lauantai 7. joulukuuta 2013

Pika-arvostelu: Too Faced Lash Injection

Lupasin kirjoittaa arvostelun Too Facedin All I want for Christmas -setissä tulleesta Lash Injection ripsiväristä. Yleensä käytän ripsareita vähän aikaa ennen kuin arvostelen ne, mutta Lash Injectionin kohdalla oli selvää ensimmäisellä kokeilulla, että tuote ei jää käyttööni. Sanon nyt muutaman sanan siitä kuitenkin, kun lupasin.

Olen ennenkin huomannut, että "erikoisripsarit" eivät vaan toimi minun ripsille, jotka ovat hyvin hennot ja aika lyhyet. Tämän olen huomannut niin kuitumascaroilla kuin lämpimällä vedellä poistettavilla ripsareilla. Lash Injection on vedenkestävä "tuubiripsiväri". Eli ripsivärimassan pitäisi tehdä ikään kuin tuubi ripsen ympärille ja siten sekä paksuntaa että pidentää ripseä. Lash Injectionin luvataan erityisesti tuuheuttavan ripsiä, mitä minä ensisijaisesti haenkin ripsarilta.


Pahoittelut kökkö -kuvasta!

Valitettavasti Lash Injection ei tehnyt oikein mitään ripsilleni. Niihin sai perinteisellä harjalla vain hieman väriä, mutta mitään pidennystä tai tuuhennusta ripsille ei tapahtunut. Massaa ei vain jotenkin tarttunut ripsiini juuri ollenkaan. Yritin kerrostaa massaa, mutta sekään ei onnistunut, vaan ripsiväri alkoi tuntua todella kuivalta ripsissä ja paakkuuntua ja jopa rapista pois. Kuvia en saanut otettua ja eipä niistä minun onnettomilla ripsillä juuri mitään olisi näkynytkään. 
Jos siis olet todennut, että tällaiset erikoisemmalla periaatteella toimivat mascarat eivät sovi sinulle, en suosittele kokeilemaan tätäkään. Oikeastaan ainoa hyvä puoli Lash Injectionissa oli, että se lähti erittäin helposti pois ripsistä, vaikka on vedenkestävä. Heti kun hieraisin vähän öljyä silmiin (poistan kaikki meikit manteliöljyllä) lähti ripsiväri irti isoina liuskoina ja kaikki väri oli poissa muutamassa sekunnissa ilman kummempaa hieromista. Jos taas tuubiripsarit tai muut erikoisemmat toimii sinulle, niin tämä voi olla oikein hyvä ja helposti poistettava vedenkestävä ripsari kokeiltavaksi.

Holy Grail -ripsarin metsästykseni siis jatkuu. Mikä on sinus suosikkiripsivärisi?


Briefly in English: I got a sample sized Too Faced Lash Injection mascara from the All I want for Christmas set I bought a little while ago. I promised to review the mascara, so I'll write a few words about it, eventhough I only tried it once and noted that I won't be able to use it. 
Lash Injection is supposed to form a kind of tube around Your lashes, so that they become longer and fuller. These kind of special mascaras have never worked for me and this was no exception. The mascara did nothig for me. It didn't make my lashes longer or fuller and it barely gave my lashes any colour. Somehow it just didn't stick to my lashes. I tried adding more layers of this mascara, but it started to feel very dry and look very clumpy and even crumbly on my lashes. Only good thing for me was that the mascara was super easy to remove with some almond oil. If these types of mascaras have not worked for You I'd skip this one, but if these "special" mascaras do work for You this could be nice and easy to remove waterproof mascara for You.

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyötyä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Too Faced ei käytä eläinkokeita!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Too Faced is cruelty free!


7 kommenttia :

 1. Ehdoton tämän hetken oma suosikki on Joe Blascon mascara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Blasco on kyllä sellainen sarja johon pitäis tutustua paremmin. Mulla ei oo muuta kokemusta, kun että äitillä oli joskus Blascon meikkivoide ja oon sitä itselle teininä lainannut peiteaineeksi :) Onhan se aika hintava sarja, mutta pitää varmaan joka tapauksessa käydä katsomassa Blascon ripsarit seuraavalla kaupunkireissulla. Kiitos ku muistutit taas Blascostakin :)

   Poista
 2. Suosikkiripsari oli joku nivean ripsari (pinkissä hylsyssä) en enää ees muista mikä se oli, koska nivean meikkejä ei enää myydä ainakaan Suomessa :< Vieläkin harmittaa. Uusi suosikki on jo pitkään ollu haussa.

  Mitä manteliöljyä sä muuten käytät meikinpoistoon? Minkä merkkistä, mistä saa ja onko kauheen hintasta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää joskus teininä taisin kans tykätä jostain Nivean ripsareista.

   Käytän KTC Almond oil -nimistä öljyä. Ostan sitä Punnitse & säästä -liikkeestä ja se maksaa muistaakseni n. 4€/200ml. Eli kallista ei ole. Manteliöljyjä löytää ainakin luontaistuoteliikkeistä ja noista punnareista. Tuo mun käyttämä ei ole mitään luomulaatua ja siksi on edullista, luomut maksaa selvästi enemmän. Tuo pullo kestää mulla aika pitkään kun levitän sen ihan käsillä iholle ja silmiin enkä pumpulin kautta. Sitten vaan pyyhin enimmät paperilla pois ja pesen kasvot kasvosaippualla lopuksi.

   Poista
  2. haa, kiitos paljon! Se meneekin seuraavaksi ostoslistalle :)

   Poista
 3. Oletko kokeillut Dizaon ripsiväriä ( linkki alla)?
  Kokeilin tuota liikkeessä ja vaikutti ihan lupaavalta. Odotukseni luonnonkosmetiikan ripsiväreistä eivät ole kovinkaan korkealla ja epäilin tämän toimivuutta.
  Sain siis kokeilla tätä omiin ripsiini liikkeessä ja sen mitä nyt muilla kuin omilla välineillä meikatessani huomasin, oli että taivutukset pysyivät ja jälki oli yllättävän tuuheaa! Tämän lupaillaan myös pysyvän hyvin, mitä minulla ei ollut tilaisuutta kokeilla.
  Joten tässäpä kokeiltavaa sinullekin, jos hinta ei haittaa (se tosin on vain muutaman euron Isadoraa kalliimpi) ;)
  http://www.greenlips.fi/product/417/dizao---luomu-ripsivari
  -Tiltu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan tuntematon merkki ja ripsiväri minulle. Kiitos vinkistä :)
   Kuulostaa kyllä mielenkiintoiselta ja pitää ehkä jossain vaiheessa tutustua paremmin asiaan. Vähän kyllä epäilyttää tuo, että se ei ole vedenkestävä kuitenkaan ja en usko, että ainakaan talvella voisin tuota käyttää enkä välttämättä kesälläkään kun silmät saattavat vuotaa allergioitten takia enemmän.

   Poista