lauantai 2. marraskuuta 2013

Sannin jalanjäljissä

Otsikko viittaa siis tietenkin kaikkien kosmetiikkablogien lukijoiden tuntemaan Karkkipäivän Sanniin. Kävin ostamassa Sannin kokemusten innoittamana palashampoon ja aloitin sen testailun. Totta puhuakseni, kyllähän palashampoot ovat minua jo aiemminkin kiinnostaneet, mutta Sannin matkapostauksien ja palashampootaistelun seuraaminen kyllä antoi viime sysäyksen omaankin kokeiluun :D

Kävin ostamassa FLOW kosmetiikan rasvoittuville hiuksille tarkoitetun Teepuu shampoopalan Kuukorennosta. Flow'ta on muuten aika hyvin nykyisin saatavilla myös Oulussa, Kuukorennon lisäksi sitä myy ainakin Punnitse & Säästä, Kuudes Maku ja Life. Valikoimat ja hinnat eri paikoissa toki vaihtelevat. Kuukorennossa shampoopala maksoi vain 7,90€.
Kuten sanoin, aloitin jo testailut shampoolla ja toistaiseksi kaikki vaikuttaa hyvältä! Tämä on kuitenkin vain tällainen esipostaus ja tulen jatkossa kirjoittamaan shampoosta kattavammin. Jatkan siis testailua ja palataan tähän myöhemmin lisää!

Oletko kokeillut palashampoota? Hyvää pyhäinpäivää!

Briefly in English: I bought my first ever solid shampoo bar! I choose to try the Finnish brand FLOW kosmetiikka and their tea tree shampoo soap for oily hair. I already started using this and so far it seems to work very well. I will be doing a proper review of this later!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni FLOW kosmetiikka ei käytä eläinkokeita!
Product in this post purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know FLOW kosmetiikka is cruelty free!

4 kommenttia :

 1. En ole, mä en vaan uskalla. Pitkä, kuiva, käsitelty tukka...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mullakin on kyllä pitkät hiukset ja latvat on väkisinkin vähän kuivat, mutta mulla on ihan käsittelemättömät. Ei ne sunkaan hiukset varmaan pilalle menis kokeilusta ;)

   Poista
 2. Mun ystäväni on myös Sannin jalanjäljillä ja kehunut kovasti palashampoota. Hiukset ovat paksumman oloiset ja hän ei ollut käyttänyt niihin edes muotoilutuotteita. Huuhteluun kyllä etikkaa. Käpälöin hänen hiuksiaan uteliaana ja eivät tuntuneet mitenkään lähmäisiltä.

  Olen ajatellut testata palashampoota, jahka saan käytettyä pois nykyiset varastot tavall. shampoota ja hoitoainetta , missä meneekin muutama vuosi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans yks kaveri, joka on jo hetken käyttänyt palashampoota ja hyvin on toiminut.
   Mulla ei ainakaan vielä oo mitään lähmää tullut, vaikka oon huuhdellut ihan vaan vedellä. Mietin kyllä, että pitäiskö ostaa se Flow'n oma huuhteluaine tai kokeilla sitä etikkaa, että onko sitten eri tuntuiset hiukset kuitenkin.
   Maltatkohan odottaa, että saat varastot tyhjennettyä? :D Mulla ei onneksi oo yleensä ku maksimissaan pari shampoota ja hoitista ja niitä kuluu, kun on rasvoittuvat hiukset.

   Poista