perjantai 13. joulukuuta 2013

Skunkki ja kampa

Real Techniquesin meikkivoidesivellin vei sydämeni viime vuonna ja jo jonkin aikaa sitten hankin lisää Real Techniquesin välineitä. Viimeisimpään iHerb -tilaukseen nappasin mukaan Your Finish/Perfected, Stippling Brushin sekä Your Eyes/Enhanced, Lash-Brow Groomerin. Eli suomeksi sanottuna skunkkisiveltimen ja ripsikamman/kulmaharjan. Kuvat jouduin valitettavasti ottamaan salamalla, joten ne näyttävät vähän eriltä kuin yleensä.
Vaaleanpunavartinen pieni skunkkisivellin on ihana. Se seisoo omalla jalallaan ja on tehty superpehmeistä synteettisistä taklon -karvoista. Karvoja siveltimessä on mielestäni juuri sopivasti. Skunkkien tapaan lyhyempiä karvoja on tiheämmin ja pitempiä valkoisia karvoja vähän harvemmin. Sivellin on tarpeeksi jämäkkä voidemaisille tuotteille, mutta kuitenkin joustavampi kuin tiheät, perinteisesti yhdenlaisista karvoista tehdyt siveltimet. 
RT:n siveltimet toimivat usein monissa tehtävissä ja niin tämäkin. Itse käytän tätä useimmiten meikkivoiteen levitykseen, varsinkin Illamasquan Skin Basen tykkään levittää tällä. Tällä voi myös hyvin levittää ainakin korostus ja varjostustuotteet kasvoille. Poskipunan levityskin varmaan onnistuisi, mutta itse käytän siihen mieluiten vähän isompaa sivellintä. Käytän sivellintä ensin töpöttömällä tuotetta iholle kohtisuoraan ja lopuksi pyöritellen buffaan tai häivytän tuotteet. Sivellintä ei tarvitse painaa iholle lujaan vaan hyvin kevyt ote riittää. Sivellin tekee tosi tasaista jälkeä ja helposti! Siveltimen vetoja ei jää näkyviin eikä meikkiä tarvitse häivytellä kauaa. Korostus- ja varjostustuotteita on helppo ottaa vain pieni määrä siveltimen pitempiin karvoihin. Pienellä siveltimellä pääsee hyvin käsiksi myös esim. silmänalusiin ja nenänpieliin.
Sivellin on pieni ja melko lyhytvartinen, mutta ainakin minun käteen se sopii oikein hyvin. Hintaa siveltimellä on iHerbissä 9,99$ (n. 7,30€), kotimaisesta Pretty.fi:stä siveltimen saa hintaan 10,90€. Real Techniquesia myydään myös useissa brittinettikaupoissa.
Ripsikamman/kulmaharjan tilasin oikeastaan vain sen takia, että voin kokeilla Wayne Gossin tapaa levittää ripsiväri ripsikammalla. Tähän tarvitsee nimenomaan metallipiikkisen ripsikamman. Olen tykännyt tosi paljon tuloksista, joita ripsiin saa levittämällä ripsarin kammalla sen oman harjan sijaan. Varsinkin nyt kun ripsarini alkaa olla aika kuivahtanut, saa kammalla paljon siistimpää jälkeä aikaan kuin ripsivärin omalla harjalla. Wayne Gossin videon ripsivärin levittämisestä voi käydä katsomassa täältä! Jos ihmisiä kiinnostaa nähdä tuloksia ripsikammalla levitetystä ripsiväristä voin tehdä siitä oman postauksen myöhemmin. 
Olen käyttänyt ripsikampaa myös ihan perinteiseen tapaan, eli ripsien siistimiseen sen jälkeen kun ripsari on laitettu omalla harjallaan. Siihenkin RT:n kampa toimii ihan hyvin. Aiemmin olen käyttänyt ihan halpismuovikampaa ja siihen verrattuna parannus on huomattava. Kulmaharjapuolta en ole juurikaan käyttänyt, sillä kulmakarvani harjaan kulmakynässäni olevalla pyöreällä harjalla. Harjakset ovat nailonia ja ne ovat aika kovat, joten niillä saanee tehokkaasti harjattua kulmia, jos niin haluaa.
Ripsikamman/kulmaharjan varsi on pitempi kuin stippling brushin. Varsi on kauniin violetti. Metallikammalle mukana tulee muovinen suoja, mutta olen hukannut omani. Toivottavasti se vielä löytyy, sillä se on kätevä, varsinkin jos kampaa kuljettaa joskus meikkipussissa. Kampa/harja maksaa iHerbissä 5,99$ (n. 4,35€) ja Prettyssä 8,90€. Sinistä pintaa -blogin Hellin kirjoitti myös vasta tästä kammasta/harjasta. Täältä voi lukea Hellinin mielipiteen.
Tähän asti Real Techniquesin siveltimet ja välineet ovat vakuuttaneet minut ja hintakin on kohdillaan. Aion ostaa jatkossa lisää RT:n siveltimiä!

