torstai 23. lokakuuta 2014

Kabareesta kummittelevaan tanssiaissaliin

Fyrinnaen julkaistua tämän vuoden Halloween -kokoelman oli minunkin aika laittaa pieni tilaus menemään. Edellisestä tilauksesta oli kulunut jo hälyttävän pitkä aika ja kaiken uuden ja ihanan joukosta oli todella vaikeaa poimia vain kuusi miniluomiväriä tilaukseen.
Tilaus saapui muuten alle kahdessa viikossa, joten Fyrinnaen etusivuilta löytyvää, pitkää toimitusaikarviota ei kannata säikähtää. Itselläni on mennyt pisimmillään vain reilu kaksi viikkoa tilauksen saapumiseen, vaikka olen monesti tilannut pahan tilaussuman aikana ja tilauksia on takana jo reilusti yli kymmenen.

Uudesta Halloween -kokoelmasta valitsin vain kaksi kiinnostavinta sävyä, Faust ja Haunted Ballroom. Näytteeksi mukaan oli laitettu kokoelmasta myös Midnight Dreary.


Faust, Haunted Ballroom ja Midnight Dreary luonnonvalossa.

Faust on metallinen, keskitumma kullanruskea. Näen siinä myös hieman vaaleanpunaista. Väri on todella pigmenttinen ja levittyy kauniin tasaisesti.
Haunted Ballroom on vaalea, aavistuksen läpikuultava sävy, jossa on voimakas vaaleanpunainen hohto ja valon sopivasti osuessa myös lilaa sävyä. Vaikka sävy on läpikuultava, niin se on silti todella pigmenttinen ja levittyy myös kauniisti ja tasaisesti.
Midnight Dreary on puhdas ja kirkas sininen kultaisella, pienellä glitterillä. Kultainen kimallus näkyy varsinkin alemmassa kuvassa. Levittyi helposti ja glitter pysyi hyvin paikoillaan.


Faust, Haunted Ballroom ja Midnight Dreary keinovalossa.

Muut tilauksen sävyt olivat enemmän tai vähemmän vanhemmista kokoelmista. Mukaan poimin melko tuoreesta Arcane Magic Exquisites -sarjasta sävyn On Wings of Silk. Lisäksi normaaleista Arcane Magiceista ostin Krakenin sekä Cabaret Noirin. Rajausväriksi tilasin mattamustan Snow Whiten. 


Pystyrivissä Cabaret Noir, Kraken ja On Wings of Silk, Alarivissa Snow White. Kuvattu luonnonvalossa.

Cabaret Noir on metsänvihreää hohtoa ja shimmeriä tummalla pohjalla. Värin pitäisi tietyissä valoissa muuttua enemmän siniseksi. Tämän swatchaamisessa oli alkuun vähän ongelmia, koska yritin levittää värin Pixie Epoxyn päälle. Ilmeisesti värin pohja on mattainen ja se ei toiminut PE:n kanssa. Lopulta tein swatchin Too Facedin Shadow Insurancen päälle taputellen ja se onnistuikin huomattavasti paremmin.
Kraken on keskitumma turkoosi väriä vaihtavalla shimmerillä. Shimmeristä löytyy ainakin vihreitä ja kultaisi sävyjä, mutta myös vaaleanpunaista. Tässä oli samoja ongelmia kuin Cabaret Noirissa ja tämänkin levitin lopulta Shadow Insurancen päälle. Väri on oikeasti turkoosimpi kuin kuvissa.
On Wings of Silk on shimmerinen kameleontti, joka näyttää vähänkän valoa tai katselukulmaa muuttamalla eriltä. Välillä väri on melkein oranssi, välillä kulta tai persikkainen, yhtäkkiä sävy muuttuu vaaleanpunertavaksi ja joskus se näyttää jopa vihertävältä. Nämä Exquisites sävyt todella muuttavat sävyään selvästi! Kaunis ja levittyi hyvin Pixie Epoxyn päälle.
Snow White on perusmusta mattasävy. Väri on pigmenttinen ja levittyi helposti ja tasaisesti. Tämän alla käytin myös Shadow Insurancea.


Cabaret Noir, Kraken, On Wings of Silk ja Snow White keinovalossa.

Fyrinnae ei tälläkään kerta pettänyt laadussa, vaikka Cabaret Noir ja Kraken vaativatkin hiemän säätöä swatchatessa. Fyrinnae muutti luomivärien koostumusta viime vuoden alussa ja näissä sävyissä pääsin lopultakin näkemään uuden koostumuksen. Luomivärit menevät hassuihin paakkuihin purkissa, mutta levittyvät uskomattoman kauniisti ja tasaisesti iholle. Uuden koostumuksen pitäisi varista levitettäessä vähemmän ja se myös saattaa pysyä luomella paikoillaan entistä paremmin. Itselläni tosin ei ole ollut edes mitään ongelmia Fyrinnaen värien pysyvyydessä, kun käytän aina pohjustajaa.
Fyrinnae -kokoelmani kasvoi jo yli 90 luomivärisävyyn. Suosikkejani tästä tilauksesta ovat ehkä Faust ja On wings of Silk. Faustin pigmenttisyys on aivan mieletön ja On wings of Silk on upean monipuolinen ja näyttää meikissä todella kauniilta. Midnight Drearya on varmaan pakko kokeilla rajauksena, sillä sävy ei ole ehkä minulle toimivin isoissa määrin luomella, mutta on muuten todella upea.

Mikä uusista väreistäni näyttää parhaalta?


Briefly in English: My latest Fyrinnae order was long due. I had to make a small order immediately when I saw the new Halloween collection was out. I ordered two eyeshadows (Faust & Haunted Ballroom) from the new collection and received one (Midnight Dreary) as a free sample. I also ordered four eyeshadows from older collections. On Wings of Silk is from the Arcane Magic Exquisites line and should have even stronger colour shift than the regular Arcane Magics. Cabaret Noir and Kraken are regular Arcanes and Snow White is an older shadow from the normal colour line.
Faust is a medium golden brown with hints of pink. Haunted Ballroom is a  light creamy colour with light pink and lilac. Midnight Dreary is a strong and pure blue with tiny gold glitter. Cabaret Noir is a dark based shadow with forest green shimmer. It's supposed to shift to more blue under certain light. Kraken is a medium tealish shadow with colour changing shimmer. I can see atleast golden, green and pink shades in the shimmer. On Wings of Silk is truely a chameleon. It changes it's hue everytime the angle of ligth changes. It can look orangey, golden, peach, pinkish and even greenish. It's got nice, even shimmer throughout. Snow White is a plain, but beautifully even and pigmented, matte black.
As always with Fyrinnae, I was a happy customer. My order arrived in less than two weeks eventhough they had a really long queue time at the moment I ordered. My favourites out of the buch are probably Faust and On Wings of Silk.

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Fyrinnae ei käytä eläinkokeita!
Products in this post purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Fyrinnae is cruelty free!

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi upea! Harmi, että sävy ei oo ihan paras mulle, mutta eiköhän sille jotain käyttöä löydy :)

   Poista
 2. Toi ensimmäinen kolmikko! Nään ne jo samassa meikissä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niistä kyllä kieltämättä sais kivan meikin. Pitää ehkä kokeilla :)

   Poista