torstai 3. joulukuuta 2015

Never again

Kuituripsivärit taitavat olla peräisin itse s**tanasta. Ainakin siltä tuntuu viimeisimmän ripsariostokseni jäljiltä. Olin hyvinkin innoissani kokeilemassa brittimerkki Eyekon ripsiväriä, sillä merkki on nimenomaan tunnettu ripsareista, mutta valitettavasti jouduin pettymään karvaasti.

Tilasin taannoin merkin omilta sivuilta Sport Waterproof Mascaran. Kyseinen tuote taisi olla merkin ainoa vedenkestävä ripsiväri, ja itsehän en muunlaisia käytä. 
Sportin lopputulokset ripsissä eivät olleet kummoiset. Ripset eivät näyttäneet kauheilta, mutta eivät todellakaan hyviltäkään. 

Tuuheutta Sportti ei juuri antanut. Minusta tuntui, että ripset suoristuivat hiukan, mutta kyllä tämä kohtuullisesti piti taivutukset, niin kuin vedenkestävän ripsivärin pitäisikin. En edes ottanut kuvaa tästä käytössä, koska en enää halunnut laittaa tätä silmiini. Eivätkä ne kuvat ihmeellisiä olisi olleetkaan.

Mutta ne kuidut...Voin tietenkin syyttää vähän itseänikin, sillä ilmeisesti olin lukenut tuotetiedot huonosti ja missannut kokonaan tiedon, että tässä on ripsivärissä on kuituja. Mitkään "erikoisripsarit", mukaanlukien kuituripsarit ja lämpivällä vedellä poistettavat, eivät vain toimi minun ripsissäni. Kuituripsivärien en ole koskaan huomannut tuovan pituutta tai tuuheutta lisää. 

Tämän luvattiin tuovan volyymiä ripsiin kuitujen avulla, mutta näin ei ainakaan minun kohdallani ollut. Sen sijaan kuidut päätyivät silmiini ja ripsien tyveen tökkimään silmiäni. Eli jokainen kerta kun yritin tätä käyttää, oli minulla tunne roskasta silmässä koko päivän. Ei kiva!


Lähikuvasta näkee hyvin pahat, pahat kuidut.


Harmittaa tosi paljon, että Eyekon Sport Waterproof ei toiminut minulla. Merkillä on hyvä maine, toimitus heidän omasta verkkokaupastaan oli ilmainen ja nopea, ja tuotteet oli pakattu hyvin ja kauniisti. Eyeko on myös tunnettu mainoskampanjoistaan, joissa mallilla on oikeasti vain ripsiväriä, ei mitään tekoräpsyjä. 

Onko muilla kauheita kokemuksia ripsiväreistä vai toimivatko kaikki kuin unelma?


Briefly in English:  I while ago I ordered the Sport Waterproof Mascara from Eyeko. I was really excited to try Eyeko for the first time. Little did I know of the horrors that awaited me. 
Well, let's just say it: I'm never buying a fibre enhanced mascara again. I completely missed the fact that this mascara has fibres in it when I ordered it, so I guess I'm the one to blame. Everytime I wore this mascara I got fibres in my eye and on my lash line poking my eye. I always had the feeling I have something in my eye throughout the day. Not very nice.
"Special" mascaras just don't work for me. I've never noticed tht fibre enhanced mascaras have brought any extra length or volume to my lashes and generally they just make my lashes look bad. Sport Waterproof didn't look the worst on me, but getting the fibres in my eye all the time was horrible. 

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. tietääkseni Eyeko ei käytä eläinkokeita!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Eyeko is cruelty free! 

2 kommenttia :

  1. Harmi, ettei toiminut, mutta mua alkoi kiinnostamaan brändin ripsivärit. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, jos vielä tämän valituksen jälkeenkin merkki kiinnostaa :D. Uskon kyllä, että Eyekolla on oikeesti tosi toimivia tuotteita. Kuituripsivärit vaan ei tosiaan sovi mulle.

      Poista