(Ensitilaajana saat koodillani OHA929 iHerbistä 5-10$ alennuksen tilauksen koosta riippuen. Minä saan koodia käytettäessä pienen bonuksen omaan käyttööni ja jokainen tilaaja saa ensimmäisen tilauksen jälkeen oman koodin jaettavaksi eteenpäin. Kiitos kaikille, jotka olette jo koodiani käyttäneet!)


Briefly in English: In my last iHerb order I picked up a Your Finish/Perfected, Stippling Brush and a Your Eyes/Enhanced, Lash-Brow Groomer from Real Techniques. The stippling brush is great! It's made from super soft, synthetic taklon brushes and can be used for multiple tasks. I like to apply my foundation (especially Illamasqua Skin Base) with it, but You can use it also for highlighting or contouring. For me it's the perfect density for a stippling brush and I like the small, short desing of the brush and handle. You can use very light hand with this brush and it gives smooth and quick application.
I bought the lash comb/brow groomer for applying mascara. You can see the technique here in this Wayne Goss' tutorial on YouTube. I like the results of applying mascara with a lash comb and You really need a metal comb like this one for it. I haven't really used the brow groomer part, but the brushes are nylon and they are quite hard and stiff. The comb comes with a plastic cover, but I've lost mine :(
I am very impressed with the quality of Real Techniques brushes and tools so far and I'll be buying more of them. The prices are great for the quality too! These were 9,99$ for the stippling brush and 5,99$ for the comb/groomer on iHerb.

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Real Techniquesin tuotteiden teossa ei vahingoiteta eläimiä ja kaikki siveltimet ovat synteettistä karvaa!
Products in this post were purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Real Techniques are cruelty free and only use synthetic fiber for their brushes!

8 kommenttia :

 1. Toi skunkki on ihana sivellin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä :) Ihanan pehmeä ja jämäkkä samaan aikaan ja sillä saa niin nättiä jälkeä!

   Poista
 2. Minulla ovat nuo siveltimet menneet iHerbissä ihan ohi silmien. Kiitti vinkistä! Tuo ekassa kuvassa oleva sivellin kiinnostaa kovin!

  Tervetuloa vastavierailulle blogiini ja osallistumaan kivan hemmottelupaketin arvontaan:

  http://dzinninajatuksia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä tutustumaan näihin, jos on yhtään siveltimille tarvetta. Ihan loistava hinta-laatusuhde!

   Poista
 3. Kiitos linkkauksesta!
  Mä olen käyttänyt tuota Stippling Brushia viime aikoina voidemaisen poskipunan kanssa. Otan poskipunaan vaan puoleen tuosta siveltimestä, niin ei tule liikaa. Jotenkin koen voidemaisen poskipunan levittämisen vähän haastavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä :)

   Mun suosikkisivellin voidemaiselle poskipunalle on e.l.f.in studiolinjan skunkki. Se on isompi, mutta paljon harvempi ja löysempi, niin sillä saa tarpeeksi vähän väriä.
   Mulla ei oo voidemaisista poskipunista kokemusta kuin Illamasqualta ja niiden punat ainakin levittyy tosi hyvin ja helposti mun mielestä. Joko tuolla e.l.f.in skunkilla tai ihan sormin. Vähän varovainen tietenkin annostelun kanssa saa olla kun ne ovat niin pigmenttisiä :)

   Poista
 4. Tämä skunkki sivellin kyllä näyttää kiinnostavalta ja käytännölliseltä. Muutenkin nuo Real Techniquesin siveltimet on herättänyt kiinnostukseni ja täytyy todellakin miettiä hankkimista ihan tosissaan sen sijaan, että kuolailee vain. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä ehdottomasti RT:n siveltimiä! Eivät oo kalliita ja laatu on tosi hyvä. Itse aion kyllä hankkia lisää RT:n siveltimiä jatkossa :)

   Poista