maanantai 11. tammikuuta 2016

Vuoden 2015 suosikit!

Vuosi alkaa perinteisissä tunnelmissa ja otetaan vielä katsaus viime vuoteen. Yleensä olen saanut tämän postauksen jo aikaisemmin ulos, mutta vuoden alkua on minulla verottanut vielä jatkuvan työharjoittelun lisäksi pitkään jatkunut flunssa.
Kauhea ikävä on muuten jo omia meikkejäni, kun en ole ehtinyt/jaksanut meikata kunnolla pitkään aikaan. Eilen kaivoinkin meikit esiin ja meikkasin pitkästä aikaa oikein kunnolla, vaikka ei ollut mitään erityistä syytä kyllä olla meikattuna.

Nyt mennään kuitenkin listaan viime vuoden suosikeista. Lista jäi harmillisen lyhyeksi, mutta pistetään sitten vuoden päästä tämän vuoden suosikeilla paremmaksi! Totean taas kerran, että nämä eivät ole ainoa hyvät löytämäni tuotteet tältä vuodelta, vaan pelkästään ne, jotka tekivät erityisesti vaikutuksen.


Blogiani seuranneille ei varmaan ole mikään yllätys, että tuotteistä löytyy ColourPopia :D. Lippie Stixit ovat edelleen suosikkituotteitani merkiltä, ja varsinkin KathleenLightsin suunnittelema Lumiére on ehkä täydellisin huulipuna ikinä. Koostumus on loistava, puna pysyy paikoillaan ja sävy sopii varmaan kaikille ja kaikkiin tilaisuuksiin. Minulla on uusi CP -tilaus tulossa ja seuraavaan saattaa olla  pakko jo tilata varakappale Lumiérea.Ihana Lumiére. Näyttää kuvassa hieman pinkimmältä kuin luonnossa ja kiiltelee vielä tuoreen levityksen jäljiltä.Kaikki tietävät jo, että Anastasia on kulmakarvojen kuningatar.  Rakastuin DipBrow Pomadeen, mutta kynämuotoinen Brow Wiz teki vieläkin suuremman vaikutuksen. Omani on sävyssä Taupe, joka on loistava blondeille. Brow Wiz on helposti paras kulmakynäni ikinä. Se tarttuu hyvin, pysyy paikoillaan koko päivän ja sävy on sopivan viileä. Vaikka tuotetta on hyvin pieni määrä kynässä se kestää kauan. Omaani olen käyttänyt lähes ainoana kulmatuotteenani kesästä lähtien ja vieläkin kynää on jäljellä!Anastasian sävyilla Blonde ja Taupe ei ole isoa eroa. Itse olen joskus käyttänyt Brow Wiziä ja DipBrow'ta myös yhdessä.


Jatketaan Anastasian ja kulmakarvojen parissa. Silloin, kun en käytä Brow Wizia ja tarvitsen siveltimen kulmille, valinta on ehdottamasti Anastasian numero 12. DipBrow'lle erityisesti suositeltu, synteettinen sivellin toimii kaikkien kulmakarvatuotteiden kanssa ja helpottaa ankeaa kulmakarvojen meikkausta huomattavasti. Kaverini lainasi joskus kesällä/syksyllä tätä sivellintä minulta ja kyseli sitten heti perään, mikä sivellin se on, koska kulmakarvojen meikkaus kuulemma helpottui uskomattoman paljon verrattuna hänen omaan siveltimeen. Korkeasta hinnasta huolimatta kaveri kävikin sitten heti ostamassa oman siveltimen Kicksistä. Tässä varmaan suositusta tarpeeksi.

Keväällä New Yorkista haalittu It Cosmeticsin peitevoide silmänalusille vaati hieman totuttelua. Sen koostumus on erikoinen, ohuehko, mutta hieman tahmea. Mitä pitempään tuotetta olen käyttänyt, sitä enemmän siitä olen pitänyt. Pigmenttinen voide peittää hyvin ja pysyy paikoillaan. Koostumus ei ainakaan korosta juonteita silmien alla, vaan jopa hieman häivyttää niitä. Light on sävyltään todella vaalea, mutta sulautuu kalmaiholle hyvin. Taidan joutua tilaamaan tätä jenkeistä lisää, kunhan isohko tuubi joskus kuluu loppuun.Pienestä tipasta pigmenttistä voidetta riittää pitkälle.

Bonus -tuotteena tällä kertaa rakas Nintendo Wii U:

En kyllä ostanut Wii U:ani viime vuoden aikana, mutta sillä tuli vuoden aikana kyllä pelattua paljon. Tänä vuonna luvassa on ehkä entistäkin enemmän pelaamista, sillä luvassa pitäisi olla kaksikin Zelda julkaisua ja lisäksi muitakin kiinnostavia pelejä on julkaistu ja tulossa. Minulla on jo ennakkotilattuna Twilight Princess HD remake, ja tietenkin spesiaalipakkauksena, jossa mukana tulee Amiibo :D. GamePadi on kyllä kuvassa luvattoman pölyinen...
Kommentteihin saa kertoa omia viime vuoden suosikkeja!


 Briefly in English: My list of last years favourites is a bit late. The list is also quite short, but maybe this year I'll find more amazing products! My 2015 favourites were: ColourPop Lippie Stixes (especially Lumiére by KathleenLights), Anastasia Beverly Hills Brow Wiz in Taupe, Anastasia Beverly Hills brow brush #12 and It Cosmetics Bye Bye Under Eye concealer in Light. These were the products I was most impressed with. There were other good products I discovered too.
My last years non-cosmetic bonus is my Nintendo Wii U, altough I think I bought it in 2014. I played a lot last year and this year should be especially good year for gaming, since there are two Zeldas coming for Wii U.

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni kaikki mainitut merkit ovat eläinkokeettomia!
Products in this post were purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know the brands mentioned are cruelty free!

5 kommenttia :

 1. ColourPopin Lumiere on myös minun suosikkini viime vuodelta. Jossain vaiheessa on pakko ostaa uusi. Se tosiaan käy ihan milloin vain ja ihan mihin meikkiin vain. Ihana. :)
  It Cosmetics kiinnostaisi kaikkien kehujen takia tosi paljon ja onneksi tuota saa nykyään suht helposti tilattua Suomeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumiere on sellainen, että kaikkien pitäis omistaa se :D.

   Mulla on nyt muutaman tuotteen verran kokemusta It Cosmeticsista ja oon ollut tyytyväinen. Ainoastaan se niiden tightline ripsarinpohjustaja ei toiminut mulle. Saattaa olla, että seuraavaksi meikkipohjaksi ostan niiden CC:n.

   Poista
 2. Ääh, en vieläkään oo päässyt testaamaan ColourPopin huulituotteita :( Olis niin kiva, jos niitä tulisi vaikka BeautyBaylle myyntiin, ostaisin kaikki :D Brow Wiz on huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ColourPop on kyllä jo pitkään lupaillut toimituksia muuallekin maailmaan, niin täytyy toivoa, että toimitusmahdollisuus Suomeen tulis pian.

   Brow Wiz on kyllä tosiaan ihan paras!

   Poista
  2. Niin on joo.. Mäkin niistä silloin alussa kyselin niiltä, ei oo vielä tapahtunut mitään :/

   Poista