lauantai 17. tammikuuta 2015

Totally (Makeup) Geek

Makeup Geek on niitä merkkejä, jotka roikkuivat ikuisuuden kokeilulistallani, ennen kuin sain oikeasti tilattua mitään kokeiltavaksi. Viime vuoden lopulla tein kuitenkin viimein minitilauksen merkin omaan verkkokauppaan, jotta pääsin kokeilemaan, ovatko tuotteet maineensa veroisia. Ostoskoriin valikoin kaksi luomivärinappia ja yhden pigmenttipurkin. Ilman enempiä höpötyksiä, alla kuvat swatcheineen ja lyhyet kommentit!
Kiinteistä luomiväreistä poimin tilaukseeni lilahtavan taupen Prom Nightin ja vaalean, shampanjan sävyisen Shimma Shimman. Jälkimmäistä on ainakin Annie ja Ilona kehuneet sen verran, että se oli lähes pakko-ostos.
Molemmat luomivärit ovat todella pigmenttisiä ja levittyvät kauniin tasaisesti. Yllä olevassa kuvassa värit on pyyhkäisty puhtaalle iholle ihan ilman pohjustuksia. Värien koostumus on siis huippuluokkaa ja täysin maineensa veroinen.
Sävyltään Prom Night oli vähän turhan samanlainen kuin jo jotkin omistavani luomivärit. Minulla on paha heikkous violettiin taittaviin taupeihin. Eiköhän tätäkin tule kuitenkin käytettyä, sillä sävy on todella helppo ja monikäyttöinen.
Shimma Shimma kuuluu hohtaviin, vaaleisiin perussävyihin, joille on aina käyttöä. Sävy on omiaan silmän sisänurkan tai kulmaluun korostamiseen, kun sitä annostelee kevyesti. Sävy on myös tarpeeksi pigmenttinen toimiakseen hyvin liikkuvalla luomellakin.
Ostamani pigmentti oli tietenkin upea, kimallepommi Utopia. Pigmentti on pakattu kierrekantisella korkilla varustettuun purkkiin, ja purkin sisällä on välikansi, jonka isohkosta aukosta pigmenttiä voi ravistella purkin kannelle ja poimia siitä luomivärisiveltimeen. Utopia vaatii ehdottomasti alleen tahmean pohjustajan ja alapuolella olenkin swatchannut värin Fyrinnaen Pixie Epoxyn päälle.
Utopia on metallinen ja kimmeltävä, vähän vaikeasti kuvailtava sävy. Ehkä kutsuisin sitä ruskehtavaksi antiikkikullaksi. Sävy on omiaan tummanpuhuviin iltameikkeihin, eikä vaadi kaverikseen kuin pari mattasävyä meikin reunojen häivytyksiin ja näyttävä meikki on valmis. Tumma irtopigmentti voi olla vähän pelottava käytössä, mutta Utopia on käyttäytynyt minulla oikein hyvin tahmean pohjan päällä.


Makeup Geekin tuotteet olivat todella vakuuttavia, eivätkä tuottaneet pettymystä kovista odotuksistani huolimatta. Tämän kokeilun perusteella ostaisin ehdottomasti Marlenan tuotteita lisääkin ja uskallan suositella niitä muillekin. Makeup Geekin verkkokaupasta saa myös muiden merkkien tuotteita. Merkin omat luomivärinapit maksavat 5,99$ (n. 5,20€) ja pigmentit 6,99$ (n. 6,10€). Dollarin tämän hetkinen kurssi on kyllä meille eurolaisille tosi huono...

Alla loppukevennyksenä bloggaamista kissan kanssa :3
Briefly in English: At the end of last year I finally made my first ever Makeup Geek order. I ordered just two eyeshadows and a pigment to try the products.
I picked up a purple toned taupe Prom Night and a light, champagne coloured Shimma Shimma for the pressed eyeshadows. They are both amazingly pigmented and smooth shadows. Didn't have any issues with the texture of these.
I also had to order the gorgeous pigment Utopia. It's very shimmery and metallic and definitely needs a sticky base to work properly. I would describe the shade as a brownish antique gold. Utopia is perfect for dark evening eye looks! A dark, shimmery pigment can be quite intimidating to use, but Utopia behaves very well when used with a sticky base like Fyrinnae's Pixie Epoxy.
All of the products I tried lived up to my high expectations. I would happily recommend Makeup Geek products to anyone. The eyeshadows cost 5,99$ each and the pigments are 6,99$.

The last photo of this post depicts the life of a cat owning blogger :3

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa tekstin linkkien käytöstä mitään hyvitystä. Tietääkseni Makeup Geek ei käytä eläinkokeita!
Products in this post are purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Makeup Geek is cruelty free!

8 kommenttia :

 1. On muuten älyttömän hyvät pigmentit ilman pohjustusta. O_O Monella luomivärillä ei saa tollaista jälkeä edes pohjustajan kanssa lähellekään. Shimma Shimma on kyllä sellainen sävy, jota kaipaisin omaan meikkikokoelmaankin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä ei kyllä tosiaankaan tarvinut pettyä koostumukseen, aivan huippuja! Shimma Shimma on kyllä varma valinta, se sopii kaikille ja on tosi monipuolinen sävy :)

   Poista
 2. Näyttävät upeilta, mikä pigmentti! En ole koskaan kokeillut mitään Makeup Geekiltä ja tämän myötä kiinnostus kyllä heräsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti kannattaa kokeilla, jos vaan tarpeellisia sävyjä löytyy (ja ainahan niitä löytyy, vaikka kokoelma ois kuin laaja :D). Mullakin kesti tosiaan kauan, että sain tilattua ja ei ilmeisesti ois kannattanut odottaa näin kauaa! Jos en ois nyt säästökuurilla, niin tilaisin kyllä lisää tuolta :)

   Poista
 3. Mulla herää aina kiinnostus, kun näen merkin tuotteita, mutta sitten aina unohdan sen olemassaolon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on monesti vähän samaa ongelmaa :D Merkkejä on vaan nykyisin niin paljon, että ihan kaikkea ei ehdi kokeileen. MUG on kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

   Poista