keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Ulkoasumuutoksia

Varmaan jotkut ehtivätkin huomata, että tein blogiin uuden bannerin ja vaihdoin taustakuvan. Halusin jotain yksinkertaisempää ja "tyylikkäämpää" ilmettä blogille ja tällaista sain pikaisesti aikaiseksi. Taustakuvaan en ole täysin tyytyväinen ja haluaisin siihen jotain vielä yksinkertaisempaa, ilman että tausta on täysin valkoinen. Pitää vielä katsella jos siihen löytäisi jotain parempaa.
Toivottavasti ulkoasu miellyttää teitä muitakin ja jos sen kanssa on jotain ongelmaa niin ilmoittakaa ihmeessä kommenteissa tai sähköpostilla!

Hauskaa loppuviikkoa kaikille!


Muoks. Olen vielä säädellyt ulkoasua lisää, toivottavasti toimii muidenkin näytöillä! 13.1.2013.

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kävin just äsken sun blogia myös katselemassa ja liityin lukijaksi, kun näytti myös kivalta :)

   Poista
 2. Mä tykkään uudesta bannerista! En tiedä kuuluuko taustan olla tällainen mutta mulla näkyy nuo reunan "kukkakuviot", sitten siniharmaat raidat ja reunilla näkyy valkoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkään tuosta yksinkertaisemmasta bannerista :)
   Taustan ei kyllä pitäisi ihan tuollaisena kun kuvailet näkyä. Siinä pitäisi näkyä "kukkakuvion" lisäksi musta-harmaat raidat, mutta valkoista ei pitäisi olla kuin tässä keskiosassa. Pitääpä yrittää selvittää miksi sulla näkyy noin. Ja varmaan tosiaan vaihdan taustakuvan heti kunhan löydän paremman.

   Poista
 3. Tämä on kyllä tosi hyvä nyt!:)

  VastaaPoista
 4. Ulkoasuhan on vallan tyylikäs.

  Kommentoin myös samalla tähän LivBoxista kun mun kone ei suostu sen alle kommenttilootaa avaamaan..
  Eli tilasin kolmen kk:n jakson tätä LivBoxia ja tammikuu oli eka jonka sain.Lukenut olen edellisistä ja jotenkin oli pikkusen pettynyt fiilis.
  Tuli vähän piruja mielen,toivottavasti tulevat boxit osoittavat "piruni" vääriksi..

  VastaaPoista
 5. Kiitos!

  Mitähän blogger taas sekoilee, kun ei anna Livbox -postaukseen kommentoida... Minulle oli edellinen boxi vähän pettymys, mutta tämä tammikuun oli aika kiva. Toivottavasti "pirut" ei toteudu :)

  VastaaPoista