lauantai 25. toukokuuta 2013

Kesäaarteet

Fyrinnae tekee toukokuussa muuttoa ja on siksi hetken aikaa suljettu. Ennen kun puoti meni kiinni pitivät he pienen alennusmyynnin, jonka aikana tilasin muutaman miniluomivärin ja yhden viimeistelypuuterin näytekoossa. Fyrinnae -perheeni kasvoi jälleen, mutta edelleen jäi ostoslistalle paljon tuotteita.
Tilasin tällä kertaa ihan minitilauksen ja luomivärejä tilauksessa oli vain kolme. Fyrinnaen tapaan mukana oli yksi näyte, joten sain neljä luomiväriä ja viimeistelypuuterin.


Luomivärit luonnonvalossa, varjossa kuvattuna.


Näytteenä tuli superpinkki Bollywood Babe. Pinkin pohjan lisäksi värissä on kultaista mikroglitteriä. Ihan mielettömän upea pinkki kesäksi, mutta minulle pinkit luomivärit tuottavat edelleen ongelmia. Pitäisi keksiä joku itselleni sopiva tapa käyttää pinkkiä, koska on todella harmi jättää näin upea väri käyttämättä. Väri on 60s Retro -kokoelmasta.

Enchanting Otters on hohtava, lähes jalokivivihreä, jossa on moniväristä mikroglitteriä. Väri on todella upean kimaltava luonnossa, kimallus näkyykin paremmin toisessa kuvassa. Endangered 2012 -kokoelmasta.


Luomivärit auringonpaisteessa.


Gender Bent on satiininen turkoosi oranssilla mikroglitterillä. Sävy on ihana kesäksi ja harmittaa, että en saanut kuvattua sitä yhtä voimakkaana ja kirkkaana kuin se oikeasti on. Myöskään oranssi miniglitter ei juuri kuvassa näy. Tämäkin on 60s Retro -kokoelmasta.

Polyester Witch yllätti minut täysin ja on aivan mieletön My Little Pony sävy. Pohjasävy on vaaleahko liila, jossa näen hieman sinistä hohdettakin. Lisäksi värissä on reilusti vaaleanvihreää miniglitteriä. Väri on todella kimaltava ja glitter näyttää minusta olevan aika mintunsävyistä vihreää, joka lisää MLP -efektiä. Tämä oli ehkä yllättäenkin tilauksen suosikkivärini, tosin kaikki värit olivat jälleen kerran aivan ihania. Tämäkin on 60s Retro -kokoelmasta.


Hollywood Sorcery -viimeistelypuuteri auringonvalossa.

Hollywood Sorcery on hohtava ja läpikuultava, vaalea pronssinsävyinen puuteri, jota voi käyttää korostukseen tai koko kasvoille. Puuterissa ei ole mitään isoa tai pientäkään glitteriä vaan melko hillitysti shimmeriä, joka saa sen hohtamaan.  Yllä oleva kuva on tosiaan otettu auringonpaisteessa ja silloinkaan puuteri ei ole superkimaltava. Vaalealle iholle tämä ei välttämättä toimi koko kasvoilla ja itse en muutenkaan tarvitse hohtavaa puuteria koko kasvoilleni. Tätä on kehuttu paljon, joten halusin kuitenkin tilata näytteen kokeiluun. Sävy on kaunis ja vaalea, pronssinen, mutta ei oranssi. Itse ajattelin käyttää tätä vähän aurinkopuuterin tapaan tuomaan kevyesti lämpöä ja hohdetta kasvoille. Sudin tätä siis lähinnä poskille joko ennen tai jälkeen poskipunan. Parin kokeilun perusteella puuteri toimiikin vaaleana aurinkopuuterina oikein mukavasti ja tuo kasvoille sopivasti hehkua. Tulen varmaan käyttämään tätä kesän aikana ahkerasti.


Kuten aina, olin nytkin erittäin tyytyväinen Fyrinnae -tilaukseeni. Tilaukseni lähti postiin kolme päivää tilauksen teon jälkeen ja matkasi siitä noin viikon verran. Edelleenkään en ole kertaakaan joutunut odottamaan tuotteiden postitusta lähellekään niitä aikoja, jotka Fyrinnaen etusivuilla annetaan. Fyrinnae on yritys, jota uskallan suositella kaikille!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Fyrinnae ei testaa eläimillä!

4 kommenttia :

 1. Voi kiasus! On niin ihania sävyjä nyt kyllä, että apua. Kävin F:n nettikauppaa jo aiemmin kuikuilemassa, mutta on tosiaan suljettu. :( Nämä kesäsävyt ovat ihan täydellisiä, oon ihan heikkona just näihin.

  Ps. Miten saat noi siistejä swatcheja? :) Vau.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fyrinnaen pitäis onneksi taas pian aueta, kun ainakin on luvattu, että muutto hoidetaan tämän kuun aikana :)

   Käytän swatcheja tehdessä teippiä, niin saa siistit reunat. Yläreunoihinkin vois tietenkin teipit laittaa, mutta en oo itse viitsinyt ja mulle riittää ihan hyvin tuo, että reunat on teippien avulla siistit. Eli siis laitan teippisuikaleita kädelle niin, että väliin jää sopivan kokoiset raot ja taputtelen värit sitten niihin rakoihin ja lopuksi vaan teipit pois :D

   Poista
 2. Ihan uusi tuttavuus tämä merkki mulle, aivan ihanan näköisiä värejä! Mulla on niin paljon luomivärejä etten raaskisi lisää ostaa, mutta aina tällaisia nähdessä tulee hirveä hinku... ;)

  Blogissani on sulle haaste! :)
  http://prettyecoistic.blogspot.fi/2013/05/viiden-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista
 3. Fyrinnaelta kyllä löytyy niin omaperäisiä värejä, että sieltä varmasti löytyy sellaisiakin, joita ei vielä omista ;)

  Kiitos haasteesta, pitää lähiaikoina muistaa tehdä se!

  VastaaPoista