sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Vaatimaton alesaalis

En ole kadonnut mihinkään, jotenkin vaan olen ollut nyt laiska kirjoittelemaan mitään, vaikka periaatteessa motivaatiota riittäisi ja aiheita postauksille sitäkin enemmän. Jotta saisin vähän kirittyä postausaiheissa, kerron nyt molemmista aleostoksistani samalla kertaa. Helsingin reissulla tuli kulutettua rahaa sen verran, että en ole paljoa edes alepöytiä kolunnut. Ja muutenkin on näyttänyt, että selektiivistä kosmetiikkaa (jota itse en oikein harrasta korkean hinnan ja eläinkokeettomien vaihtoehtojen puuttumisen  vuoksi) on ollut paremmin tarjolla kuin edullisempia merkkejä. Kaksi pientä ostosta onnistuin kuitenkin Stockmannin alepöydästä tekemään. 

Ensinnäkin, löysin muutamia Mavalan pieniä kynsilakkapulloja ja yksi sävy kiinnitti heti huomioni. Nappasinkin mukaani sävyn 175 Platinum Marble alle 3 euron hinnalla, taisi olla tarkalleen 2,90€. Mavalan pikkulakathan eivät normaalistikaan maksa paljoa. Pulloissa on vain 5ml lakkaa, mutta minulle se on ihan tarpeeksi kun olen niin laiska lakkaamaan kynsiäni.
Sävy on keskitumma, violettiin taittava hopea. Pidän tälläisistä sävyistä paljon luomiväreinä ja vaikka en olekaan kaikkein villeimpien kynsilakkasävyjen ystävä, oli tämä juuri minun makuuni. Koostumus lakassa on ihan ok, mutta olisin toivonut, että lakka olisi peittävämpi. Lakka vaatii kolme kerrosta, mutta onneksi levittyy hyvin ja siististi, ja kuivuu ihan kohtuu ajassa. Sivellin Mavalan lakoissa on ihan perus ja toimii minulle hyvin. 

Platinum Marblea kynsillä kolme kerrosta. Nimettömässä päällä kerros Wet n Wildin New Years Kissiä.


Toinen ostokseni oli Lumenen Blueberry Long-Wear Crystal luomiväri sävyssä 37 Mountain Plants - Tunturipurossa. Olen jo kauan ihaillut näitä kauniita ja hohtavia Lumenen luomivärejä, mutta normaalihinta on mielestäni aika korkea yhdestä luomiväristä, joten ne ovat aina jääneet kauppaan. Nyt hintaa oli 8,90€ ( tuotetta 2,5g) ja vaikkei sekään nyt erityisen halpa ole, niin nappasin kuitenkin yhden sävyn mukaani. Tosiasiassa olisin hyvinkin voinut ottaa pari muutakin sävyä, erityisesti tarjolla ollut kaunis, vaalea sävy olisi kiinnostanut, mutta en kuitenkaan raskinut tämän hetken rahatilanteessa ostaa kuin yhden. 
Sävyksi valitsin aavistuksen vihreään taittavan sinisen sävyn. Tarjolla olisi ollut kaunis vihreäkin sävy, mutta minun luomivärikokoelmassani tämä sinisempi oli uniikimpi. Nämä Lumenen luomivärit ovat erittäin hohtavia, mutta myös pigmenttiä riittää hyvin, ainakin tässä sävyssä. Väri on kaunis swatchissa ja toimii hyvin luomillakin. Nimen lupaamasta pitkäkestoisuudesta en osaa sanoa mitään, koska kaikki luomivärini pysyvät aikalailla samoin pohjustajan kanssa.


Tunturipurossa kuvattuna luonnonvalossa ja ilman mitään pohjustajaa!


Tällainen oli minun alesaaliini. Mitä te muut olette ostanut ja onko jollekin tarttunut mukaan samoja tuotteita kuin minulle?


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. Tietääkseni Lumene ja Mavala eivät testaa eläimillä!

4 kommenttia :

 1. Mä olin niin onnistunut hyvin kiertämään alet kaukaa, kunnes tänään sitten mukaan tarttui Diorin viisikko. Ja pakko myöntää, että on tullut ostettua noita Lumeneja oikein kaksin kappalein. Tarkoitus oli ostaa juurikin se vaalea vihreä, mutta jotenkin vahingossa onnistuin ostamaan tummemman vahingossa ekalla kerralla. Pitihän se vahinko korjata, tietty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä aleista saa aina jotakin ostaa ;) Mua vähän harmittaa, että noita Lumeneja on niin vähän näkynyt aleissa, siis ihan yleisesti, ei vaan nyt. Voisin itse ostaa niitä vaikka kuin paljon!

   Poista
 2. Tuo kynsilakka näyttää tosi nätiltä, kun lisäsit siihen hilelakkaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tykkäsin tuosta yhdistelmästä :)

   Poista