lauantai 24. tammikuuta 2015

Karkkia jaloille

Jokaisella on varmaan jokin kauneusrutiini, joka jää helposti välistä? Minulla useimmiten välistä jää jalkojen rasvaus. Muuta kroppaa rasvaan tunnollisesti ja säännöllisesti, mutta jalkaterien rasvauksen olen kokenut aina jotenkin epämiellyttäväksi ja hankalaksi. Jalkani sitten näyttävätkin aina siltä, että niitä ei ole juuri hoidettu ja kantapäät ovat melkein pelkkää halkeamaa.
Päätin aloittaa taistelun jalkojen hoidon puolesta hankkimalla pitkään kiinnostaneen tuotteen, jonka ihanuuden toivoin helpottavan epämieluisaa jalkojen rasvausta. Deep Steep on jo varmasti joillekin tuttu merkki ja sitä on voinut jo pitemmän aikaa bongailla kosmetiikkablogeista. Yksi suosituimmista tuotteista on näyttänyt olevan merkin jalkavoide - Foot Cream Candy-Mint.
Deep Steep on yhdysvaltalainen kosmetiikkamerkki, jonka tuotteet ovat luonnonkosmetiikkaa, vaikka mitään sertifikaattia merkillä ei taida olla. Merkki on myös eläinkokeeton. Sen valttina on selvästi luonnollisten ainesosien lisäksi houkuttelevat pakkaukset ja ihana tuoksumaailma. Valikoimaan kuuluu erilaisia ihonhoitotuotteita koko vartalolle ja hiljattain sarjaan on tullut myös hiustenhoitotuotteita.

Candy-Mint jalkavoide tuoksuu juuri sille, mitä nimi antaa ymmärtää, minttukarkille. Itse saan ainakin mielettömät Marianne -karkkien himot voiteen tuoksusta ja tekisi mieli leipoakin minttuisia leipomuksia. Ihana tuoksu!
Voide on koostumukseltaan kermaisen täyteläistä, mutta levittyy helposti ja imeytyykin yllättävän nopeasti. Se myös tuo jaloille hyvin kevyesti viilentävän tunteen, joka ei aiheuta kuitenkaan vilujalkoja. Voiteen imeydyttyä iho jää pehmeäksi, mutta pahimpia kovettumia voide ei sentään sulata pois. Omille korppujaloilleni voide voisi olla täyteläisempääkin, mutta kun raspaan pahimmat kovettumat pois, niin tämäkin riittää. Kun jalat on paremmassa kunnossa, Deep Steepin Candy-Mint on varmasti tarpeeksi ylläpitämään jalkojen kuntoa.


Voiteen sisälmykset ovat varsin mukavaa luettavaa.

Olen nyt talven aikana saanut hoidettua jalkojani vähän vaihtelevalla menestyksellä tämän voiteen siivittämänä. Suunta on kuitenkin positiivinen ja opettelen pikku hiljaa säännöllistä jalkojen hoitoa ja rasvausta. Kevään edetessä toivottavasti motivoidun lisää, kun sandaalikelit lähestyvät. 
Olen tyytyväinen, että hankin Candy-Mint voiteen ja uskon tilaavani sitä uudelleenkin. Voide on miellyttävän tuntuinen ja tuoksuinen, ja pakkaus tekisi mieli laittaa ihan näkyville kylppärissä (jos minulla olisi siellä tilaa sellaiselle...). Suosittelen Deep Steepiä erityisesti rasvausrutiinien välttelijöille, mutta toki myös kaikille muillekin, jotka kaipaavat laadukasta ja tuoksuvaa voidetta osaksi jalkojen hoitoaan!
Voiteen hinta esim. iHerbissä 7,96$/177ml (n. 7,10€) ja 14,90€ OrganicYoulla.


Briefly in English: My least favourite beauty routine is applying moisturiser to my feet. I tend to skip it altogether eventhough I moisturise the rest of my body diligently. To save my feet I bought Deep Steep's Candy-Mint Foot Cream. I figured out that a really good smelling foot cream would make the task a little less unpleasant.
Deep Steep's products are completely natural (though they have no certificates), have delicious scents and good quality. The packaging desing is simple and beautiful and the producs are also affordable. 
Candy-Mint Foot Cream smells exactly what it sounds like. Like a delicious mint candy. The cream has a rich and creamy consistency, but it is easy to spread and absorbs quite fast. For me the cream could be even richer and more softening, but it works pretty well when I use a rasp first. 
Altogether, I'm pretty happy with the cream. It definitely has made the feet moisturising operation more pleasant. I'm still learning a regular routine, but atleast I'm heading in the right direction. I would recommend Deep Steep's Foot Cream to anyone who dislikes moisturising their feet or anyone who just wants to add a yummy foot cream to their beauty routine!
At iHerb Candy-Mint Foot Cream costs 7,96$/6 fl oz.(177ml). 

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Deep Steep ei käytä eläinkokeita!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Deep Steep is cruelty free!

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Eikös ookin? Ja sopii niiin hyvin tuon tuoksun kanssa.

   Poista
 2. Mun on pakko ostaa tätä. Olen tosi laiska rasvaamaan jalkoja, mutta herkullinen tuoksu varmasti houkuttaisi huolehtimaan paremmin jaloista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ainakin kokeileen :) Mää oon jo päässyt tämän avulla siihen, että rasvaan jalkani edes joskus entisen ei koskaan tilalta.

   Poista