maanantai 24. kesäkuuta 2013

Viimeisimmät Shirot

Kirjoittelin hetki sitten Shirolta tilaamistani kustomoiduista huulikiilloista ja nyt seuraa saman tilauksen luomivärit. Tilasin vain kolme näytettä ja sain kaksi näytettä lahjaksi, niin kuin Shirolta saa aina. Koska värejä on siis yhteensä vain viisi käyn ne nyt läpi yksitellen.


Kuvattu luonnonvalossa.

Ensimmäinen väri on An Unexpected Party. Sävy on neutraali, vaaleahko kullanruskea ja siinä on vihreitä pieniä kimalteita. Vihreät miniglitterit näkyvät erityisesti keinovalossa. Kaunis sävy arkikäyttöön, kun haluaa kuitenkin jotain vähän erilaista. There and Back Again: A Hobbitt -kokoelmasta.


Kuvattu luonnonvalossa.

Seuraavana ilmaisnäytteenä tullut Colonel. Värissä on pohjasavynä tumma sininen ja siinä on paljon kultaista glitteriä. Keinovalossa kultaisen glitterin kaveriksi paljastuu vielä muitakin glitterisävyjä, ainakin punaista ja vihreää. Väri toimisi varmasti upeasti rajauksena. The Fullmetal -kokoelmasta.


Kuvattu luonnonvalossa.

Sitten toinen ilmaisnäytteeni I Like Shorts. Tämänkin luokittelisin kullanruskeaksi, mutta sävy on aavistuksen ruskeampi kuin An Unexpected Partyn eikä siinä ole glitteriä. Sopii hyvin arkikäyttöön. The Super Effective -kokoelmasta.


Kuvattu luonnonvalossa.

Neljäs väri on Mockingjay. Väri on upea kupari/pronssi, ja siinä ei ole mitään glitteriä. Helmiäistä on kuitenkin niin paljon, että väri näyttää metalliselta. Sopii hyvin vaikkapa smokey -meikkiin tehosteeksi luomen keskelle. The Tributes -kokoelmasta.


Kuvattu luonnonvalossa.

Viimeisenä Riddles in the Dark. Väri on tumma, hieman vihertävä harmaa, jossa on pientä moniväristä glitteriä. Toimisi varmasti joko rajauksena tai smokey -meikissä. Tämäkin on There and Back Again: A Hobbitt -kokoelmasta.


Shiron luomivärit eivät petä koskaan. Sävyt ovat moniulotteisia ja koostumus on huippuluokkaa. Tämän tilauksen suosikkejani ovat Mockingjay ja Riddles in the Dark.


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyötyä tekstin linkkien käytöstä, ne ovat vain teidän lukijoiden avuksi. Tietääkseni Shiro Cosmetics ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Riddles in the Dark on mun ehdottomia suosikkisävyjä,se on IHANA!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana, tuo mun kuva ei kyllä tee sille oikeutta.

      Poista