tiistai 11. kesäkuuta 2013

5 Kysymystä -haaste

Sain Pretty Ecoistic -blogin Riinalta vähän aikaa sitten haasteen, ja päätin nyt kirjoitella vastaukseni, kun ei ole ollut oikein aikaa tehdä mitään muuta postausta. Viime viikolla aika meni paperiasioiden hoitoon ja loppuviikosta ja viikonloppuna piti ensin järjestellä juhlia ja sitten viettää juhlat :) Ensi viikonloppuna olen reissussa enkä postailemassa, mutta yritän saada edes jonkun postauksen vielä aikaan ennen viikonloppua ja yritän myös ehtiä arpomaan ja postaamaan arvonnan voittajan. Arvonta päättyy tosiaan torstaina, joten vielä muutama päivä ehtiä mukaan!

Mutta palataanpa siihen haasteeseen. Tarkoituksena on vastata haastajan viiteen kysymykseen ja keksiä sitten omat viisi kysymystä ja tietenkin tämän jälkeen pistää haaste kiertoon. 

Riinan kysymykset:

1. Mitä hauskaa aiot tehdä tänä kesänä?
No ainakin ensi viikonloppuna reissata Helsinkiin tapaamaan muita bloggaajia ja eiköhän tuota ehdi vähän ostoksillekin ennen paluujunaa :) Myös parin kaverin luona pitäisi käydä kesän aikana kyläilemässä.

2. Mikä oli ensimmäinen oma kosmetiikkatuotteesi (jos muistat)?
Täytyy myöntää, että ei mitään muistikuvaa. 

3. Millainen on tyypillinen arkimeikkisi?
Vaihtelee ihan hirveästi. Tykkään vaihdella meikin tyyliä ja varsinkin värejä paljon, tosin nykyisin on useammin tullut käytettyä neutraaleja sävyjä kuin ennen. Jos jotain tyypillistä pitäisi sanoa, niin yleensä useampaa luomiväriä käytössä ja kissarajaukset ja huulilla useimmiten joku kiilto.

4. Mistä tällä hetkellä käyttämästäsi kosmetiikkatuotteesta voisit luopua kokonaan - tai edes harkita sitä? ;)
Ehkä helpoin olisi luopua korostuspuuterista kasvoilla. En ole pitkään käyttänyt korostusta ja periaatteessa minulle riittäisi poskipuna kasvoja muotoilemaan.

5. Miksi olet aikanaan halunnut alkaa bloggaamaan?
Innostus heräsi tyypillisesti muita blogeja lukemalla. Siinä alkoi itsekin haluta kirjoittamaan ja minulla ei juuri ole mitään säännöllisiä harrastuksia, niin blogista sai sellaisenkin tai ainakin jokseenkin säännöllisen harrastuksen :)


Nero pääsi taas kuvitukseksi :)


Minun kysymykset:
1. Viihteelle lähtiessä, menetkö mielummin pubiin yhdelle vai klubille tanssimaan? Vai jääkö kenties koko lähtö?
2. Keräiletkö jotain? (kosmetiikkabloggaajien kohdalla jotain muuta kuin meikkejä!)
3. Kuljetko yleensä omalla autolla, bussilla, pyörällä vai kävellen?
4. Matkakohde, jota suosittelisit kysyjälle?
5. Ketä ihailet?

Haastan muutaman blogin, jotka ovat vähän uudempia lukulistallani. Enkä suutu, jos on jo tehnyt tämän eikä jaksa uudestaan tai ei muuten huvita tehdä :)

Eyeshadow and flame -blogin Ilunan
Juille's -blogin Juillen
DIXI -blogin Helenan
Cosmetic Land -blogin Cattin

2 kommenttia :