keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Kosmetiikkabloggaajien joulukalenteri luukku 16: Happy & Merry

Tänään on minun vuoroni olla taas mukana kosmetiikkabloggaajien joulukalenterissa. Olen nyt ollut mukana joka vuosi, ja tämä on minusta jo ihana perinne. Halusin ehdottomasti taas mukaan, vaikka loppu vuosi on minulla todella kiireistä aikaa.

Tänään joulukalenterin luukku avautuu myös Blinger shimmer -blogissa, joten käykäähän kurkkaamassa myös sinne! Eilen luukut avautuivat Dixissä ja Mennen ja tullen -blogissa. Huomenna vuorossa on Charming Nails! Postauksen lopussa on vielä lista kaikista luukuista.Minulla kesti pitkään keksiä mitään aihetta omaan kalenteripostaukseeni. Youtube onneksi pelasti, sillä mainoksissa on pyörinyt H&M:n Happy & Merry Katy Perry -joulumainos, ja siitä sain sitten inspiraation joulumeikkiin. Mikäs sen jouluisampaa kuin mainokset, vai mitä?! Joulumeikkejä kalenterissa on tehnyt jo muutama muukin, mutta omani on onneksi erilainen tyttöjen meikeistä. 
Mainoksen alussa Katy on pukeutunut keijuasuun ja hänellä on eri pastellin sävyillä raidoitetut hiukset. Kokonaisuuden kruunaa pastellin sävyissä hohtava silmämeikki mustilla kissarajauksilla. Oma versioni meikistä on vähän hillitympi. Katyn meikki on hohtavampi ja violettia sävyä on enemmän luomivaossakin, lisänä on tietenkin tekoripset. Värimaailma minulla on kuitenkin samanlainen ja ideana meikissä on tuoda eteeristä ja keijumaista hohtoa luomille eri sävyissä. Musta rajaus tuo vähän ryhtiä kokonaisuuteen. 

Kurkkaa tänne, jos haluat nähdä meikin inspiraation lähteen!

Käytin meikissäni vähän läpikuultavia sävyjä, joissa kaikissa on runsaasti hohdetta, mutta ei isoja glittereitä. Sävyiksi valikoitui sisänurkkaan Inglotin vaalea kulta AMC Shine 8, keskelle Inglotin mintunvihreä AMC Shine 24 ja ulkonurkkaan Fyrinnaen lila When I Grow Up. Kulmaluulla on vaalea korostusväri IsaDoran Highlands -paletista, ja luomivakoon sudin pohjaksi vähän mattasävyjä Too Facedin Boudoir Eyes -paletista.

Tämä ei ole missään nimessä perinteinen joulumeikki, mutta eteeriset värit sopivat hyvin talveen ja kyllähän joulussa sen verran taikaa on, että tällainen keijumeikki on ihan sopiva ;). Lisäksi tällainen meikki on hyvin helppo toteuttaa. Vaaleat ja eteeriset sävyt eivät juuri kaipaa häivyttelyä.

Tällaista siis tänä vuonna. Ihanaa joulun odotusta kaikille ja toivottavasti ensi vuonna ollaan taas joulukalenteritunnelmissa!


Briefly in English: As a part of beauty bloggers´ advent calendar this year I came up with a make up look inspired by Katy Perry. Have you seen the H&M Christmas commercial with Katy? The look is not a traditional look for Christmas, but I think there's enough magic in Christmas for a fairy like look ;).

 1. luukku Siamese Lipstick
 2. luukku Ripsarit Poskilla
 3. luukku Miss Aria ja One of Beauty’s Daughters
 4. luukku Riikka Amalia
 5. luukku Pitkät kynnet
 6. luukku Levoton tyttö
 7. luukku Kahvia ja kosmetiikkaa
 8. luukku The Diary of a Shopaholic ja Neiti Minttukihara
 9. luukku Keyword: love ja Beauty Highlights
 10. luukku Dioriina ja Fani’s Nails and Life
 11. luukku Kultainen Kynsilakka ja Hannamaria
 12. luukku Eyeshadow and Flame ja Lazy Dynamite
 13. luukku Murmis paklailee ja Ria G – Beauty Blog
 14. luukku Dazzling Glow
 15. luukku DIXI ja Mennen ja tullen
 16. luukku Kvartsiharakka ja Blinger shimmer
 17. luukku Charming Nails
 18. luukku In this part of town
 19. luukku Siniviuhka ja Magicbunny
 20. luukku Wasting Lifestyle ja Juille’s
 21. luukku Better Nail Day
 22. luukku Hetkessä  
 23. luukku Elämää smykkinä
 24. luukku Yllätys – se voi olla jokaisessa kalenterin blogissa erilainen
Meikissä käytetyt tuotteet ostettu itse. Tietääkseni kaikki mainitut merkit ovat eläinkokeettomia. 
Products used were purchased by me. As far as I know the brands mentioned are cruelty free!

8 kommenttia :