keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Sleek cheeks

Hei kaikki ihanaiset! Hyvistä aikomuksista huolimatta postausten kirjoitus on takkuilluit edelleen. Tai siis oikeammin kaikki tekeminen on takkuillut edelleen. Mitään sen kummempia syitä hiljaiseloon ei ole, olen vain ollut ihan mielettömän väsynyt ja saamaton koko kevään ja kesän alun. Mökkihöperyyskin meinaa välillä iskeä kotona ollessa ja töistä ei ole tietoakaan. Energiat ovat riittäneet lähinnä elokuvien katseluun ja Nintendon pelaamiseen. Jossain välissä kai tämän väsymyksenkin on pakko helpottaa ja sitten lupaan taas postailla ahkerammin. 
Kirjoitettavaa riittäisi edelleen, vaikka en ole juuri kosmetiikkaa ostellut viime aikoina. Lontoon ostoksista on kuitenkin vielä muutama tuote jäljellä ja tuoksupostaustakin on jälleen tulossa, sillä sain Sinistä pintaa -blogin helliniltä ihanan tuoksupaketin postissa. Ehkä joku päivä käyn kuvaamassa kesäistä Ouluakin ja teen postauksen kotikaupungistani, koska sitä toivottiin aiemmin järjestämäni arvonnan yhteydessä.
Tällä kertaa aiheenani on poskipuna. Itse käytän aina poskipunaa ja pidän sitä yhtenä meikin tärkeimmistä tuotteista. Poskipuna tuo kasvoihin heti eloa, vaikka ei täysiä kasvomeikin varjostuksia ja korostuksia jaksaisikaan tehdä. 
Illamasqua on yksi ehdottomia suosikkimerkkejäni yleensäkin ja erityisesti poskipunien osalta. Merkiltä löytyy kolme eri koostumusta ja Lontoosta ostin tuoreinta koostumusta edustavan Velvet Blusherin sävyssä Sleek. Perinteisen puuterisen ja vähän hehkua jättävän voidemaisen Cream Blusherin rinnalle Illamasqua on luonut mattapinnan jättävän, voidemaisen punan Velvet Blusherin. Tällä hetkellä näitä punia saa neljässä eri sävyssä.
Velvet Blusherien koostumus eroaa vanhasta voidemaisesta koostumuksesta ollen selvästi kuivemman tuntuinen. Väri on erittäin pigmenttinen, vaikka kuivemman koostumuksen vuoksi sitä ei tartu siveltimeen niin paljoa kerralla kuin kosteampaa Cream Blusheria. Velvet Blusheria kannattaa levittää sormin tai melko jämäkällä, synteettisellä siveltimellä. Koostumuksen ansiosta punalla ei tule helposti yliannosteltua, vaikka väri onkin pigmenttinen.
Puna häivyttyy helposti, joskin työstöaika on hieman lyhyempi kuin kosteammilla voidemaisilla punilla. Kun puna asettuu paikalleen, se jättää puuterimaisen, mattaisen pinnan. Minulla ei ole ollut ongelmia minkään Illamasquan punan pysyvyyden kanssa ja Velvet Blusherkin on pysynyt iholla koko päivän. 
En osaa oikeastaan sanoa kumpi Illamasquan voidemaisista koostumuksista on suosikkini. Kummatkin ovat pigmenttisiä ja häivyttyvät hyvin. Ennemmin kannattaa siis vain miettiä haluaako täysin matan punan vai punan joka jättää hieman hehkua iholle.


Sleek häivyttämättä vasemmalla ja sormin häivytettynä oikealla, kuvattu luonnonvalossa.

Sävyltään Sleek on murrettu koralli, selvästi lämmin sävy, joka sopii hyvin kesään. Kevyesti laitettuna sävy on erittäin luonnollinen vaaleallakin iholla. Vähän voimakkaammin annosteltuna korallisuus korostuu ja väri näyttää hieman kirkkaammalta. Itse käytän yleensä melko reilua annostelua, mutta värin määrää on tosiaan helppo säädellä.

Pakkaus on tyypillistä Illamasquaa eikä eroa muiden punalaatujen pakkauksista. Tyylikäs ulkonäöltään, mutta yllättävän kevyttä muovia. Minulla yksikään Illamasquan pakkaus ei ole vielä hajonnut, joten keveydestään huolimatta pakkaukset ovat kestäviä. Pakkauskoko on 5g ja Velvet Blusherit maksavat 21,50£ (n. 26,50€).

Mitä merkkejä te suositte poskipunissa? Tuleeko käytettyä voidemaisia punia?


Briefly in English: Sorry for being absent here in my blog. I'm still feeling very tired, but I hope things are getting better.
Today I wanted to tell You about a blusher I bought from London. It's Illamasqua's Velvet Blusher in Sleek. The Velvet Blushers are Illamasqua's newest blushes. They are cream blushers, but they dry down to a powdery matte finish. They are very pigmented, but since the consistency is drier than in the old Cream Blushers, You don't get as much product in your brush at a time and it's easier to control the amount of blush. Velvet Blushers blend very well, but there's a little less time to work the blush onto your skin than with the Cream Blushers. I love Illamasqua's blushes and I don't really know wich consistency I prefer. They're all great.
Sleek is a dusky coral colour. It's warm and summery. Light application looks natural even on light skin and the more You apply this blush the more coral and bright it looks.
Velvet Blushers come in a 5g compact and they cost 21,50£. The packaking is the same as the older blusher types.

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Illamasqua ei testaa eläimillä!
Product in this post purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Illamasqua is cruelty free!

2 kommenttia :

  1. Mä olen tosi huono voidemaisten punien kanssa, mutta käytän silloin tällöin. Clarinsin Cream Blushit ovat mieleeni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en ennen näitä Illamasquan punia ollut kokeillut kai koskaan voidemaista punaa, mutta näihin kyllä oon ihastunut.

      Poista