tiistai 4. maaliskuuta 2014

Kotona taas!

Palasin eilen kotiin Lontoon reissulta. Reissu meni oikein hyvin ja jalat on kävelty kipeiksi. Kirjoittelen Lontoosta varmasti useammankin postauksen, ja nyt on mahdollista esittää toiveita, minkä tyyppisiä postauksia reissusta haluaisitte lukea?
Itse ajattelin vähän sellaista, että kirjoittaisin ehkä yhden postauksen, jossa kerron yleisesti reissusta ja toisessa postauksessa kirjoittaisin vähän tarkemmin, mitkä asiat olivat parasta reissussa ja mitkä huonoimpia. Sitten tietenkin kirjoitan postauksen ostoksistani ja kunhan saan tuotteista kokemusta kirjoittelen myös arvosteluja. Miltä tällainen kuulostaisi?
Ostin lopulta vähemmän kosmetiikkaa, kuin mitä etukäteen odotin, mutta korvasin määrän kyllä laadulla :) Vaatteitakaan en hirveästi ostanut, mutta jotain kuitenkin. Lisäksi yhden tai kaksi ostosta voisi lähinnä luokitella matkamuistoiksi.

Mutta ei nyt tämän enempää tällä kertaa, pitäisi alkaa nukkumaan. Kivaa olla kotona ja blogienkin parissa taas!


Tällaisilla eväillä eka ilta Lontoossa. Tescon juusto-sipulileipiä oli ollut ikävä :D


Briefly in English: I got back home from London yesterday. Everything went well and You can expect some posts about my trip in near future. I didn't do as much shopping as I thought I would, but I definitely got some great stuff! The picture is my evening snack from the first night in London. I had missed the cheese & onion sandwitches :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti