torstai 6. syyskuuta 2012

Pikaiset swatchit

Tällaisena minipostauksena nyt muutaman Fyrinnaen luomivärin swatchi. Fyrinnae myi poistuneitten luomiväriensä jämäpurkkeja alehintaan ja onnistuin nappaamaan niistä pari. Koska pari tilaamani väriä olikin myyty jo loppuun, sain korvauksena vielä täysikokoisen purkin Delvian sävystä. Swatchasin sen kuviin kuitenkin vanhasta minipurkistani, sillä en vielä tiedä tarvitsenko itse täysikokoista minin lisäksi, ja ajattelin olla avaamatta uutta purkkia siltä varalta, että lahjoitan sen eteenpäin.


Kuvattu luonnonvalossa, pohjalla pixie Epoxy

Kuvattu keinovalossa-

Poistettuja värejä yllä olevista ovat Blue Whale, Delvian ja Victorian Vamp. Minulle kävi siis niin, että onnistuin saamaan vain violetteja/luumun sävyjä poistuneista. Blue Whale ja Delvian ovat aika saman tyyppisiä, kimaltavia sinivioletteja, mutta Delvian on selvästi tummempi. Victorian Vamp on ruskehtava luumun sävy, jossa on reilusti vaaleaa pientä glitteriä. Kivoja värejä sain, mutta valitettavasti ne poistuneet sävyt, joita olisin eniten halunnut, oli jo myyty loppuun ennen kuin itse ehdin ostoksille.

Futuristic Glamrock ja Te Amo ovat edelleen valikoimissa. Futuristic Glamrock kuuluu Arcane Magic sarjaan ja teki itseasiassa aika vasta paluun oltuaan pois valikoimista. Sävy on läpikuultava, vaalea sininen, jossa on väriä muuttavaa kimalletta. Tai ainakin itse olen lähinnä huomannut muutoksen kimalteissa, jotka vaihtelevat sinisistä pinkkeihin.
Te Amo on yksi Fyrinnaen vaikeasti kuvailtavia sävyjä. Pohjaväri on harmahtava, mutta päällä on intensiivinen, lähinnä kai kuparinen, hohde.

Fyrinnae -kokoelmani siis vain paisuu jatkuvasti. Mielenkiinnolla odotan jo pian julkaistavaa Halloween -kokoelmaa, jonka luvataan olevan vielä parempi kuin viime vuonna. Lisäksi pian pitäisi myyntiin tulla myös Fyrinnaen luomivärejä puristemuodossa. Hyviä uutisia siis niille, jotka eivät pidä irtojauheista :)


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Fyrinnae ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti