torstai 11. syyskuuta 2014

Blogin uusi ilme

Pahoittelen näitä off topic -postauksia, mutta nyt syksyn energisoivan vaikutuksen ja uuden kameran myötä innostuin päivittämään vähän blogin ulkoasua. En tehnyt radikaaleja muutoksia, mutta jotain uutta piti saada. 
Huomattavin muutos on tietenkin uusi banneri. Se jatkaa samaa tyylilinjaa kuin edellinenkin ja fonttikin säilyi samana, mutta uusi harakka asteli kuvioihin. Vähän tekisi vielä mieli muokkailla banneria, mutta asia on toistaiseksi hautumassa. Jos banneri pian kuitenkin kokee vielä pieniä muutoksia, niin älkää ihmetelkö.
Sivupalkissa muuttelin hieman elementtien paikkaa ja päivitin vähän tökerön näköiset twitter- ja sähköpostikuvakkeet uusiin. Klikkaamalla kuvatuksia pääsee nyt suoraan lähettämään sähköpostia minulle tai Twitter-profiiliini, jossa voi liittyä seuraamaan minua. 
Tässä muutoksien puuskassa harkitsen Facebook -sivun luontiakin blogille, mutta en ole varma onko sille tarvetta. Päivitän harmillisen vähän Twitteriinkin ja mietin riittääkö energiani molempiin. Twitterin kuitenkin aion säilyttää, vähäisenkin twiittailun uhallakin, sillä tykkään itse seurata sieltä ihmisiä ja yrityksiä. Mielipiteitä FB -sivun tarpeesta saa halutessaan esittää kommenttilootassa.
Toivottavasti pienet muutokset blogin ilmeessä olivat positiiviseen suuntaan. Seuraavaksi yritän postata ihan aiheesta ;).

Alla vielä Nero, joka joutui kesken päiväunia uuden kameran uhriksi. Hämärässä otetut kuvat ovat vähän rakeisia, mutta jo selvästi parempaa laatua kuin vanhan kameran kuvat.


Vielä väsyttää.

Lopulta uteliaisuus voitti.

Briefly in English: I updated the appearance of my blog as I promised! I didn't change it too much though. The most noticeable change is the new banner. It's still the same style as the old one, but with a new look. I also tweaked the side bar a little bit and added new icons for email and Twitter. 
I added a couple of photos of my cat Nero, whom I woke up during his nap. He's still sleepy in the first photo, but curiosity got a hold of him eventually.
I promise that the next post will be beauty related!

6 kommenttia :

 1. Hyvältä näyttää! Komea Nero! <3

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää, sitä samaa piti munkin kommentoida! :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää kivalta ja selkeältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Bannerin vaihdoinkin jo tän postauksen julkaisun jälkeen vielä simppelimpään malliin. Tällä hetkellä mulla on ihan liikaa banneri-ideoita, niin ollut vähän vaikeuksia päättää minkä nyt jättää käyttöön :D

   Poista