keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Meikkimaailmani

Blogini aloituspostausta kirjoittaessa päässäni pyöri jo ajatuksia seuraavaa postausta varten. Jotta (mahdolliset) lukijat pääsisivät hieman sisään kosmetiikkamaailmaani päätin kirjoittaa yleiskatsauksen suosikkituotteistani. Esittelen tuotteet vain lyhyesti, tarkoitus ei ole tällä kertaa kirjoittaa kattavia esittelyjä tai arvosteluja. Myöhemmin aion tehdä postauksia yksittäisistä tuotteista/tuoteryhmistä, joissa esittelen niitä tarkemmin ja myös swatchailen niitä. Jos joku toivoo erityisesti esittelyä jostain tämän postauksen tuotteesta, toiveen voi esittää kommentteihin ja pyrin toteuttamaan sen mahdollisimman pian.

Jotkin suosikkituotteeni olivat itsestäänselvyyksiä tähän postaukseen, mutta jouduin myös miettimään tosissani, mitä kaikkia tuotteita otan mukaan. Ihanaa kosmetiikkaa löytyy niin valtava määrä, ettei niitä kaikkia pysty yhteen blogitekstiin mahduttamaan. Alla esitellyt tuotteet ovat siis aivan ehdottomia suosikkeja ja ulkopuolelle jouduin jättämään paljon kaikkea kaunista ja ihanaa.

                                                         Fyrinnae luomivärit
Rakkautta ensisilmäyksellä. Fyrinnaen luomiväreistä sain tietää nimenomaan blogien kautta. Kuvissa ne näyttivät aivan mielettömiltä, ja kun sain itse ensimmäiset värit käsiini, olivat ne aivan yhtä upeita. Näihin luomiväreihin ei voi liittää liikaa ylistyssanoja. Luomivärit ovat superpigmenttisiä irtojauheita, joiden käyttö ei ole yhtään niin vaikeaa kuin voísi kuvitella. Itselleni Fyrinnae oli ensi kosketus irtojauheisiin ja nykyisin en juurikaan enää luomivärinappeja käytä. Värivalikoima Fyrinnaella on laaja, tosin se painottuu kimaltaviin ja hohtaviin väreihin eikä mattavärejä juurikaan tarjota. Linkki Fyrinnaen nettikauppaan löytyy blogini sivupalkin suosittelen-listasta. Värit ovat siis ainoastaan myynnissä heidän omilla nettisivuillaan ja toimitus tapahtuu Yhdysvalloista. Tarkemman Fyrinnae-postauksen tulen tekemään myöhemmin!

Fyrinnae Pixie Epoxy
Ei oikeastaan silmämeikinpohjustaja, vaan enemmänkin "kimalleliima". Tarkoitettu käytettäväksi hohtavien ja erityisesti kimaltavien luomivärien alla. Saa luomivärit näyttämään voimakkaammilta, hohtavammilta ja pitää glitterit paikoillaan. Saattaa vaatia hieman totuttelua, mutta kunhan selvittää itselleen sopivan annostelun, toimii erittäin hyvin. Pixie Epoxya voi käyttää muidenkin kimalteiden kuin luomivärien kiinnittämiseen iholle. Tästäkin tuotteesta kirjoitan lisää kun teen varsinaisen Fyrinnae-postauksen.


 Venomous Cosmetics Lip Poison
...ja erityisesti sävy Candy Apple.  Venomous Cosmetics on niin ikään pelkästään omien nettisivujensa kautta toimiva indiefirma. Tarjolla on luomivärejä niin irtojauheina kuin nappeinakin sekä huulikiiltoja. Itse olen tykästynyt erityisesti yrityksen huulikiiltoihin Lip Poisoneihin. Tällä hetkellä omistan vain kaksi merkin huulikiiltoa, mutta sävy Candy Apple on mahdollisesti ihanin käyttämäni huulimeikki ikinä! Valitettavasti sävy oli tarjolla vain rajoitetun ajan, mutta aina voi toivoa, että se tulee taas jossain vaiheessa myyntiin. Tästäkin yrityksestä ja sen kaikista tuotteista tulen kirjoittelemaan enemmän myöhemmin ja linkki nettikauppaan löytyy sivupalkista.


 Eucerin Dermopurifyer Cover Stick
Eucerinin hoitava peitepuikko. Ilmeisesti saatavana vain yhdessä sävyssä, mutta ainakin omalla vaalealla iholla toimii hyvin. Tarkoitettu hoitamaan epäpuhtauksia, peittämään näppylöitä ja rauhoittamaan ihoa. Itselläni on rasvoittuva iho ja näppylöitäkin tulee usein, vaikka teini-ikä on jo jonkin aikaa sitten ohitettu…Tämä peitepuikko on peittänyt melko hyvin ja tuntunut myös oikeasti hoitavan epäpuhtauksia. Olen käyttänyt myös tummien silmänalusten peittämiseen, vaikka ei olekaan siihen ensisijaisesti suunnattu tuote. Plussaa myös siitä, että puikko on öljytön ja hajusteeton. Saatavana ainakin Yliopiston apteekeista.


Everyday Minerals Matte Base
Everyday Minerals tekee mineraalimeikkipohjia neljässä eri koostumuksessa. Itselläni on käytössä toiseksi peittävin Matte Base ja sävy on Multi-tasking Neutral. Toimiva mineraalimeikkipohja, peittää hyvin, näyttää luonnolliselta ja kestää hyvin iholla. Sävyjä ja eri koostumuksia hyvin tarjolla. Everyday Minerals myy myös muita mineraalimeikkejä, kuten luomivärejä, poskipunia ja peitevärejä, lisäksi valikoimaan kuuluu meikkisiveltimiä. Linkki nettikauppaan löytyy jälleen sivupalkista ja kannattaa huomioida mahdollisuus tilata näytteitä! Urban Decay Primer Potion (UDPP)
Suurimmalle osalle varmaan jo tuttu silmämeikinpohjustaja. Itselläni on rasvoittuvan ihon lisäksi superrasvoittuvat silmäluomet, joten silmämeikinpohjustaja on minulle pakollinen. UDPP valikoitui suosikkituotteeksi, sillä se on tähän mennessä kokeilemistani pohjustajista ollut paras. En tosin ole mitään valtavaa valikoimaa vielä käynyt läpi. Vuosia käytin Lumenen pohjustajaa, mikä sekin on varsin käyttökelpoinen, mutta ei pitänyt luomivärejä paikoillaan yhtä hyvin kuin UDPP. Lisäksi olen kokeillut paria ELFin pohjustajaa sekä italialaisen Kikon pohjustajaa. Silmämeikinpohjustajat ovat itselleni sen verran tärkeitä, että näistä tulen varmasti kirjoittamaan oman postauksen tulevaisuudessa. UDPP:tä voi tilata Suomeen ainakin useista brittiläisistä nettikaupoista.


Calvin Klein Euphoria
Jo pitkään markkinoilla ollut hajuvesi ja oma vakiohajuni. Euphoriasta on tehty jo muutama uudempikin versio (spring temptation, blossom ja forbidden), mutta oma suosikkini on ihan alkuperäinen. Varmaan jo monelle tuttu tuoksu, itse kuvailisin sanoilla voimakas, makeahko ja lämmin. En tosin ole hyvä kuvailemaan tuoksuja. Tällä hetkellä käytän enemmän saman merkin toista tuoksua, mutta Euphoria säilyy suosikkina. Syy nykyiseen tuoksun laiminlyöntiin onkin enemmän se, että pulloni on melkein lopussa ja rahatilanne ei salli ostaa uutta.


Eiköhän tämä riitä näin ensimmäiseen kunnon postaukseen. Itse odotan jo innolla, että pääsen esittelemään joitain loistavia meikkifirmoja tarkemminkin. Postista on myös tulossa muutama (minulle) uusi tuote, joita haluttaisi päästä testailemaan ja myös bloggailemaan!
Kaikki postauksen tuotteet olen ostanut itse ja mielipiteet niistä omia. Tietääkseni  edellämainitut merkit ovat eläinkokeettomia lukuunottamatta Calvin Kleinia ja Urban Decay on siirtynyt/siirtymässä eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti