perjantai 21. kesäkuuta 2013

Päänahan putsaus - Goldwell Scalp Specialist

Täällä taas! Oli tarkoitus postata taas jo aiemmin, mutta viime viikonlopun reissun jälkeen olen hoitanut erinäisiä asioita (passin uusinta, sängyn osto jne...) ja ehtinyt sairastamaankin. Tiistaina iski joku pöpö ja pari päivää meni nukkumiseen ja itseni paranteluun. Vitamiinit ja pakuritee tekivät kuitenkin tehtävänsä ja flunssa kesti vain pari päivää.
Viime viikonloppuna kävin tosiaan Helsingissä yhdistetyllä shoppailu ja blogimiitti -reissulla. Lauantai sujui oikein mukavissa merkeissä muiden bloggaajien seurassa ja sunnuntaina shoppailin Mustaa Kajalia -blogin Heidin kanssa. Heidi myös tarjosi minulle oikein vieraanvaraisen majapaikan reissulla, kiitos siitä :) Helsingin shoppailuista juttua myöhemmin, nyt ajattelin kirjoitella shampoosta, joka minulla on ollut käytössä jo useamman kuukauden. Oulun harmaa sää ei nyt oikein innosta meikkien kuvailuun, mutta shampoon kohdalla väreillä ei ole niin väliä!
Käytän melko vähän hiustenmuotoilutuotteita,  mutta silloin kuin käytän, haluan saada ne myös pesussa pois päästäni. Yleisin hiustuotteeni on kuivashampoo, joka ei välttämättä keveimmillä tuotteilla poistu kokonaan hiuksista. Minulla on siis tarpeen löytyä suihkun hyllystä syväpuhdistava shampoo. Jokin kuukausi sitten ostin Goldwellin dualsenses -sarjan Scalp Specialist deep cleansing -shampoon. Tilasin shampoon jostain brittisivustolta, luultavasti BeautyBaystä, jossa shampoon hinta näyttää olevan 7,80€/250ml.

Scalp Specialist -shampoota olen käyttänyt nyt siis useamman kuukauden ajan, en kuitenkaan päivittäin. Syväpuhdistavaa käytän yleensä vain silloin, kun olen käyttänyt jotain muotoilutuotetta. Jos muotoilutuotteita käyttää päivittäin, eí kuitenkaan kannata pestä joka pesussa syväpuhdistavalla shampoolla, vaan vaikka kerran pari viikossa. Syväpuhdistavat shampoot ovat pesevämpiä kuin muut shampoot ja jättävät hiussuomut auki, joten ne kuluttavat hiuksia enemmän kuin normaalit shampoot.


Korkki


Goldwellin syväpuhdistava tuoksuu raikkaan sitruksiselle, greippi on ensimmäinen mitä tulee mieleen. Tuoksu vahvistaa vaikutelmaa voimakkaan puhdistavasta tuotteesta. Itse olen enemmän makeampien tuoksujen ystävä, mutta ei tämänkään tuoksu paha ole. Koostumukseltaan shampoo on hyvin ohutta ja nestemäistä ja  väriltään täysin kirkasta. Välillä shampoo meinaa karata sormien välistä ennen kuin se ehtii päähän asti, mutta muuten minulle on aikalailla ihan  sama millainen koostumus shampoossa on. Pakkaus on ulkoasultaan Goldwellille tyypillinen ja vähän tylsähkö, mutta toimiva. Napsautettava flippikorkki on helppo ja nopea suihkussa märilläkin käsillä.
Shampoo vaahtoaa ihan keskivertomäärän ja tosiaan puhdistaa hiukset tehokkaasti. Hiukset saa tällä aivan natisevan puhtaaksi halutessaan. Omat, melko hyväkuntoiset hiukseni eivät juurikaan mene edes takkuun shampoon jäljiltä ja hoitoaineen jälkeen ne ovat hyvinkin takuttomat ja sileät. Joskus kun olen käyttänyt tätä syväpuhdistavaa shampoota tiheämmin, olen huomannut, että hiusten latvat alkavat tuntua pesun yhteydessä vähän vanuttuneilta. Tähänkin hoitoaine on kuitenkin auttanut.


INCI


Kaiken kaikkiaan olen siis ollut tyytyväinen Goldwellin Scalp Specialist deep cleansing -shampooseen. Ostin sen sitä varten, että saan silloin tällöin hiukseni täysin puhtaaksi muotoilutuotteista ja sen työn shampoo hoitaa hyvin. Mihinkään tiheään käyttöön en tätä suosittele kenellekään, mutta silloin tällöin käytettynä tämä hoitaa hommansa eikä tee ainakaan hyvässä kunnossa olevista hiuksista takkupalloa. Hinta-laatusuhde tuotteella on mielestäni hyvä ja voisin hyvinkin ostaa tätä toistekin. Suosittelen tätä siis sellaisille, jotka haluavat hiuksistaan edes välillä natisevan puhtaat ja sitrustuoksujen ystäville!


Loppuun vielä hyvän juhannuksen toivotukset kaikille! Itse en taida mitään ihmeellistä tehdä, mutta toivotaan auringoinpaistetta, niin saisin kuvailtua blogia varten. Postausaiheita minulla kyllä riittäisi :)

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä, ne ovat vain teidän lukijoiden avuksi. Tietääkseni Goldwell ei käytä eläinkokeita!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti