keskiviikko 21. lokakuuta 2015

'Tis the season to...Lush

Lokakuun alkupäivät kuluvat ainakin minulta joka vuosi Lushin joulutuotteiden kyttäämiseen. Kun tuotteet sitten ilmestyvät verkkokauppaan, lähtee tilaus melkein heti. Onneksi kanssabloggaajat yleensä raportoivat tulevista tuotteista blogeissaan jo ennakkoon, joten ostoslistaa voi suunnitella etukäteen. 
Lushin tuotteethan ovat mitä mielikuvituksellisempia niin ulkonäöltään kuin tuoksuiltaan. Vahvasti luonnollisuuteen (olematta luonnonkosmetiikkaa) ja eettisyyteen perustuvalla brittimerkillä on suositut, joka vuosi palaavat, klassikkonsa, mutta joka vuosi tarjolla on myös uutta. 
Joulutuotteiden lisäksi lokakuun alussa lanseerataan Halloween-tuotteet, mutta niiden valikoima on pienempi kuin joulutuotteiden. Hypekin joulutuotteiden ympärillä tuntuu olevan isompi. Johtuisikohan Lushin ikisuosikista Snow Fairy-suihkugeelistä, joka onneksi tuntuu palaavan vuosi vuoden jälkeen sulostuttamaan Lush-fanien joulua.

Oma tilaukseni jäi aika pieneksi. Jo edellä mainittua Snow Fairyä täytyi tietenkin ostaa taas. Tällä kertaa ostin tosin pienemmän 250g pullon viime vuotisen 500g pullon sijaan. Lushin suihkugeelit ovat riittoisia, ja minulla on vielä viime vuotistakin jäljellä. 
Snow Fairy on supermakeaa, vaaleanpunaista hattaraa. Tuoksu ei ehkä ole aivan kaikkien makuun, mutta ne jotka siitä pitävät, tuntuvat jäävän lähes poikkeuksetta koukkuun. Itse käytän vielä muitakin suihkusaippuoita, mutta kyllä se Snow Fairy on myös joka vuosi ostettava.


Viime vuotinen Snow Fairy oli sävyltään tummempaa. Tänä vuonna oli palattu hempeämpään sävyyn ja pienet, siniset kimalteetkin oli saatu jakautumaan aiempaa tasaisemmin. 


Vuoden Halloween-uutuuksista tilasin kokeiluun pienimmän (100g) pullon Lord of Misrule-suihkugeeliä. Tai mitenhän tuon shower screamin suomentaisi? Hempeän Snow Fairyn rinnalla Lord of Misrule on suorastaan huutavan vihreää. Myös tähän suihkugeeliin on lisätty pientä kimalletta lisäilmeeksi. 
Lord of Misrule on varsin erikoisen tuoksuista. Kuvauksen mukaan tuoksussa on ainakin patsulia, mustapippuria ja vaniljaa. Vanilja ei mielestäni ole kovin selvä tuoksussa, mutta se pehmentää patsulia ja pippuria mukavasti. Päätuoksu on silti mausteinen ja sopii sekä miehille että naisille. Iholle jäävä kevyen mausteinen, mutta kuitenkin raikas, tuoksu on mielestäni rauhoittava. Tätä pitää siis kokeilla suihkussa stressaavan päivän päätteeksi!
Suihkugeelien lisäksi valitsin tilaukseeni viime vuonna ensimmäistä kertaa ilmestyneen Reindeer Rock-palasaippuan. Tuote oli ilmeisen suosittu ja teki siis tänä vuonna paluun. Tosin hieman eri sävyisenä kuin viime vuonna. 
Myönnän, että eniten saippuassa houkutti kaunis porokuviointi, joka on kuin meille suomalaisille tehty. Marjaisaa tuoksuakin oli kuitenkin kehuttu niin paljon, että en halunnut missata saippuaa tänä vuonna! Tuoksu on aika erikoinen enkä kyllä sitä tunnistaisi ilman kuvausta puolukaksi. Tuoksu on miellyttävä, mutta ei suosikkini Lushilta. Menee "ihan jees"-kategoriaan.


Söpöinen porosaippua kaunistuu entisestään käytössä, kun saippuaan upotetut kimalteet pääsevät esiin!


Tällainen oli joulutilaukseni Lushille tänä vuonna! Kuuluuko Lush sinun jouluusi?


Briefly in English: A Lush order in the beginning of October is pretty much a tradition to me at this point. I have to make sure I have my dose of Snow Fairy shower gel for the year ahead and always pick up something new to try too.
This year I only bought the 250g bottle of Snow Fairy, since Lush shower gels last fairly long. The sweet cotton candy scent of Snow Fairy is quite addicting, but I know it's not for everyone.
Lush has an interesting new product in their Halloween collection this year and it's caught a lot of attention already. It's the Lord of Misrule shower scream! The "scream" is shockingly green with some glitter (a must have in Lush products :D). The scent of Lord of Misrule is very different. It's a mix of patchouli, black pepper and vanilla. The vanilla isn't too prominent, but it softens the spicy scent. I find the scent calming.
The third product I picked up is familiar to a lot of Lush fans from last year. It's the Reindeer Rock soap! The print on the soap is like made for us Finns and I admit I mainly wanted the soap for the reindeer design. The scent is supposed to be lingonberry, but I wouldn't recognize it without the description. The scent is pleasant, but not my favourite.

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Lush ei testaa eläimillä!
Products in this post were purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Lush is cruelty free!

4 kommenttia :

 1. Lush on yksi lemppareistani ehdottomasti. Niin erilaisia tuotteita, mitä muualla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Tuoksut, nimet, pakkaukset yms. on tosi hyvin erotettavissa muista merkeistä. Se, että tuotteissa on paljon huumoria ja tuotteet on myös laadukkaita ei myöskään haittaa :).

   Poista
 2. Olen aika epänormaali. Voitin toissavuonna Minnan blogin arvonnassa Ison pullon Snow Fairya, ja minusta se oli ihan kiva. Siis ihan kiva, kun yleensä tätä rakastetaan intohimoisesti tai vihataan viimeiseen tippaan. No jaa, en minä pidä meteoriittien tuoksustakaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei se niin vakavaa, että vaan pitää Snow Fairystä! En määkään siihen ihan pakkomielteinen oo, mutta se pullo vuodessa pitää silti ostaa.
   Meteoriiteista sen verran, että en ees tiedä miltä ne tuoksuu...

   Poista