torstai 19. kesäkuuta 2014

Pää rusetilla

Hei taas! Tänään minipostaus ruseteista. Yritän pikkuhiljaa päästä taas parempaan postaustahtiin ja julkaistua edes lyhyempiä postauksia. 
Minulla on aina ollut pieni heikkous nahkarusetteihin, joten pakkohan minun oli tilata Eyeshadow and flame -blogin Ilonalta Take a Bow -rusetti. Ilona lanseerasi kierrätysnahasta tehdyt rusettinsa huhtikuun lopulla Kierrätystehdas -tapahtumassa, mutta koska itse en Helsinkiin asti päässyt rusettia hakemaan, tilasin sen Ilonalta jälkikäteen.


Klipsirusetti

Tilasin pienemmmän kokoisen klipsirusetin ja Ilona oli pistänyt pakettiin mukaan lisäyllätykseksi myös The Hair Tie -ponnarirusetin! Klipsirusetin koko on 11,5cm x 7cm ja siitä löytyy tosiaan isompikin koko 14cm x 9cm, ponnarirusetteja on vain yhdessä koossa, joka on suunnilleen saman kokoinen kuin pienempi klipsirusetti.


Ponnarirusetti

Rusetit ovat pehmeää, mustaa nahkaa ja todella laadukkaasti valmistettu. Klipsirusettien klipsi on pieni, mutta jämäkkä. Kuvasin rusetin omissa hiuksissani, mutta rusettia voi käyttää muuallakin, mihin ikinä nyt vain keksii rusetin laittaa. Miehet (tai miksei naisetkin) voivat korvata perinteisen rusetin kaulassa nahkaisella klipsirusetilla. Take a Bow -Facebooksivuilla on hyviä kuvia rusettien käytöstä! Itse en osaa enkä jaksa laittaa hiuksiani oikeastaan mitenkään, mutta helppo klipsirusetti on mukava lisä, kun kampaukseen haluaa vähän extraa.


Klipsirusetti hiuksissa. Rusetti näyttää kuvassa vähän isommalta kuin on oikeasti :)

Ruseteista saa lisätietoja ja niitä voi tilata Ilonalta Take a Bow'n FB -sivujen kautta tai sähköpostilla osoitteesta takeabowbows@gmail.com! Ruseteista on kirjoitellut ainakin myös Glitz & Glamin Minna täällä ja Henna One of Beauty's Daughters -blogissa täällä. Ilonalle iso kiitos ihanista ruseteista ja onnea ja menestystä jatkoon!


*This post is only in Finnish*

Postauksen toinen rusetti ostettu itse ja toinen saatu lahjana, mielipiteet omiani.

2 kommenttia :

 1. Ihanat Ilonan rusetit. Itsellä on tuo ponnarirusetti tosi kovassa käytössä, se asettuu aivan täydellisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei oo vielä ponnarirusetti päässyt kokeiluun, kun en pidä hiuksia päivittäin kiinni, mutta sillekin löytyy varmasti käyttöä :)
   Nuo rusetit on kyllä tosiaan ihania!

   Poista