maanantai 31. elokuuta 2015

Empire

Tästä meikistä oli tulla aivan täysi katastrofi. Lopputulos on siihen nähen hyvä, että välillä piti jo hinkata luomivärit kokonaan pois isolta osalta luomea. Lopulta meikkiin tuli käytettyä taas ihan hirveä määrä eri luomivärejä, mutta yritän loppuun listata vain ne, jotka oikeasti jäivät meikkiin ja ehkä näkyvätkin jossain. 




Halusin kuvata meikin erityisesti liikkuvalla luomella olevan upean Empire -luomivärin vuoksi. Kävin vielä vähän kurkkimassa, mitä Make Up Storella oli jäljellä alennushintaan ja irtoluomiväri Empire lähti mukaan hintaan 5,50€. Oulussa oli vielä vähän aikaa sitten aika paljonkin tavaraa vanhoissa pakkauksissa jäljellä ja myynnissä tuolla edellä mainitulla hinnalla, ja ilmeisesti vieläkin on aletuotteita jäljellä.
Tähän silmämeikkiin yhdistin muuten viileän sävyisen, violetin ja harmaan vivahteisen mattapunan ja sain kehut meikistä äitini tuttavalta. Hänen mukaansa meikkini oli uuden värinen :D.




Empire on aivan upea, vaikka sen kimallus nyt ei taas oikein kuviin tallentunut. Pitää yrittää kuvata sillä tehtyjä meikkejä toistekin!


Meikkiin käytetty:

Pohjustaja: Urban Decay Primer Potion, Fyrinnae Pixie Epoxy
Kulmat: Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Taupe
Ripset: IsaDora Build Up Extra Volume Mascara waterproof
Luomivärit: Make Up Store Empire; Inglot M363 & M355; Too Faced Triple Fudge, White Chocolate, Haute Chocolate & Champagne Truffle.


Briefly in English: This make up nearly ended up as a disaster. I had to almost start over at one point. I wanted to post this since I love the eyeshadow I used on the lid. It's Make Up Store's loose shadow in Empire and I just recently bought it for 5,50€! I paired this eye look with a purplish greige lipstick and received some compliments on it, so I guess it turned out alright :D.

Meikin tuotteet ostettu itse. Tietääkseni kaikki mainitut merkit ovat eläinkokeettomia, mutta Urban Decayn omistaa L'oréal, joka ei ole eläinkokeeton!
Products used were purchased by me. As far as I know, all the brand mentioned are cruelty free, but Urban Decay is owned by L'oréal, which is not cruelty free!

8 kommenttia :

  1. Kaunis meikki ja upeat rajaukset! :)

    VastaaPoista
  2. Hyvältähän tämä lopputulos näyttää! :) Mutta tiedän tunteen kun siveltimet lähtee töppösistä ja lopputulos ei ole aivan sitä mitä haettiin... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mää en oikein tiedä mitä tuon meikin kans aluksi tapahtui, mutta onneks sain vielä pelastettua :D.

      Poista
  3. Meikki on kyllä todella kaunis, ei tästä tietäisi, että ilmassa oli katastrofin aineksia :)

    VastaaPoista