perjantai 24. tammikuuta 2014

Kvartsiharakka 2v.

Tänään tulee täyteen tasan kaksi vuotta bloggaamista. Täytyy kyllä tätimäisesti todeta, että aika menee todella nopeasti. Tuntuu, että ihan vasta aloitin ja olen ihan noviisi vielä tässä. 
Blogin aloittaminen on ollut ehdottomasti hyvä päätös. Saan käyttää blogin parissa aikaa johonkin itseäni kiinnostavaan ja hauskaan, saaden samalla ajatukseni irti kaikesta arkisesta. Joku voi nähdä kosmetiikkablogit pinnallisina ja hyvinkin kulutuskeskeisinä, mutta silloin kannattaa muistaa, että blogi ja kosmetiikka on jopa meille kosmetiikkaan hurahtaneille vain osa elämää. Oman kokemukseni mukaan suomalaiset kosmetiikkabloggaajat ovat hyvinkin fiksua porukkaa, ei mitään muovisia barbinukkeja, joita kiinnostaisi elämässä pelkästään meikit ja ulkonäkö.


Kuvitukseksi keskiviikon silmämeikki, neutraalilla mentiin taas.

Kahden vuoden jälkeen haluan kiittää sekä lukijoitani että muita bloggaajia. Jotka ovatkin osittain tietenkin samaa porukkaa :) Kiitokset myös tuotteita testiin antaneille tahoille!
Kuulostaa ehkä kliseiseltä, että en todellakaan uskonut, että blogillani olisi koskaan näin paljon lukijoita kuin nyt, vaikka edelleen koen kuuluvani "pieniiin blogeihin". Aloittaessani ajattelin, että jos joku päivä saan vaikka 50 lukijaa, niin se on jo hurjasti! Kiitos siis kaikille sekä julkisille lukijoilleni että anonyymeille seuraajille. Teidän takia bloggaaminen tuntuu mielekkäältä ja saan intoa panostaa aikaani blogiin, vaikka lähtökohtaisesti aloitin blogin harrastukseksi itselleni.

Toisille kosmetiikkabloggaajille myös iso kiitos. Blogin myötä olen tutustunut ihaniin ihmisiin sekä oikeassa elämässä että netissä. Kosmetiikkabloggaajien kesken vallitsee todella hyvä henki ja kysymykseen kuin kysymykseen saa aina vastauksen ja neuvoja. Facebook -ryhmän ansiosta myös minun kaltaiseni bloggaajat, joilla ei ole juuri mahdollisuutta käydä eri pr- tai muissa kosmetiikkatapahtumissa, tuntevat kuuluvansa porukkaan ja pysyvät kärryillä siitä, mitä kaikkea blogimaailmassa tapahtuu. Bloggaajat ovat myös ihanan aktiivisia, mistä osoituksena mm. joulun alla toteutettu yhteinen joulukalenterimme, puhumattakaan monista jo järjestetyistä ja tulossa olevista bloggaajamiiteistä. Toivottavasti pian taas tapaisin teitä muita, sekä vanhoja että uusia tuttuja.


Rajauskin oli jälleen vain luomivärillä aika kevyesti tehty.

Sitten perinteisestä arvonnasta :) Viime vuonna järjestin blogin synttäriarvonnan, ja älkää huoliko, sellainen on tulossa myös tänä vuonna! Siirrän sen kuitenkin hieman myöhemmäksi. Syynä tähän on se, että olen noin kuukauden päästä lähdössä suureksi ilokseni Lontooseen pienelle lomareissulle! 
Käytän viimein valmistujaislahjaksi saamani rahat ja vietän Lontoossa muutaman päivän shoppaillen ja tutustuen paikallisiin nähtävyyksiin. Tarkoituksena on tietenkin shoppailla "vähän" Oulua laajemmasta valikoimasta Suomesta uupuvia tai harvinaisia kosmetiikkatuotteita ja varmaan vähän vaatteitakin. British Museum ja Natural History Museum ovat ehdottomasti vierailulistalla. Ja kierros Warner Bros:in studiolle tutustumaan Harry Potter -elokuvien lavasteisiin yms. olisi upea, mutta jäänee kuitenkin tällä kertaa välistä hintansa ja tiukan aikatauluni vuoksi. Pitänee tyytyä King's Crossin Potter -myymälään :) 
Englanti on minulle tuttu maa vaihto-opiskeluni jälkeen, mutta Lontoossa en ole käynyt kuin vilahtamassa bussiasemalla ja lentokentällä, joten aikalailla uuteen ja tuntemattomaan paikkaan olen menossa. Onkin jo aika päästä reissuun, sillä edellisestä ulkomaanmatkastani on vierähtänyt lähes kolme vuotta!
Arvonnan kannalta tämä on merkityksellistä siis siksi, että aion tietenkin hankkia arvontapalkinnon reissusta. Toivottavasti löydän Lontoosta jotain kivaa tänne arvottavaksi! Palataan arvontaan siis reissun jälkeen reilun kuukauden päästä :)

