torstai 13. kesäkuuta 2013

Kustomoidut kiillot

Shiro Cosmetics alkoi hiljattain tarjota mahdollisuutta tilata kustomoituja huulikiiltoja mistä tahansa valikoimansa luomiväristä, kunhan väri on turvallinen huulilla käytettäväksi. Shiro käyttää omaa huulikiiltopohjaansa ja siihen sekoitetaan asiakkaan haluama väri. Myös eri värien sekoittaminen on mahdollista, eli voi tilata kahden värin yhdistelman kiiltona. Myös Shiron poskipunista on mahdollista saada huulikiilto.


Vasemmalla Princess ja oikealla Wildflowers.


Käytin hyväkseni Shirolla olleen alennusmyynnin ja tilasin muutaman luomivärinäytteen lisäksi kaksi huulikiiltoa. Luomiväreistä on tulossa oma postaus, tässä halusin keskittyä vain kiiltoihin. Kiiltojen väreiksi valitsin  The Legends -kokoelman Princessin ja The Tributes -kokoelman Wildflowersin. Kiiltoihin saa valita haluamansa peittävyyden: sheer, moderate tai opaque. Itse valitsin molempiin keskimmäisen moderate -vaihtoehdon. Läpikuultava sheer ja moderate maksavat 7,50$ (n. 5,65€) ja peittävä opaque maksaa 8$ (n. 6€). Shiron kaikkiin väreihin on merkitty ovatko ne sopivia huulilla käytettäväksi.

Tilatessani kiillot Shiro käytti vielä 10gr purkkeja kiiltojen pakkaamiseen, mutta on nyt vaihtanut pakkaukset 10ml puristettaviin tuubeihin. Ehdoton parannus mielestäni, sillä purkit voivat olla aika sottaisia ja niistä on myös hankalampi käyttää kiiltoa. Itse olen nyt käyttänyt sekä sormea että erään rikkoutuneen huulikiillon pestyä aplikaattoria kiiltojen levittämiseen,  ja tietysti myös huulipunasivellin on hyvä vaihtoehto. Niille tilaajille, jotka ehtivät ostaa kiillon/kiiltoja purkissa Shiron omistaja Caitlin lähetti alennuskoodin tuleviin kiilto-ostoksiin korvauksena huonommasta purkkipakkauksesta. Ihana ele Caitliniltä. Itse käytin jo koodini, joten lisää Shiroa on tulossa :) Koodin yhteydessä kyselin myös suosituksia Caitlinilta, ja kuten aina, hän vastasi nopeasti ja oli valmis auttamaan.


Purkeissa on aika kiitettävä määrä kiiltoa, lisää on vielä kansiin tarttuneena :)


Kiiltojen koostumus on hyvin miellyttävä eikä lainkaan tahmainen. Itse pidän yleensä tahmeista kiilloista, mutta nämä ovat niin miellyttävän ja kosteuttavan tuntuisia, ettei näistä voi olla pitämättä. Kiillot eivät tietenkään pysy niin kauaa kuin tahmeammat, mutta varsinkin nyt kun kiillot saa tuubissa, se ei ole iso miinus kun kiiltoa voi helposti lisätä päivän mittaan. Mielestäni nämä ovatkin hyvä hätäapu vaikka huulirasvan tilalle pitkin päivää, sillä nämä tuntuvat oikeasti kosteuttavan, eivät vain tee huulia kosteiksi. Kiillot on myös helppo levittää tasaisesti sekä aplikaattorilla että sormella.


Princess ylävasemmalla ja Wildflowers alaoikealla. Swatchattu kädelleni ja kuvattu luonnonvalossa.


Molemmat tilaamani värit ovat aika hohtavia. Princess (purkin pohjassa oli muuten tarra vielä värin vanhalla Zelda- nimellä) on vaalea, persikkainen sävy. Väri on sen verran pigmenttinen, että peittää vähän huulieni omaa tummuutta, mutta ei kuitenkaan ole täysin peittävä. Väri on tosiaan aika hohtava, mutta oltuaan hetken aikaa huulilla, ja ylimääräisen värin kuluttua pois, väri tasoittuu vähän hillitymmäksi ja on oikein sopiva ihan arkikäyttöönkin.
Wildflowers on mielestäni vähän lilaan taittava pinkki. Värin kuvauksessa mainitut vihreät shimmerit ovat hillityt, joten ei tarvitse pelätä huuliensa kimaltavan vihreänä. Wildflowers sopii myös hyvin arkikäyttöönkin ja on aika neutraali huulilla pahimman hohtavuuden tasoituttua. Pidän molemmista väreistä, mutta persikkainen Princess on suosikkini näistä kahdesta.


Vasemmalla Princess ja oikealla Wildflowers, kuvattu luonnonvalossa. Molemmat näyttävät samankaltaisilta, mutta Princessin väri on selvästi persikkainen ja Wildflowrsin pinkki.


Mielestäni Shiron idea tarjota kustomoituja huulikiiltoja on loistava. Värivalikoima on laaja ja sieltä löytää halutessaan erikoisempiakin värejä. Ainoa rajoitus on tosiaan se, että värin täytyy soveltua huulilla käytettäväksi aineksiensa puolesta. Shiro julkaisee kerran kuussa kuukauden värin ja sekin on tilattavissa huulikiiltona, jos vain sopii huulilla käytettäväksi. Tämän kuun ajan Shirolla on muuten myynnissä kaikki vanhatkin kuukauden värit, joten kannattaa käydä katsastamassa valikoima, mikäli haluaa jonkun näistä joko luomivärinä tai kiiltona. Itselleni on tulossa yksi väri luomivärinä ja yksi kiiltona :) Eyeshadow and flame -blogin Ilunalla löytyy muuten myös pari swatchia Shiron kustomikiilloista, kannattaa käydä katsastamassa ne täältä!


P.S. Arvontaan voi osallistua tänään klo 21 asti. Olen nyt lähettänyt myös sähköpostilla osallistuneille vastausviestin. Jos olet osallistunut sähköpostilla etkä ole saanut minulta vastausta, niin lähetä osallistumisviestisi uudestaan tai osallistu kommentoimalla, sillä en ole saanut viestiäsi! Pyrin vastaamaan vielä mahdollisesti tuleviin sähköpostiosallistumisiin ennen osallistumisajan päättymistä.


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä postauksen linkkien käytöstä, ne ovat vain lukijoiden avuksi. Tietääkseni Shiro Cosmetics ei testaa eläimillä!

10 kommenttia :

 1. Ihanalta näyttää! Nyt vaan toivon että oma Princess-kiiltoni tulisi tällä viikolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sullekin on tulossa Princess :D Toivottavasti tulee pian perille!

   Poista
  2. Joo,tilasin sen ja jonkun toisen jota en muista :D ja vielä jonkun toisen myöhemmin,enkä sitäkään muista :D

   Poista
 2. Mä olen nyt tekemässä ensimmäistä Shiro-tilaustani! Pelottaa miten pahasti jään koukkuun.. Kaikki näkemäni jutut vaikuttavat ihanilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Shiroon on ihan kiva jäädä koukkuun.

   Poista
 3. Heii, aivan ihania. Kyllähän tuo Princess olisi pakko saada.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan, noissa on niin ihana koostumuskin :)

   Poista
 4. Kiitos tästä postauksesta! Olen pitkään harkinnut Shiron huulikiiltojen kokeilemista, mutta en ole uskaltanut juuri swatchien puutteessa. Tilasin nyt kuitenkin yhden kiillon testiin sävyssä My Cat's My Valentine. :)

  VastaaPoista