keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Got 'em back!

Ripset! Minulla on taas pitkän tauon jälkeen ripset, jotka näkyvätkin jonnekin. Piti ihan kirjoittaa tästä ilonaiheesta pieni postaus. 
Kirjoittelin joskus viime kesänä ongelmastani, kun ripset eivät pysyneet enää taivutettuina edes vedenkestävällä ripsivärillä ja kävin silloin ripsipermanentissakin. En ole tehnyt mitään erilailla, mutta nyt ripset taas taipuvat ja pysyvät taivutettuina. Pienellä asialla on oikeasti iso merkitys ja meikkaaminen on paljon mukavampaa taas. Ripsillä on aika iso vaikutus meikin lopputulokseen. Ripseni eivät ole edelleenkään mitkään kadehdittavan upeat, tuuheat tai pitkät, mutta nyt ne sentään näkee meikattuna. Pituutta on ehkä jopa tullut hieman lisää tai sitten ripset vain näyttävät pidemmiltä, nyt kun ne taas taipuvat kunnolla. 
Alla vielä kuvatodiste, että ripset todella on olemassa :D Kuvassa ripsarina IsaDoran Build-Up Extra Volume vedenkestävänä. Olen aikoinaan arvostellut kyseisen ripsivärin täällä.


Kuvassa yksi kerros IsaDoraa.

Sitten asiasta ihan toiseen. Ensi viikolla lähden noin viikoksi matkalle! Kohdetta saa halutessaan arvailla (ja jotkut bloggaajakollegat taitavat kohteen tietääkin). Matkalta en postaile, koska olen siellä kännykän netin varassa, mutta voitte odottaa runsaasti matkapostauksia jälkeenpäin. Ja tietenkin meikkihaalintaa reissusta. Kaverini ehdotti minulle, että voisin tehdä matkakosmetiikkapostauksen ennen reissua. Kiinnostaisiko muita lukea, mitä kosmetiikkaa minä pakkaan mukaan matkalle?

Yritän tosiaan kirjoitella vielä ennen reissua, mahdollisesti tuosta matkakosmetiikka-aiheesta. Ihanaa kevättä kaikille!

Briefly in English: My lashes are back! Well, they never really went away, but they just wouldn't hold the curl so it seemed like I had no lashes. I don't know why, but now they hold the curl again (atleast with waterproof mascara). Having visible lashes really makes a difference! I'm wearing IsaDora's Build-Up Extra Volume Mascara (waterproof) in the photo above.
I'll be travelling for about a week starting from next wednesday and won't blog while I'm travelling. You can expect a lot of posts about my destination afterwards though!

Postauksen ripsiväri ostettu itse. Tietääkseni IsaDora ei käytä eläinkokeita!
I bought the mascara mentioned myself. As far as I know IsaDora is cruelty free!

2 kommenttia :

  1. Ehdottomasti kiinnostaa lukea matkalle pakkaamistasi kosmetiikasta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Pitääpä yrittää viikonlopun aikana kasata ja kuvata kosmetiikat!

      Poista