torstai 21. marraskuuta 2013

Believe

Kirjoitin jo itselleni aikaiseksi joululahjaksi tilatusta Too Facedin All I want for Christmas -setistä ja lupasin kirjoittaa parista tuotteesta ihan omat arvostelut. Ripsiväri on vielä korkkaamatta, mutta setin La Créme Lip Cream -huulipuna on ollut jo useamman kerran käytössä. Joulusetin sävy Believe ei ole myynnissä erikseen, mutta valikoimasta löytyy varmasti samantyyppisiä sävyjä ja keskityn tässä arvostelussa enemmän tuotteen muihin ominaisuuksiin kuin sävyyn.
Huulipuna on pakattu kapeahkoon ja suoraan, vaaleankultaiseen hylsyyn. Hylsyn kyljessä on lukee kohokuviolla Too Faced ja korkista löytyy kirjaimet TF. Hylsy on painava ja ylellisen tuntuinen. En pidä kullasta koruissa ja joskus kulta voi näyttää meikkipakkauksissakin vähän vanhanaikaiselta, mutta tässä tapauksessa vaalea kullansävy yhdistettynä tyylikkääseen yksinkertaisuuteen näyttää minusta kauniilta. Erityiskiitosta haluan antaa napakasti sulkeutuvasta korkista. Korkki ei napsahda kiinni vaan liukuu pehmeästi, mutta tiukasti paikalleen. Tätä siis uskaltaa kuljettaa meikkipussissa eikä tarvitse pelätä, että huulipuna aukeaa. Minulla ainakin on useamminkin kuin kerran auennut huulipunan korkki meikkipussissa.
Huulipunassa on erikoinen sitruksinen, ehkä appelsiinin tuoksu. Tuoksu on melko selvä, mutta kuitenkin mieto ja sen haistaa vain kun punaa levittää huulille. Huulilta en punaa enää haista enkä ole maistanut siitä mitään makua. Tuoksu voi olla vähän mielipiteenjakaja, mutta mietona en usko sen häiritsevän monia. Itse pidän enemmän pehmeämmistä, esimerkiksi vaniljan, tuoksuista huulimeikeissä, mutta ei tämänkään erikoinen tuoksu varsinaisesti huono ole.
Alla olevasta kuvasta näkyy mielestäni hyvin sekä huulipunan sävy, että sen koostumus. Nimelle uskollisesti La Créme Lip Creamit ovat kermaisen pehmeitä. Itse sanoisin, että nämä ovat jotain kiiltopunan ja perinteisen huulipunan väliltä. Pigmenttiä ja peittävyyttä on enemmän kuin kiiltopunissa yleensä, mutta koostumus on pehmeämpi, kosteampi ja nimenomaan kermaisempi kuin useimmissa tavallisissa huulipunissa. Peittävyydeltään nämä ovat täydellisiä käytettäväksi ilman huulten rajaamista, mutta antavat kuitenkin selvän sävyn huulille.
Huulipuna liukuu huulille helposti ja oikeastaan yksi kerros riittää. Puna tuntuu ja näyttää vähän kostealta huulilla. Olinkin himoinnut näitä punia nimenomaan talveksi, koska kuivattavaan talviaikaan ei aina tee mieli käyttää kuivia mattapunia ja ne eivät näytä hyvältä, jos huulet ovat kuivat. Olen käyttänyt tätä punaa sellaisinakin päivinä, kun en ole koko päivänä laittanut huulirasvaa ja puna kyllä on huulilla tarpeeksi kosteuttavan tuntuinen. Niin hoitava ja kosteuttava se ei kuitenkaan ole, että punan pois kulumisen jälkeen huulet tuntuisivat erityisen kosteutetuilta.


Believe huulilla yksinään ja kuvattuna luonnonvalossa.

Kestoltaan La Crémet eivät yllä lähellekään mattapunia, eikä sitä tällaiselta tuotteelta kyllä oikein voi odottaakaan. Sanoisin, että tämä kestää huulilla noin kolme tuntia, jos ei syö tai juo mitään vettä kummempaa. Onneksi punaa on helppo levittää lisää, kun rajauskaan ei ole tarpeen. Vaikka kestävyys ei ole mitenkään erikoinen, pysyy tämä kuitenkin kiltisti huulten rajojen sisällä. Ja tosiaan ihan ilman pohjustuksia ja rajauksia. Tuotteen valtti onkin selvästi miellyttävä tuntu ja helppokäyttöisyys ei huippupysyvyys.
 Yllä vielä jo aiemmasta postauksesta tuttu käsiswatchi. Toisena vasemmalta lukien siis tämä kyseinen puna. Sävyn kuvailisin vähän koralliseksi ruusunpunaiseksi. Aika helppo sävy ja minun neutraalihkolla viileällä iholla menee ainakin hyvin.

Odotukseni olivat tosi korkealla näiden huulipunien suhteen ja onneksi en joutunut pettymään. La Créme Lip Creamit olivat oikeastaan juuri sitä mitä odotin. Ne ovat kermaisia, helppoja huulipunia, jotka ovat mukavan kosteuttavia varsinkin talveksi. Ainoa yllätys oli, että nämä ovat pigmenttisimpiä kuin odotin, mutta se on minusta vain positiivinen yllätys. Huonoiksi puoliksi voin laskea vain aika korkean hinnan (n. 22,50€/3g) ja ehkä mielipiteitä jakavan tuoksun, joka tosin minusta ei ole paha. 
Ostoslistallani on nyt ehdottomasti lisää näitä punia. Ainakin haluaisin vielä jonkun nudemman sävyn. Harmi, että näitä ei pääse Suomessa testailemaan missään, sillä nudesävyjen valikoima on laaja ja en ole oikein osannut päättää, mikä niistä voisi olla paras minulle.

Oletko kokeillut näitä punia?


Briefly in English: I promised to review the Too Faced La Créme Lip Cream in Believe which came as a part of the All I want for Christmas set I bought for myself as an early Christmas gift. So, here we go! The shade is exclusive to this set and it's an easy, corally rose colour. I had very high expectations for this and I was not disappointed.
I really like the slim, simple packaking, eventhough I'm usually not the biggest fan of gold. The lipstick feels heavy and luxurious. The scent of the lipstick is an unusual citrus scent. Not my favourite, but not bad either and it's light enough so that most people won't have problems with it. I only smell it while I'm applying the lipstick, not afterwards.
The texture of the lipstick is creamy and moist. It's very easy to apply and feels good on my lips. The pigmentation was surprisingly good, but You don't need to use a lipliner. This is perfect for cold winter months and I really love how easy this is to wear.
The wear time is not the greatest, but You really can't expect that from this type of creamy lip product. It lasts about three hours if You don't eat or drink much. Great thing is that this lipstick does stay inside liplines without any primer or lipliner!
I absolutely love this lipstick and I want to get it in more shades. I'm thinking about getting one of the nude colours. The easiness of use and wear are definitely the selling points for this lipstick and the main reasons I love it so much. The only bad things really are that La Créme Lip Creams are somewhat expensive (ca. 22,50€/3g) and the scent might not be for everyones taste.

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Too Faced ei käytä eläinkokeita!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Too Faced is cruelty free!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti