torstai 13. syyskuuta 2012

Luonnon arvoitus

..eli Nature's Riddle. Dawn Eyes Cosmetics järjesti jälleen miniluomivärisetin nimeämiskilpailun ja allekirjoittanut arvottiin voittajaksi. Ja setin nimeksi tuli siis edellä mainittu Nature's Riddle. Arvonnan voittaja saa palkinnoksi aina kyseisen setin näytekoossa. Tämän kertaisessa setissä oli pari itseäni erityisesti kiinnostanutta väriä, mutta nekin pääsivät yllättämään minut kauneudellaan. 


Luonnonvalo, pohjalla Pixie Epoxy.

Keinovalo

Vielä toinen kuva keinovalossa, jotta värien syvyys ja kimallus pääsisi paremmin esiin.

Daybreak on nätti vaalea lila vaaleansinisellä shimmerillä. Featherlight on mielenkiintoinen harmahtava sävy voimakkaalla violetti-pinkillä hohteella ja kimalluksessa. Heather's Grace on aivan mielettömän pigmenttinen ja samettinen punaruskea, jossa on reippaasti ainakin turkoosina ja punaisena hohtavaa glitteriä, ehdoton syksysävy.  Sand & Sky on myös uskomattoman samettinen ja syvä kulta-kuparinen sävy. Myös siinä on ainakin jotain vaalean turkoosihtavaa glitteriä. Sweet Nectar on vauva vaaleanpunainen, jossa on pinkkiä shimmeriä. Vaaleanpunaiset eivät ole suosikkejani, mutta tällaisia vauvasävyjä pystyn kuitenkin käyttämään näyttämättä itkeneeltä.

Kolme keskimmäistä sävyä ovat ehdottomat suosikkini. Varsinkin Heather´s Grace ja Sand & Sky yllättivät minut täysin. Niissä on aivan uskomaton koostumus ja syvyys, jota ei vain saa kuviin kunnolla vangittua. Syvyyttä löytyy myös Featherlightista ja sitä odotinkin eniten (Sand & Skyn ohella). Odotukset täyttyivät ja väri on upea, joskaan ei ihan niin täydellisen pehmeä ja pigmenttinen kuin edellä mainitut. Onneksi satuin voittamaan juuri tämän setin nimeämisen!

Setin tai yksittäisiä värejä voi tilata Dawn Eyes Cosmeticsin sivuilta The Small Sets -osiosta. Näytteet ovat 1$  (n. 0,80e) kappale tai 4$ ( n. 3,10e) setti ja täysikokoiset 6$ ( n. 4,70e) kappale tai 20$ (n. 15,60e) koko setti. Postikulut lienevät 3-4$ (n. 2,40-3,10e) riippuen tilaako pelkän setin vai muutakin (pelkkä näytesetti postitetaan n. 0,50e hintaan).


Tietääkseni Dawn Eyes Cosmetics ei käytä eläinkokeita! Kuten mainittu, sain setin palkintona nimeämiskilpailusta. Kaikki mielipiteet tekstissä ovat omiani.

4 kommenttia :

 1. Kolme keskimmäistä ovat kyllä munkin lemppareita, mielettömän ihanat sävyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kauniita, parempia vielä oikeesti kuin kuvissa :)
   Tänään tuli muuten ilmoitus, että kyseiset setit on tarjouksessa puoleen hintaa sekä yksittäisinä väreinä että setteinä, joten jos kiinnostaa tilata niin nyt saisi värejä todella edullisesti. Ja tämä ei ollut maksettu mainos :D

   Poista
  2. Joo pistetään harkintaan! :) Minkä kokoisia nuo näytteet ovat? Mietin että kannattaisiko tilata mielummin ensiksi näytteitä vai suoraan tommonen täysikokoinen? :)

   Poista
  3. Näytteet on kai reilu 1/8 teelusikkaa, tulevat siis pienissä "minigrip"-pusseissa..niistä riittää kyllä useampaan kertaan kuitenkin. Jos omistaa paljon luomivärejä niin voi harkita vaan näytepussiakin, mutta jos ei oo hirveetä kokoelmaa ja tulee sitten samoja käytettyä paljon niin suosittelen täysikokoista. Halvallahan nuo nyt lähtee kun täysikokoiset purkit on euroissa n.2,30. Kannattaa katsoa se clearance osiokin, siellä on luomivärejä hintaan 2,75$ purkki. Itse tilasin äskön kolme väriä eri seteistä :)

   Poista