Kiitos siis vielä kerran kaikille, jotka olette olleet mukana blogini 2 -vuotisen historian aikana jollain tavalla!

Briefly in English: Today is the 2 year birthday of my blog. I just wanted to thank everyone who has been with me on this blog journey one way or another! I'm very grateful for all of my readers and also my blogging colleagues, who are always there for me. Because of this blog I have met so many amazing people both in real life and online.
I will be hosting a birthday giveaway to my readers living in Finland, but this will be a little bit later. This is because I will be traveling to London at the end of February! I will buy the giveaway prize from London. I will be doing a lot of shopping and sightseeing there and couldn't be more excited about my trip!
I hope my next blogging year will be as rewarding as these past years. Thank You!

25 kommenttia :

 1. Paljon onnea 2-vuotiaalle!

  Pakko tarttua tähän lauseeseen: "Oman kokemukseni mukaan suomalaiset kosmetiikkabloggaajat ovat hyvinkin fiksua porukkaa, ei mitään muovisia barbinukkeja, joita kiinnostaisi elämässä pelkästään meikit ja ulkonäkö."

  Olet niin oikeassa, samat tyypit jotka kommentoivat huulipunia ja kirjoittavat niistä kommentoivat myös silloin tällöin tekemiini kirjapostauksiin tai arempiinkin aiheisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Kiva kuulla, että oot samaa mieltä :)

   Poista
 2. Paljon onnea 2-vuotiaalle!

  Teethän postauksen Lontoon reissustakin kun aiot käydä mielenkiintoisissa paikoissa, ne kun kiinnostavat myös minua. Kun ei pääse itse matkailemaan niin blogin kautta on kiva saada matkustustunnelmaa kauneuden ja kosmetiikan lisäksi.

  beylakraal

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Varmasti kirjoittelen sitten reissustakin tänne :)

   Poista
 3. Onnea 2-vuotiaalle! :)
  -TanjaP

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea vetreälle kaksivuotiaalle! :D

  VastaaPoista
 5. Onnittelut merkkipäivästä. Olen myös hyvin samoilla linjoilla kauneusbloggaajien yhteishengestä. Minullekin on tärkeää, että saa kertoilla kuulumisiaan ja pysyy mukana meiningeissä. Kaukana asuminen voi olla edullisempaa, mutta valitettavasti se on myös sosiaalinen siperia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Näinhän se vähän menee. Itse oon ihan tyytyväinen Ouluun asuinpaikkana, mutta kyllähän se olis kiva, jos bloggaajapiireissä täälläkin tapahtuisi jotain :)

   Poista
 6. Onnea 2-vuotiaalle blogille! Tätä kautta olen löytänyt useammankin kiinnostavan tuotteen, joiden olemassaolosta en ollut aikaisemmin tiennytkään. Eli kiitos, kun kirjoitat vähän tuntemattomammistakin merkeistä. Tosin kukkarolle tämä on välillä huonompi homma... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Tosi kiva kuulla, että täältä on löytynyt jotain uutta. Ja pahoittelut lompakon puolesta :)

   Poista
 7. Onnea kaksivuotiaalle blogille ja kiitos itsellesi kun jaksat kirjoitella :)

  On paljon helpompi kahlata kosmetiikkameressä kun on teitä kosmetiikkabloggareita, jotka jaksatte testata, vinkata, suositella ja infota eri tuotteista, erityiskiitos sinun kiinnostuksesta eläinystävälliseen kosmetiikkaan.

  VastaaPoista
 8. Kiitos itsellesi kivasta blogista ja onnea! :)

  Olen muuten täsmälleen samaa mieltä kosmetiikkabloggaajista, aivan ihania tyttöjä kaikki! :)

  VastaaPoista
 9. A minibus is a great automobile to possess. It provides ample seating, vast storage options and is comfortable to ride in. They are used for both personal and business reasons. Truckers Insurance

  VastaaPoista