keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Fergie -ostos ja syy miksi en ole kynsibloggaaja

Wet n Wildin Fergie -kokoelmaa saatiin vähän odotellakin, mutta lopulta se saapui toukokuun lopulla Seppälöihin myyntiin. Myös Pretty.fi myy kokoelmaa. Itse odotin erityisesti luomivärinpohjustajaa, mutta eipä se sitten saapunutkaan ainakaan Oulussa Seppälään ollenkaan. Prettystä pohjustaja löytyy, mutta en halua maksaa postikuluja pelkälle pohjustajalle, ja viime viikonloppuna, kun olisi ollut ilmaiset postarit ei pohjustajaa sivuillä näkynyt. Ouluun kokoelmasta tuli kynsilakkoja lukuunottamatta muutenkin aika vähän tuotteita. Esimerkiksi kokoelman huulipunista Stockan Seppälässä ei ollut kuin kahta sävyä. Korostuspuuterikin olisi kiinnostanut minua, mutta olin juuri ostanut Physician's Formulan korostuspuuterin, joten en nähnyt tarvetta hankkia toista vastaavaa tuotetta. Saatan kyllä myöhemmin sortua puuteriin, jos sitä enää mistään saa. 


Hologrammit uiskentelee kohti pullon suuta :)


Tämän pohjustuksen jälkeen toteankin, että ostin Fergie -tuotteista ainoastaan kaksi kynsilakkaa. Koska Seppälöissä oli ostohetkellä osta 3 maksa 2 tarjous kaikista Wettiksen tuotteista, ostin lisäksi yhden vanhan kokoelman huulipunan. Huulipunasta tulee myöhemmin oma postaus, toisesta kynsilakasta en lupaa mitään :)


New Years Kiss, 3-4 kerrosta, luonnonvalo varjossa.


Toinen ostamistani lakoista on New Years Kiss. Lakassa on kirkas pohja, jossa on paljon pientä hopeista glitteriä ja pieniä tikkumaisia hologrammi -glittereitä. En yleensä pidä tuollaisesta tikkuglitteristä, mutta harakkana en voinut vastustaa hologrammien välkettä. Otsikon toinen osa viittaa sitten siihen tuskaan, mitä lakan kuvaaminen aiheutti. Pullosta sai kyllä helposti kuvan, jossa hologrammi -efekti näkyy, mutta kynsillä lakka oli todella vaikea kuvattava. Oikeasti lakka on siis paljon kimaltavampi ja kauniimpi kuin kuvissani. Miten jotkut saavatkin niin upeita kuvia lakoista kynsillään!?


Sama lakkaus suorassa auringonpaisteessa.


Koostumus lakassa on hyvä. Lakka on ohutta ja levittyy helposti. Sivellin on leveää mallia, mistä en yleensä pidä, mutta tässä yksilössä se ainakin toimi minulla ihan loistavasti ja kynnet sai lakattua melkein yhdellä vedolla, osan saikin. Kuivumisaika lakalla oli todella nopea. joten 3-4 kerroksenkaan lakkaaminen ei vienyt paljoa aikaa. Glitteristä koostuvana ja vaalean sävyisenä lakka on myös hyvin anteeksiantava pienille virheille. Lakka on tarkoitettu käytettäväksi toisen lakan päällä, mutta minä pidin siitä myös yksinään, kun käytin 3-4 kerrosta, riippuen kuin paljon glitteriä sattui tulemaan. Täysin peittävää tällä kerrosmäärällä ei tule, mutta se ei minua häirinnyt. 

Pullon koko on 12,5ml ja hintaa Fergie -kokoelman lakoilla on Seppälässä 6,95€. Mielestäni hinta-laatusuhde on hyvä ja pidin New Years Kissistä paljon. Pullokin lakoilla on mielestäni aika kaunis, vaikka olen tyylikkäämpiäkin pulloja nähnyt. New Years Kiss sopii nimensäkin mukaisesti erityisesti talveen, mutta kukapa kieltää lakkaamasta itselleen hopeisia diskopallokynsiä kesälläkin ;)


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Wet n Wild ei käytä eläinkokeita!

2 kommenttia :

 1. oiskohan näitä Fergien lakkoja meidän Seppälässä...

  Ensiksi ajattelin etten halua / tarvitse, mutta näitä postauksia kun lukee missä ihmiset esittelee näitä, saa mut kääntämään takkini, taas.


  Anni @ rakkaudellaanni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä vilkaisemassa löytyykö! Näitä lakkoja on ilmeisesti tullut eniten myyntiin, niin luulis suurimmasta osasta liikkeitä löytyvän :)

   Poista