tiistai 11. joulukuuta 2012

Nakkisorm...tai siis Flormarin kynsilakka esittelyssä

Tunnustinkin jo sortuneeni muutamaan ostokseen viime kuun aikana, kun minun piti olla meikinostolakossa. Vähiten tuhoa pankkitililleni tekivät kolme Flormarin kynsilakkaa, ja nyt esittelen niistä yhden. Tai no, samalla ostamani mattapäällyslakkakin on käytössä kuvissa ja siitä tuskin tulenkaan omaa erillistä postausta tekemään. Pääosassa nyt kuitenkin Duo 2X Chrome -kokoelman sävy DC01. Kuten nimikin jo kertoo, kokoelman lakat ovat duochromeja ja niistä löytyy kai aika hyviä "dupeja" joillekin China Glazen Bohemian Luster Chrome -kokoelman lakoille. Flormarin DC01 on dupe China Glazen Swanky Silkille ja ainakin netissä nähtyjen kuvien perusteella lakat tosiaan ovat aivan samanlaisia.

Seuraavaksi kuvia lakasta eri valaistuksissa ja lopuksi vielä muutama sananen lakan ominaisuuksista.Lakka luonnonvalossa. Kuva on epätarkka, mutta siitä näkee lakan sävyn hyvin ja keskisormessa on nähtävissä vähän duochrome-efektiäkin. Nimettömässä Flormarin mattapäällyslakka, muissa tavallinen Mavalan kiiltävä päällyslakka.

Lakka sisällä keinovalossa kuvattuna. Tässä näkyy pelkästään lakan vaaleankultainen sävy. Nimettömän mattalakan ja muiden kiiltävän päällyslakan ero näkyy tästä hyvin.

Lakka sisällä salaman kanssa kuvattuna. Tässä näkyy parhaiten lakan duochrome ominaisuus, etu- ja keskisormessa nähtävissä vaaleanpunaista sävyä kullan lisäksi.

Kuvista näkee ainakin jonkun verran lakan duochrome -efektiä. Pohjasävyltään lakka on vaaleankultainen ja toisena sävynä siinä on vaaleanpunaista, joka ehkä aavistuksen taittaa sävyltään lilaan. Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta ja päällä Mavalan Top Coat Fixator muissa ja Flormarin Matifying Top Coat nimettömässä. Jos haluaa verrata Flormaria China Glazen Swanky Silkiin niin esim. The PolishAholic blogista, täältä, löytyy hyviä kuvia joihin verrata!

Lakka levittyy hyvin ja on koostumukseltaa melko ohutta, mutta silti peittävää. Minulle riittää hyvin kaksi kerrosta lakkaa tarpeeksi peittävään lopputulokseen, mutta oikein pitkille kynsille ja täysin peittävään lopputulokseen voi tarvita kolmannenkin kerroksen. Siveltimenvetoja ei jäänyt pahemmin näkymään, vaikka olen todella huono lakkaamaan kynsiä.

Kuivumisaika lakalla on mielestäni aika hyvä. Toista kerrosta ja päällyslakkaa varten ei tarvitse odotella loputttomiin, vaikka nopeamminkin kuivuvia lakkoja varmasti löytyy. Pysyvyys Flormarin lakalla tuntui olevan todella hyvä. Minulla lakka pysyi hyvännäköisenä lähemmäs viikon ja se on minun kynsilläni paljon. Pysyvyys oli hyvä sekä Flormarin mattapäällyslakan että Mavalan päällyslakan kanssa.

Pidän lakasta paljon sekä sävyn että koostumuksen puolesta. Mielestäni lakan hinta-laatusuhde on erinomainen, sillä lakka maksaa Seppälässä vain 3,95e/11ml. Suosittelen kaikille duochromen ja vaaleiden kullansävyjen ystäville sekä tietenkin niille, jotka ovat haaveilleet Swanky Silkistä :)


Postauksen tuotteet ostettu itse, paitsi Mavalan päällyslakka, jonka olen saanut siskoltani lahjaksi. Mielipiteet tuotteista omia enkä saa tekstin linkkien käytöstä mitään hyvitystä. Tietääkseni Flormar ei testaa eläimillä ja käsittääkseni myös Mavala on eläinkokeeton.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti