sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Provoke & Succubus

Sorruin tammikuussa Illamasquan aleen ja tilasin muutaman tuotteen. Illamasqualla tuli kuitenkin melkoinen sotku tilausten kanssa, koska Royal Mail muutti samaan aikaan käytäntöjään ja monien tilaukset, minun mukaanlukien, meni joko roskiin tai palautui Illamasqualle. Syynä oli siis kynsilakat tai hajuvedet tilauksissa. Royal Mail ei enää toimita vaarallisiksi luokiteltuja tuotteita ulkomaille ja minun tilauksenikin sisälsi yhden kynsilakan. 
Lopulta pitkän sekaannuksen ja useiden asiakaspalvelun kanssa vaihdettujen viestien jälkeen sain tilaukseni yli kaksi kuukautta tilaamisen jälkeen, vaikka minulle oli jo palautettu rahatkin. Ihmettelin kyllä, kun sain ilmoituksen, että tilaukseni on postitettu (kolmannen kerran...), kun rahatkin oli jo palautettu, mutta Illamasquan asiakaspalvelu ei kyselyihini reagoinut, vaan totesi vain, että rahani on palautettu. No minullehan kyllä sopii, että sain tuotteet lopulta ilmaiseksi ja lisäksi Illamasqua toimitti minulle ja muille sekaannuksesta kärsineille asiakkaille lahjakortit. Itse ainakin sain 20£ lahjakortin, en tiedä saiko kaikki saman vai riippuiko se tilauksen koosta. 
Illamasquan asiakaspalvelusta on pakko sanoa sen verran, että sieltä vastaaminen saattaa kestää pari päivää ja vastaukset olivat ainakin tämän sekaannuksen aikana melko ympäripyöreitä ja kaikkiin kysymyksiin ei edes vastattu, aivan kuin koko viestejä ei olisi kunnolla luettu. Arvostan kuitenkin, että Illamasqua lähetti tilanteen rauhoituttua pahoitteluviestin lahjakortteineen. Se kertoo minulle, että yritys arvostaa asiakkaitaan ja haluaa pitää heidät asiakkainaan jatkossakin.


Mennäänpä sitten itse tuotteisiin. Tilasin alennuksista kaksi huulikiiltoa, yhden voidemaisen luomivärin ja yhden kynsilakan. Tässä postauksessa kerron huulikiilloista. Muista tuotteista tulee juttua varmaan myöhemmin. Toinen huulikiilloista on läpikuultavaa Sheer -linjaa ja toinen pigmenttisempää Intense -linjaa.

Sheer Lipgloss on sävyssä Provoke. Tällä hetkellä sitä ei näy Illamasqua sivuilla, mutta se lienee vain väliaikaisesti loppunut. Sävy on kullanruskehtava, toffeinen nude, jossa on shimmeriä. Koska sävy on läpikuultava, se ei kuitenkaan näytä liian ruskealta, vaan hyvin luonnolliselta. Sävy on läpikuultavuudestaan huolimatta kuitenkin melko pigmenttinen. Hyvin vaaleilla huulilla sävy saattaisi näyttää hieman ruskeammalta kuin minun melko tummilla huulilla, joille kiilto antaa lähinnä vähän kullanhohtoa.


Provoke huulillani, kuvattu luonnonvalossa.

Intense Lipglossin tilasin puolestaan sävyssä Succubus. Ketään ei varmaan yllätä, että valitsin kaikista punaisimman sävyn? Illamasquan sivuilla sävy on kuvattu verenpunaiseksi. Se on todella pigmenttinen, upea puhtaanpunainen. Sävyn nimi on oikein osuva ;) Vasta laitettuna väri on upeimmillaan, ja se on oikeastaan täysin peittävä, kiiltävä punainen ilman mitään shimmeriä. Kuluessaan kiilto vähenee ja väri muuttuu läpikuultavammaksi. Kulumisen jälkeenkin väri näyttää kauniilta ja siistiltä ja punaista sävyä pysyy huulilla pitkään.


Succubus huulillani, kuvattu luonnonvalossa.


Molemmat kiillot on pakattu tyylikkäisiin, kapeisiin tuubeihin. Tuubia puristamalla väriä tulee viistoon aplikaattoriin, jolla värin saa suoraan levitettyä huulille. Pakkaus on toimiva ainakin kun väriä on vielä paljon jäljellä. Loppuvaiheessa kiillon puristaminen tuubista saattaa käydä hankalaksi. 
Koostumukseltaan kiillot ovat melko samanlaisia, Provoke on ehkä ihan aavistuksen tahmeampi. Sanoisin molempia kuitenkin semi-tahmeiksi. Kiilto on sen verran tahmea, että se pysyy hyvin, mutta ei kuitenkaan liimaa huulia yhteen. Itse pidän koostumuksesta paljon. Succubus saattaa hieman levitä huulten rajojen yli, ja sen kanssa voi halutessaan käyttää rajauskynää. Välttämätöntä kynän käyttö ei kuitenkaan ole, ja leviäminen ei ole mitenkään iso ongelma.
Tuoksu molemmissa kiilloissa on kevyt ja hedelmäinen. En oikein osaa sanoa, mille nämä sen tarkemmin tuoksuvat. Tuoksun huomaa vain väriä levittäessä, kiillon ollessa huulilla en haista enkä maista mitään.
Molemmissa tuubeissa on kiiltoa 7ml ja ne maksavat normaalisti 14£ (n. 16,40€). Alennusmyynnin aikaan nämä maksoivat 5£/kpl. Illamasqualla onkin aika hyviä aleja ja niitä kannattaa hyödyntää, sillä merkki ei ole kuitenkaan halvimmasta päästä.


Aplikaattori

Vasemmalla Provoke ja oikealla Succubus kädelleni swatchattuna, kuvattu luonnonvalossa.


Pidin Illamasquan kiilloista siis paljon. Succubus on aivan upea ja Provoke on hyvä arkikiilto. Käytin juuri Illamasquan lahjakorttinikin, joten lisää Illamasquaa tulee näkymään blogissani. Käytin kyllä vähän enemmäm kuin lahjakortin verran, mutta sallin sen itselleni palkinnoksi valmistuneesta gradusta, joka on tällä hetkellä tarkastettavava.


Postauksen tuotteet tilattu itse, mutta sain ne sekaannuksen jälkeen ilmaiseksi. Kaikki mielipiteet tekstissä omiani enkä saa hyvitystä linkkien käytöstä. Tietääkseni Illamasqua ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti