista
 2. Ehhehee, ootpas kivoja tuotteita ostanut ;) en malta odottaa niistä postausta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän saada kohtuullisen pian postauksia aikaiseksi :)

   Poista
 3. Kyllä kiinnostaisi lukea New Yorkista!

  VastaaPoista