torstai 2. lokakuuta 2014

Vampyyrien imussa

Meikkikuvien otto on kyllä edelleen ihan mielettömän vaikeaa. Voisiko joku osaava tulla opettamaan minulle meikkien kuvausta ihan kädestä pitäen? Tämän kertainen meikki oli lähes identtinen toisinto muutama päivä aiemmasta meikistä, josta en harmaan synkkänä päivänä onnistunut saamaan lainkaan julkaisukelpoista kuvaa.
Meikin ideana oli käyttää luomen ulkopuolikkaalla olevaa Fyrinnaen Velvet Vampire -luomiväriä, jonka punertavaa sävyä on mahdotonta kuvailla kovin tarkasti. Väri on jo muutenkin erikoinen ja lisäksi se on vielä Arcane Magic -sarjaa, eli sen sävy vaihtelee valon lähteestä ja etäisyydestä riippuen. Rajaus ei olisi kestänyt lähikuvaa, mutta halusin saada tämän meikin esille ja luonnossa rajauksen virheet olivat melko huomaamattomat. Onneksi minulle on matkalla uusi rajaussivellin, sillä tämän hetkisellä on hyvin vaikea saada tarkkaa, siistiä rajausta.
Meikissä käytetty:

Too Faced Shadow Insurance, Fyrinnae Pixie Epoxy, IsaDora Flashing Colume Mascara, Illamasqua Sealing Gel+Fyrinnae Pumkinfire, MUS Stay in Shape, MUS Tri Brow Color, Dermosil eyebrow pencil medium, Too Faced Candlelight Duo Highlighter

Luomivärit:

Fyrinnae Velvet Vampire & Nijiro; Inglot M351, M363, M377, P446, AMC8


Lokakuu lähti näin käyntiin blogin osalta silmämeikillä. Viime aikoina täällä onkin ollut harvinaisen paljon meikkikuvia. Muutakin on kuitenkin tulossa, esimerkiksi yksi tuoksupostaus on työn alla. Postissa minulle on matkalla uusia luomivärejä, joten swatchejakin toivottavasti saan kuvailla lähiaikoina. 
Aikooko kukaan muuten viettää lihatonta lokakuuta? Itsehän olen kasvissyöjä, joten lokakuuni on lihaton ihan automaattisesti.


Briefly in English: Yet another eye make up! I did an almost identical look a few days ago, but didn't get a decent photo of it and wanted to re-create the look. The reddish shade on the outer half of the lid is Fyrinnae's Velvet Vampire. I love that shadow and it's one of the most unique eyeshadows I've ever seen. It's impossible to accurately describe and even changes colour depending on the light source and distance.

Meikissä käytetyt tuotteet ostettu itse. Tietääkseni kaikki mainitut merkit ovat eläinkokeettomia!
Products used are purchased by me. As far as I know all the brands mentioned are cruelty free!

4 kommenttia :

 1. Tosi kaunis meikki. Silmästä lähikuvan ottaminen on tosi vaikeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Tuo kuvaaminen on kyllä tosiaan vaikeaa. Mulla on vielä tosi hämärä kämppä, niin olosuhteetkaan ei oo parhaat. Kuvausvalot ois mahtavat, mutta ei ihan budjetti riitä sellaiseen, eikä täällä mun pikkuyksiössä ois kyllä tilaakaan järjestää valoja mihinkään.

   Poista