sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Pohdintaa: Järjettömät himotukset

Tähän väliin taas vähän erilainen postaus. Minulla on nimittäin viime aikoina ollut välillä vähän sellainen fiilis, että tekee mieli ostaa jotain sellaista, mitä en selvästikään tarvitse. Se ei sinänsä ole ihmeellistä, sillä ostanhan huulikiiltoja ja luomivärejäkin jatkuvasti uusia, vaikka niitä on liikaa ennestäänkin, enkä siksi voi sanoa tarvitsevani lisää. Erilaista nyt on ollut se, että olen himoinnut tuotetta, joka ei varmaan minulle edes sovi!  


Nero pönöttämässä parvekkeella <3

Täytekuvana, ja estämässä tuotekuvan näkyminen esikatselua spoilaamassa.

Mietin, miksi himoitsen itse ja miksi muut himoitsevat jotain tavaroita. Koska kirjoitan meikkiblogia, niin ensisijaisesti tietenkin mietin, miksi haluan jotain tiettyjä meikkituotteita. Olen jo aiemmin kirjoittanut kosmetiikkatuotteiden nimistä ja niiden vaikutuksesta ostopäätöksiini. Lisäksi myönnän, että kaunis, söpö tai erikoinen pakkaus vakuuttaa minut usein. Oudompiakin syitä himoita jotain kuitenkin löytyy, ja nyt olen päätynyt himoitsemaan tuotetta mielestäni todella oudosta syystä.

Kaikki jo varmaan miettivät, että minkä himotuksen olen nyt keksinyt. Toivottavasti kukaan ei pety kun, kun tuote ei ole sen ihmeellisempi kuin Illamasquan uudessa Paranormal -kokoelmassa julkaistu Hydra Veil -pohjustaja. Tuote kuvaillaan innovatiiviseksi ihonhoidon ja meikin yhdistäväksi ihmeeksi. Hydra Veil on geelimäinen tuote, joka levitetään meikin alle kosteuttamaan ja tasoittamaan ihoa. Periaatteessa kyseessä on siis vain meikinpohjustaja, mutta käsittääkseni sen kosteutustehon pitäisi olla parempi kuin perinteisissä pohjustajissa, jotka ovat pääasiassa meikkituotteita. Hydra Veilin alle ei siis tarvitse välttämättä kosteusvoidetta ja sen ansiosta meikki ei keräänny ihon kuiviin kohtiin. Lisäksi tuote siis tasoittaa ja auttaa meikin pysymään paikoillaan ja siistinä koko päivän.
Hydra Veil -purkki, kuva Illamasquan sivuilta, täältä.


Minulla on melko rasvoittuva iho, joten Hydra Veil ei kuulosta tuotteelta, joka sopisi minulle. Minähän tarvitsen, ja käytän, ihon mattana pitäviä tuotteita, en erityisesti ihoa kosteuttavia tuotteita. No, miksi sitten haluaisin Hydra Veilin!? No siksi, että sen koostumus kuulostaa jännältä. Tuote on paksua geeliä, joka palauttaa muotonsa. Eli kun geeliä kahmaisee purkista, palautuu se hetken päästä taas tasaiseksi ja sormenkuopat häviää. Tuote ei kuitenkaan ole juoksevaa, jolloin tasoittuminen olisi selviö. Haluaisin siis purkin itselleni sopimatonta, ja melko hintavaa tuotetta (27£/30ml), koska haluan lääppiä sitä ja katsoa kun se palautuu entiseen muotoonsa. Tiedän, aivan järjetön syy haluta jotain. No, kuitenkin haluaisin kokeilla Hydra Veilia. Varmaan pystyisin tuotteen käyttämäänkin, vaikka se ei ihotyypilleni ole ensisijaisesti suunnattukaan, ja olen jo kuullut tuotteesta ylistäviä kommentteja. Yritän nyt kuitenkin olla ostamatta purkin ihmemömmöä, koska varsinaisesti tarvetta minulla ei voi sille sanoa olevan. Sainpahan ainakin purettua järjettömät ostohaluni tähän tekstiin, niin ehkä ne nyt häviävät :)

Tunnustaako kukaan tunteneensä ostohimoja jostain yhtä järjettömästä syystä kuin minä? Minkä takia yleensä himoitsette jotain tuotteita? Kuinka moni haluaa kokeilla Hydra Veilia?


En saa mitään hyvitystä postauksen linkkien käytöstä!

8 kommenttia :

 1. Ihan samanlaisia päähänpistoja tulee myös mulle :)

  Tuli tuosta primerista mieleen, että mulla on Inikan silikoniton primer käytössä, sen teho perustuu vähän samaan ajatukseen. Se kosteuttaa ja tekee ihon pinnasta tasaisen ja sileän, ja meikin pysyvyys perustuu tähän. Ja on muuten uskomattoman hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla etten oo ainoa :)
   Tuo Inika onkin mulle ihan tuntematon merkki.

   Poista
 2. Mielenkiintoisen kuuloinen tuote!

  Mä esim. hamstrasin jossain vaiheessa punaisia huulipunia, vaikken niitä koskaan käytä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää hamstraan punaisia huulipunia ja muita huulimeikkejä edelleen. Käytänkin niitä kyllä, mutta ehkä niitä riittäs vähän vähempikin :)

   Poista
 3. Ei nyt liity silleen tähän, mut mulla tulee aina kaupan lihatiskillä hirvee himo isoihin lihakimpaleisiin, haluaisin puristella niitä ku ne näyttää siltä et ne tursuis kivasti sormien välistä :D Olen outo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tuohon nyt en kasvissyöjänä ees osaa samastua.

   Poista
 4. :D :D

  ja Taru K: :D :D

  Mietin, että sopisko tuote sullekin, jos korvaisit sillä aamun kosteusvoiteen - erityisesti jos kesällä iho öljyttyy paljonkin. Tämä tietysti sillä ajatuksella, että käytät aamuisin yleensä kosteusvoidetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmaan menis kesällä kosteuvoiteen sijasta. Käytän välillä kosteusvoidetta kesäisinkin, silloin jos tuntuu, että tarvii. Aina en käytä, kun kuitenkin se Dr. Jartin BBkin kosteuttaa. Teki mieli tilata tuo Hydra Veil ku oli se -50% ale Illamasqualla, mutta tuo oli sillon jo loppunut varastosta :(

   Poista