perjantai 26. syyskuuta 2014

Are You My Mummy?

Torstain silmämeikki. Tällä hetkellä tekee mieli tehdä melko övereitä ja värikkäitä meikkejä, ainakin näin arkikäyttöä ajatellen. Onneksi minulla on mahdollisuus tehdä ihan sellaisia meikkejä kuin haluan.
Tämä meikki lähti liikkeelle siitä, että tiesin haluavani käyttää Fyrinnaen ihanaa Are You My Mummy? -luomiväriä pitkästä aikaa. Väri on Fyrinnaen Halloween -kokoelmasta vuodelta 2011, joka on tähän mennessä varmaan suosikkini Fyrinnaen kurpitsajuhlan kokoelmista. Tämän vuoden kokoelmakin on muuten julkaistu ja saatoin ihan vahingossa tilata pari väriä siitä, ja ehkä pari muutakin väriä...


Kuva ei ole maailman tarkin, mutta ajanee asiansa.Meikissä käytetty:

Too Faced Shadow Insurance, Fyrinnae Pixie Epoxy, IsaDora Flashing Colume Mascara, Illamasqua Sealing Gel+Fyrinnae Dokkalfar, MUS Stay in Shape, MUS Tri Brow Color, Dermosil eyebrow pencil medium, Too Faced Candlelight Duo Highlighter

Luomivärit:

Fyrinnae Are You My Mummy?; Inglot M351, M363, P428 & AMC8; Too Faced Triple Fudge, Semi-Sweet & Marzipan


Aloittaessani meikkaamaan minulla ei ollut oikein suunnitelmaa, mitä teen, mutta lopputulos miellytti itseäni, ja sehän on pääasia. Minulla on mielessäni muutama muukin vanha Fyrinnae -suosikki, joita pitäisi päästä käyttämään taas pian. Meikkaaminen on jännää, joskus ei millään keksi millä ja millaisen meikin tekisi, toisinaan taas ideoita on liikaakin!


Briefly in English: Thursday's make up look. When I started to do my make up I knew I wanted to use Fyrinnae's Are You My Mummy?, but didn't really have a clear plan for the whole look. However, I really liked the look I came up with. I think I have to do more looks with some old Fyrinnae favourites soon and I have some new treasures on the way from them too!

Meikissä käytetyt tuotteet ostettu itse. Tietääkseni kaikki mainitut merkit ovat eläinkokeettomia!
Products used are purchased by me. As far as I know all the brands mentioned are cruelty free!

2 kommenttia :

  1. Ihan mielettömän ihana sävy tuo AYMM! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä on :) Olin vähän unohtanut sen välillä ja se kyllä ansaitsee enemmänkin käyttöä.

      Poista