sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Hullujen päivien tärpit!

Nolon pitkä postaustauko on seurausta muutamista huolista ja superväsymyksestä. Ei mitään vakavaa ole meneillään, kova stressi vaan ollut sekä opiskelujen että muun elämän kanssa ja vähän jotain flunssaakin päällä.
Gradun sain esitettyä ja tällä hetkellä se on korjailujen jälkeen viimeistä kertaa luettavana ohjaajallani. Lähipäivinä sen pitäisi lähtä tarkastukseen ja pääsen siitä lopultakin eroon :D


Nyt asiaan. Kaikki varmaan tietävätkin, että ensi viikolla on taas Stockmannilla hullut päivät. Itse en ihmismassoissa viihdy, mutta aina hulluilta päiviltä on pakko jotain hakea. Kosmetiikkaostoksia teen lopulta aika harvoin hulluilta päiviltä, enemmän hyödynnän Stockan Herkun tarjouksia. Tässä kuitenkin lyhyt tärppilistani!


1. Aloitan sieltä herkun puolelta. Kuvastossa ei aaverahkaa näy, mutta joka kerta kai sitä kuitenkin on hullujen päivien aikana tarjolla, ja minun on sitä aina muutama pieni tai isompikin purkki haettava. Jos aaverahka ei ole jollekin tuttu, niin kyseessä on siis mangorahka. Keltainen herkku on minun suosikkituote hulluilta päiviltä :)

2.Torstaina tarjouksessa on Lumenen tuotteita. Itse nostaisin esiin Beauty Base -sarjan meikinpohjustusvoiteen. Itse pidin Matifying and Retexturizing pohjustajasta, tosin sen alle kannattaa muistaa laittaa jotain kosteutusta, vaikka iho olisikin rasvoittuva. Pohjustaja on tarjouksessa hintaan 8,90€. Lumene on omien sanojensa mukaan eläinkokeeton, myös raaka-aineiden osalta, vaikka ei miltään eläinkokeettoman kosmetiikan listalta löydykään. Olen kirjoittanut pohjustajasta täällä.
3. Ilokseni huomasin, että perjantaina myyntiin tulee Goldwellin Fruits 4 You -shampoot (5,50€/kpl). Näitähän voi siis käyttää sekä hiuksille että vartalolle ja ainakin kokeilemani Papaija -versio on oikein toimiva hiuksillekin. Fruits 4 Yout myös tuoksuvat hyvälle. Goldwellia on muuten jo torstaina tarjoilla Dualsenses sarjan shampoiden ja hoitoaineiden muodossa. Mielestäni Goldwell ei ole normaalisti Stockan valikoimassa, mutta ihana saada edes hulluille päiville joitain tuotteita myyntiin. Goldwell ei tietääkseni testaa eläimillä. Olen kirjoittanut Fruits 4 You -shampoosta täällä.

4. Pysytään vielä perjantaissa. Silloin myyntiin tulee myös Dr. Hauschkan tuotteita, mm. ruusuvoidetta (19,50€). Itselläni ei ole nyt kasvovoiteille eikä seerumille, mutta mikäli jollain on tarve, niin Dr. Hauschkan tuotteet ovat todella laadukkaita ja täysin eläinkokeettomia.

5. Lauantailta haluan nostaa esiin Nina Riccin tuoksun. Kuvastossa ei lue tuoksun nimeä, mutta se on ilmeisesti se punaisen sävyisessä omena -pullossa oleva. Hintaa tuoksulle on 29,90€/30ml. Nina Riccin tuoksut ovat tyttömäisiä ja usein makeahkoja. Itse käytän tällä hetkellä Ricci Ricci -tuoksua. Nina Ricci on yksi tuoksuhyllyjen harvinaisuus ollessaan eläinkokeeton.

6. Viimeinen tärppini on niin ikään lauantailta. Silloin tarjoukseen tulee ihmeharja Tangle Teezerit. Hintaa harjoille on 10,90€. Teezereiden saatavuus on mukavasti lisääntynyt Suomessa ja varsinkin tarjoushintaan ne ovat ehdottomasti hintansa arvoiset. Olen kirjoitellut harjasta täällä.
Muutakin mukavaa, erityisesti sieltä Herkun puolelta, löytyisi, mutta nämä muutamat jutut halusin nostaa esiin. Kenelle hullut päivät on pakolliset ja ketä päivät lähinnä ahdistavat?

10 kommenttia :

 1. Kiva kun olet palannut! :) Mitenköhän saisin pidettyä itseni poissa Stockalta. ;D Hauschkaa kyllä tekisi vähän mieli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) No nythän kannattaa Hauschkaa käydä ostaan kun halvemmalla saa, ihan hyvä alennushan noista on!

   Poista
  2. Kannataaa muuten tilaa Hauschkaa Terveysteekistä tai muista verkkoapteekeista, normaalihinnat ovat suurimmassa osassa tuotteita edullisemmat kuin tavarataloissa tarjouksessa! :)

   Poista
  3. Hyvä tietää! Kiitos vinkistä :D

   Poista
 2. Koitin netissä selailla kuvastoa, mutta en jaksanut kauaa, joten kiitos tästä postauksesta. Tietää nyt vähän, mitä tuotteita siellä on tarjouksessa :) En ole koskaan ollut Hulluilla Päivillä, mutta nyt aion mennä ihan ekaa kertaa ja vähän jännittää, onko ne oikeasti niin hullut mitä puhutaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Paljonhan siellä on muutakin, varsinkin selektiivistä kosmetiikkaa, tarjolla, mutta listasin itse noita vähän edullisempia ja sellaisia mitkä itseäni kiinnostais.
   Se kuvaston selaaminen on kyllä aika urakka. Mulla on tapana katsella lähinnä kosmetiikka- ja ruokasivut ja muut vaan nopeesti selaan ohi :)
   Kyllä siellä hulluilla päivillä oikeesti saattaa aika ahdistus iskeä, kun ihmisiä on hirveenä ja kaikki tunkee samoille hyllyille ja jonot on kilometrien pituiset. Hyviä tarjouksia sieltä kannattaa katsella tarkkaan, kaikki tarjoukset ei oikeesti oo edes kummoisia.

   Poista
 3. Nyt ei ollut kuvastossa mitään mitä tarvitsisin tai hinkuisin muuten vaan. Harvemmin on kyllä muutenkaan tullut käytyä. Itiksen Stockalla on ollut mun mielestä suht inhimillistä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää ainakin tuollasen Goldwellin shampoon ajattelin hakea ja ehkä tuo pohjustajakin pitäis ostaa. Niin ja tietenkin aaverahkaa ja ehkä jotain muutakin hyvää ;)
   Mulla on kokemusta vaan Oulun Stockalta ja täällä on ainakin ihan liikaa ihmisiä mun makuun hulluilla päivillä :D

   Poista
 4. tangle teezer on tosi hyvä, tuon värinen olisi kiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :D Mulla on pakko harjata hiukset aina märkänä, niin TT on siihen tosi hyvä eikä katko tai venytä hiuksia.
   Oon tuon omani tilannut Englannista. Ainakin Oulun Stockalla oli yks päivä vaan mustia, mutta luulis, että niitä tulee enemmän nyt hullujen päivien aikana myyntiin, niin ehkä on eri värejäkin.

   Poista